Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şube, çalışan performansına göre maaş, prim, ödül sistemi bilmiyorum var mı. Eğer yoksa bu şekilde çalışmaları çok iyi olur. Eğer varsa da düzgün uygulanmıyordur muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyefendi-2 kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim çok haklısın. Aynı adres sürat kargo buluyor, mng kargo buluyor. Ama ne hikmettir ptt kargo, yurtiçi kargo bulamıyor, adres yanlış diyip çıkıyor. Arasla henüz bir işim olmadı ama ondan da babam çok şikayetçi. Şuan en mantıklı kargo sürat kargo normal gönderimleri bile hem ucuz hemde en hızlısı.
  • Ankara orsan subesi yuryici kargo
    Adam zili bulamiyor ve beni ariyor simdi beni ugrastirma buraya biraktim burdan al diyor.Yani aslinda arasta yurticide birbirinden beterAma sanki yurtici daha serefsiz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi Kargo Talas Şubesi Kayseri

Artık sube aranmiyor. Genel merkeze bağlamışlar tüm telefonları. Yani olası durumda kargom geldi mi dağıtıma çıkmasın ben şubeden alacağım gibi şeyler olmayacakmis.. maşallah

• Yaklaşık 7 adrese kargo almışımdır bugüne kadar. Henüz düzgün çalışan ve dürüst bir Yurtiçi Kargo şubesi görmedim. Bunun yerine gördüklerimi yazayım:

- Okuma/yazma bilmeyen Yurtiçi Kargo kuryesi.
    - Telefonları açmayan Yurtiçi Kargo şubesi.
    - Şans eseri düşürdüğüm bir telefonda "Kargonuzu gelip kendiniz alsanız daha iyi olur, bugün de yarın da getiremem ben" diyen Yurtiçi Kargo kuryesi.
    - Geldik bulamadık notu bırakıp zili çalmadan geri giden Yurtiçi Kargo kuryesi.
    - Not bırakmadan ve adrese gelmeden siteden "geldik bulamadık" notu giren Yurtiçi Kargo kuryesi.
    - Adrese gelmedikleri için kargomu kendim almaya gittiğimde üst üste dizili onlarca kutuyu yere deviren Yurtiçi Kargo çalışanı.
    - Benden fazla para alan, şikayetim üzerine para üstünü getirip iade eden Yurtiçi Kargo kuryesi.

Bu mesajı son kez Yurtiçi Kargo'dan paket beklerken yazıyorum (bugün 4. iş günü ve 2 gündür öğle saatlerinde "Teslim edilemedi" girişi yapıyorlar, gün bitmeden). Bir firmaya kaç kez şans verilmeli? 2, 3? Beni bu firmaya onlarca kez şans vermek zorunda bırakan hiçbir şirketten bir daha alışveriş etmeyeceğim. Oraya ikinci bir kargo seçeneği koymak zor değil, koymayan şirket bu yükün altında kalmayı kabul etmiştir. Ben hayatımda daha rezil rüsva bir şirket görmedim, kendileriyle birlikte hangi firmaları aşağı çekecekleri de umrumda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 28 Ekim 2015; 15:45:12 >

• Gönderici ile alıcı arasına 5 km mesafe var, şehir içi ufacık paket. 4 günde teslim etti Aras. Eve geldik kimseyi bulamadık diyorlar birde halbuki ki ev hiç boş kalmadı gelen giden olmadı yani.

• Yeni şubeler eklendi.
  • Bugün kargolar yarım gün mü?
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamları sabahtan akşama kadar canını çıkarırcasına çalıştırıp asgari ücret verirsen olacağı bu. Bence sorun çalışanlarda değil, patronlarda. Size cepli kefen yaptırmak lazım.
  • Yurtici kargo Beykent şubesi berbat. Bi kargomu 17 günde teslim etti. Perşembe veya Cuma ulaşan tüm kargalar ertesi haftaya kalıyor. Gerekçe hep aynı , teslimat yetişmedi

• Yurtiçi Kargo Gaziantep/Karataş şubesi panayır yeri gibi.Getirmedikleri kargoyu eve gelmiş gibi gösterip kargomu getirmediler. Şubeye gitmek zorunda bırakıldim.Kargomu bulabilmeleri 15 dakika sürdü.

