Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.144
Cevap
102
Favori
640.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • Eveeeet son 1 haftada aliexpressten telefon alıp da evine sorunsuz ulaşanlar burda mıııı Parmakları görelim ?
  • leEco L kullanıcısına yanıt
    Hocam direk aliexpress e şikayet ediyorsunuz sonra paranızı veriyor. Benim ilk aldığım m8 takılmıştı bu geçti işte :) Exclade dispute mu ne öyle birşey olması lazım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcamci

Arkadaşlar bilgisi , tecrübesi olan varsa cevap verebilir mi?

yurt dışından (çin vs) ayakkabı getirince bir dönem vergi alınıyordu. Şimdi artık alınmıyor diye duydum. son 1 ay içinde ayakkabı getirten oldu mu?

1 adet ayakkabı tutarı 50-60 dolar civarı vergi çıkar mı? yasak durumu varmı?

Ben 2 adet ayakkabı aldım farkli saticilardan takılmadı , biri 16 diğeri 19 dolardı, vergi vs de çıkmadı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z@bers -- 16 Nisan 2016; 11:24:01 >
  • Burn~ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Henzü durumu belli değil, bir sonraki adımda ne olduğu anlaşılır. Şu anda kontrol için sırada.
  • khanil kullanıcısına yanıt
    Gümrükte takıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burn~ -- 17 Nisan 2016; 13:46:18 >
  • Bu aralar sıkı takip var heralde ben de ilk kez sipariş verdim cumartesi geldi türkiyeye bakalım benimki ne olacak

• bende telefon yedek parçası sipariş verdim 6 nisandan beri kıpırtı yok anlamadım gitti
  • 2016-04-19 15:12 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM, ARNAVUTKÖY, Torba Geliş Kaydı Yapıldı
    2016-04-19 15:08 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM, ARNAVUTKÖY, PTT İşyerine Girdi, Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    2016-04-19 12:02 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, Gümrükten Çıktı
    2016-04-16 09:05 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Geldi
    2016-04-16 07:57 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerinden Çıktı, PTT İşyerine Sevk Edildi
    2016-04-15 19:55 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Gümrüğe Sevk Edildi
    2016-04-15 19:55 Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
    2016-04-13 15:23 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
    2016-04-13 12:24 Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
    2016-04-12 14:30 Netherlands (the) (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
    2016-04-09 17:14 Netherlands (the) (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2016-04-09 17:14 Netherlands (the) (Yurt Disi), Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Otb)

Gümrükten çıktı diyor ama bu konuda arnavutköy kim' e gittiyse takıldı denmiş. Hangisi doğrudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

2016-04-19 15:12 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM, ARNAVUTKÖY, Torba Geliş Kaydı Yapıldı
    2016-04-19 15:08 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM, ARNAVUTKÖY, PTT İşyerine Girdi, Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    2016-04-19 12:02 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, Gümrükten Çıktı
    2016-04-16 09:05 İSTANBUL(AVR), İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Geldi
    2016-04-16 07:57 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerinden Çıktı, PTT İşyerine Sevk Edildi
    2016-04-15 19:55 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Gümrüğe Sevk Edildi
    2016-04-15 19:55 Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
    2016-04-13 15:23 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
    2016-04-13 12:24 Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
    2016-04-12 14:30 Netherlands (the) (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
    2016-04-09 17:14 Netherlands (the) (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2016-04-09 17:14 Netherlands (the) (Yurt Disi), Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Otb)

Gümrükten çıktı diyor ama bu konuda arnavutköy kim' e gittiyse takıldı denmiş. Hangisi doğrudur?

Takip sisteminde sorun var sanirim yarin tekrar bakin degisebilir

• devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    Tüm bunlara ek olarak şimdi de şöyle yazıyor :

19/04/2016 21:54:34 PTT İşyerine Sevk Edildi İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)

Galiba bulunduğum şehre geliyor. İnşallah öyledir de temiz geçmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Tüm bunlara ek olarak şimdi de şöyle yazıyor :

19/04/2016 21:54:34 PTT İşyerine Sevk Edildi İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)

Galiba bulunduğum şehre geliyor. İnşallah öyledir de temiz geçmiştir.

Geçmiş hocam hayırlı olsun benimkide bugun belli olcak insallh sorunsuz gecer

• quote:

Orijinalden alıntı: ayelax

Gümrüğe takıldık mı acaba bir bilen var mı? gece gece uykumu kaçırdı

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)	 Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)	 Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Suan aynisi benimki sizinki takildimi

• Bu sekilde olan varmi acaba kargo adresi grm felan yazmislar hep onceki kargomdada yaziyordu takildi
    Bunda durum ne olcak acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

Bu sekilde olan varmi acaba kargo adresi grm felan yazmislar hep onceki kargomdada yaziyordu takildi

Takılmış içerik nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

Bu sekilde olan varmi acaba kargo adresi grm felan yazmislar hep onceki kargomdada yaziyordu takildi

Takılmış içerik nedir?

Simdide boyle yaziyor icerik telefon

• devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    adres bilgilerin çıkıyorsa kesin takılmıştır benim öyle olmuştu

• termomen kullanıcısına yanıt
    O zaman benimki de takılmış olabilir. Yeminle kafa allak bullak oldu :-( . Benim de adres bilgileri ve isimim yazıyor. Üstte hareketlerini yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: termomen

adres bilgilerin çıkıyorsa kesin takılmıştır benim öyle olmuştu

2 paket halinde geldi simdi 1 paket takildi 230 gr buyuk olasilikla tel onda 2. Pakette bu gun girdi o gecer buyuk ihtimal onu almasam teslim iade olurmu acaba

• Yahu saçma sapan işler şuna bak takılan takılana

devilmycr87@ mecbur alcaksın gelen paketi..adamlarda izliyo takibini karşıda sonuçta

• 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.