Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
102
Favori
640.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sana geliyor demek.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim.
  • Ankara pime gelmiş zimmet edildi yazıyo şimdi. Sıkıntımı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün gramajı,ad soyad v.s. siteme girilmişse yasaklı ürün ise geçmiş olsun takıldı demek bu 100 defa söyledik,hem burayı devamlı takip edip hem devamlı takıldımı diye soran kadrolu arkadaşlar,devamlı içki sarhoş edermi diye sormanın anlamı yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 8 Nisan 2016; 9:28:20 >
  • https://store.donanimhaber.com/0c/10/27/0c1027f15f50ab1878bc0d8c6593de28.png
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)	Sıkıntı varmı arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincentvega6 -- 8 Nisan 2016; 9:42:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

ürün gramajı,ad soyad v.s. siteme girilmişse yasaklı ürün ise geçmiş olsun takıldı demek bu 100 defa söyledik,hem burayı devamlı takip edip hem devamlı takıldımı diye soran kadrolu arkadaşlar,devamlı içki sarhoş edermi diye sormanın anlamı yok..
    benim gümrüğe takılıp iade olan telefonla ilgili site mesaj yollamış..
    anladığım kadarıyla kargo ücretini keseriz mi demişler?

Hello dear ,

we are still waiting for the returned-package . Sorry for keep you waiting so long . .
    we will charge you the returning fee $7 ,refund the rest within this week .please be at ease .,
    If you have any question, please feel free to contact us.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Nisan 2016; 11:44:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Hello dear ,

we are still waiting for the returned-package . Sorry for keep you waiting so long . .
    we will charge you the returning fee $7 ,refund the rest within this week .please be at ease .,

evet 7 dolar kesip kalanı iade edecekler
    nerden alınmıştı ürün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vincentvega6 V kullanıcısına yanıt
    Dagiticiya zimmetlemisler sana getirecek

• Sağol kardeşim.şimdi baktım yozgat merkeze gelmiş yarında ilçeye gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincentvega6 -- 8 Nisan 2016; 16:56:09 >
  • khanil kullanıcısına yanıt
    Hocam müsaadenizle bir soru soracağım; benim paketim Başakşehir gümrükten çıkıp Arnavutköy'e sevk edilmiş, ancak adres Muğla. Bir sorun olabilir mi adresle ilgili, ilk defa bu tarafa gelen postanın İstanbul'da bu kadar dolaştığını gördüm de, emin olamıyorum. En son hareketler şu şekilde:

08/04/2016 09:45:51 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    08/04/2016 10:53:47 PTT İşyerine Girdi Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)
    08/04/2016 11:15:37 Torba Geliş Kaydı Yapıldı İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 8 Nisan 2016; 17:31:49 >
  • salvo kullanıcısına yanıt
    Sorun gözükmüyor

• Frat_Istanbul F kullanıcısına yanıt
    nlpost çabuk geliyorda sweden post evlere şenlik bazen 30 bazen 45 gün...
  • Kardeş hangi siteden aldın üstüne özel bişey yazdırdınmı

uğrasa geri gidecekti zaten :) belki memurlar yavaştan gevşetiyordur kontrolü :)
    Hocam hangi siteden almıştınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Hello dear ,

vay arkadaş ne gumrukmuş șimdi de kayıp gibi bişeyler yazmişlar ne diyolar sizce.

dear ,

we are so sorry for the inconvenience ,but we lost more ,please understand .thank you so much

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    rahatsızlık veriğimiz için çok özür dileriz, ama biz daha çok kaybettik, lütfen bizi anla. çok teşekkürler.

valla dört dörtlük olmasada çevirisi böyle :)
  • Arkadaşlar bilgisi , tecrübesi olan varsa cevap verebilir mi?

yurt dışından (çin vs) ayakkabı getirince bir dönem vergi alınıyordu. Şimdi artık alınmıyor diye duydum. son 1 ay içinde ayakkabı getirten oldu mu?

1 adet ayakkabı tutarı 50-60 dolar civarı vergi çıkar mı? yasak durumu varmı?
  • hcamci H kullanıcısına yanıt
    adidas nike dışında sorun yokmuş şu an bildiğim..

• Vallah arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum daha öncede burdan bilgisini paylaşmaştık.

Ürünümüz gümrüğe takılınca satıcıyla anlaşıp dispute açmıştık durum şu anda bu.

Parayı banka hesabımıza beklemekten başka yapabileceğimiz birşey var mı ?

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.