• dogcan kullanıcısına yanıt
    Hepsi değil geneli iyidir dedim farkettiyseniz. Yurtiçi kargo konusunda sonuna kadar hak veriyorum arkadaşlara. İşini doğru düzgün yapan şube yoktur neredeyse. Hep gecikmeler hep sözde evde bulamamalar. Bu güne kadar 15 farklı aras kargo şubesiyle çalışmışlığım vardır. 1 tanesi bile başımı ağrıtmadı hep memnun kaldım. Benim açımdan evet aras harika
  • yurtiçi kargo kocasinan şubesi (ist)

kargomun birini alakasız bir adreste oto tamircisine teslim etmişler, adam beni aramasa yalan olacak ürün.

bu lanet kocasinan şube hiçbir gönderiyi bana getirmiyor, sanırım güzergahlarına ters kalıyorum ki gelmeden önce arıyorlar telefonu açmazsam uğramıyorlar. bazen aramıyorlar bile, zaman yetmedi vs görünüyor sistemde ve tekrar dağıtıma da çıkarmıyorlar.

aras ile pek sorun yaşamadım, şube personelleri kalitesiz fakat evim yakın olduğundan dağıtımda sorun çıkmıyor.

sürat ile çok az alışverişim oldu onlar da berbat sonuçlandı. en tırt personel bu firmada diyebilirim. dağıtım aşaması yurtiçi ile aynı kalitesizlikte.

mng ile şimdilik sıfır sorun. birçok şubesi ile çalıştım, gerek personeli gerek hizmet kalitesi diğerlerinin çok ötesinde.

ups şaşırıp aynı semtteyiz diye aldığım ürünü doğrudan firmanın iade merkezine yönlendirmişti, firma da direkt iade işlemi başlatmış ve stoktaki son ürünü kaçırmıştım sayelerinde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 28 Ekim 2015; 16:10:38 >

• aras çok güzel hizmet veriyor bana ama yurtiçi berbat

• Valla ben ANKARA TÜRKKONUT şb çalışanlarından çok memnunum
  • Kastamonu kuzeykent şubesinde de yurtiçi aynı ama şube çalışanları da bezmiş durumda. Onların da elinden gelen bir şey yok. Tamamen genel müdürlük politikası bu rezilliğin sebebi. Personel yetersiz ama umurlarında değil.Müşteri hizmetlerini arıyorum şube yoğundur diyor utanmadan.

Bu arada sürat kargo ile ürün iade edeceğim. Webten çağırdım ne gelen var ne giden. Şubeye telefon açıyorum. Açan yok. Müşteri hizmetlerinin iki numarasını aradım. 10 ar dk bekledim açan yok.

İşin özü çok farklı değiller. Burada en iyi MNG şu anda. O da yoğunluğu az diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaragul40 -- 28 Ekim 2015; 16:29:26 >
  • Aras Kargo.İstanbul'dan Aydın'a gelecek siparişi Aydın yerine Artvin'e gönderme maharetini gösterdikleri ve beni 4-5 gün beklettikleri için.Yurtiçi kargo'dan memnunum şu ana kadar bir problem yaşamadım gerek alırken gerek gönderirken.Ama Aras'a dikkat.Ulan ben daha görmemişim Artvin'i kargom Karadeniz turu yaptı geldi
  • Yurtiçi kargo Antalya Lara şubesi.... Evde olmamıza rağmen nedense bizi hiç evde bulamıyorlar... Sadece beni değil... Ne zaman şubeye gitsem mutlaka kavga eden bir müşteri görüyorum. En son kargomu telefon ihbarli istedim. Kargomun geldiğini internetten takip ederek buldum. Ne arayan var ne de soran...

• YURTİÇİ KARGO İSTANBUL ZEYTİNBURNU TRAMVAY şubesi berbat her kargoyu geç getiriyorlar onun aksine ARAS KARGO müthiş çalışıyor günü gününe teslimat.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.