Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.144
Cevap
102
Favori
640.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

2016-04-27 16:21 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, Zimmet Alındı
    2016-04-27 09:26 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Geldi diyor telefon vardı nolacak patladık heralde

Paketi kontrol edecekler heralde.
  • crtasus C kullanıcısına yanıt
    heralde hocam özetle patladık bakalım gelişme olursa etiketleyin yazmaya çalışırım
  • Kimden almıştınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acele Etme Henüz Patlamış Sayılmaz.
  • Son Durum
    Satın Alma : 25 Nisan
    Sevk : 26 Nisan

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • yolgezer2001 Y kullanıcısına yanıt
    Ukim yazmış hala patlamamış diyorsunuz ya o da iyiymiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukim yazması paketin açılacagı anlamına gelmez hocam, sadece risk artar, benim telefonların çogu ziyaret etti orayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolgezer2001 -- 28 Nisan 2016; 10:46:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolgezer2001

ukim yazması paketin açılacagı anlamına gelmez hocam, sadece risk artar, benim telefonların çogu ziyaret etti orayı

ukime gidipte alıcısına ulaşan telefon duymadım görmedim

Sanırım siz tarihe geçtiniz

ukime giden her paket açılır ve mutlaka kontrol edilir çünkü bu paket şüphelidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Açıkçası ben şu ana kadar ukime giren bir telefonun oradan geçip geldiğini görmedim aksini de ilk defa sizden duydum harbi siz seçilmiş kişisiniz o halde:)olacak şey değil ukimin tarihi yeniden yazılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 28 Nisan 2016; 10:52:51 >
  • hayırlısı bakalım
  • quote:

heralde hocam özetle patladık bakalım gelişme olursa etiketleyin yazmaya çalışırım

hocam var mı bir gelişme?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yasaklı ürün ibaresi hangi adımda yazılıyor, ürünün geri gönderilmesinden sonra mı uki kontrolü sonrası mı?

Bende son durum nedir acaba?

• resim görünmüyor ??
    Link :http://i.hizliresim.com/JAvM2n.jpg
  • ürün yasaklı ürün sınıfında sanırım, Ürün Geri Gidecek
  • ARKADAŞLAR şuan gümrükde çalışma var :) şansımıza denk geldi adamlar nadirde olsa arada çalışıyo :D UKİME GİDEN telefonun geçme imkanı yok denecek kadar azdır geçmez yani :D benimn 2 tane siparişim takıldı ukim zimmet alındı diyor bugün iade ithali yasak yazar büyük ihtimal. avpim e giden ürünler kontrolsüz bir şekilde geçer gümrükden . avpim yazanlar korkmasın . ürün gümrüğe sevk edildi demek gümrük kontrolü anlamınada gelmiyor bunları dert etmeyin ...
  • ghostdawis kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    Shop1756871 Store - Amazing prodcuts with exclusive discounts on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/store/1756871
    hk bluelove technology

edit : feedbacklere bakınca bu günlerde alanların olduğu görülüyor buradanda anlayabileceğiniz üzere telefon işi artık tamamen şansa bağlanmış durumda ben aynı satıcıdan aldım patladıım ukimde zimmet alındı diyor halen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphonekullanicisi -- 28 Nisan 2016; 15:50:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

Yasaklı ürün ibaresi hangi adımda yazılıyor, ürünün geri gönderilmesinden sonra mı uki kontrolü sonrası mı?

Bende son durum nedir acaba?

Sizin adres bilgilerinizde bir hata olabilir mi

Daha iyi bilenler vardır ama ilginç hareketler var sizde

Sanki teslim etmeye çalışmışlarda teslim edememişler gibi teslim başarısız yazılmış

ukimden sonra ithali yasak iade demesi lazımdı sizde teslim edilemedi diyor

sanırım ilerleyen günlerde bu adımlardan birini silecekler iade ithali yasak yazacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler telefonları kimden alıyosunuz? özelden yardımcı olur musunuz? xiaomi telefon almak istiyorum.
  • quote:

http://www.aliexpress.com/store/1756871 hk bluelove technology

edit : feedbacklere bakınca bu günlerde alanların olduğu görülüyor buradanda anlayabileceğiniz üzere telefon işi artık tamamen şansa bağlanmış durumda ben aynı satıcıdan aldım patladıım ukimde zimmet alındı diyor halen

Yorumlara bakmayın aliexpresste..parayla yorum dönüyor çünkü orda..hatta bu iş ticarete dökülmüş durumda..bir haftadır kılıf aldığım satıcı eksi yorumunu düzelt diye para teklif ediyor defalarca reddettiğim halde..ki yönetiminde sesi çıkmıyo bu duruma?
    Geçen satıcının teki daha yeni üye olmuş 20 kusur telefon satmış yorumların çoğu türk yersen😉
    Yalanın dolanın bini bi para aliexpreste

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.