Şimdi Ara

Kargo şikayetleri burada toplansın!(Hepsiburada cevabı-İnternet siteleri için şikayet metni eklendi) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
5
Favori
34.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aras nevşehir/ürgüp şubesini de yazın. Pis adamlar dağıtıma çıkmıyolar bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi Kargo Diyarbakır Ofis Şubesi
    Kargoyu başka yere teslim etmişler. Birkaç gün boyunca nereye teslim ettiklerini bulmaya çalıştılar.
  • İzmir'de sorun yaşadığım iki şube ;

Balçova Aras : Arkadaşlar bunların personeli kesinlikle seçilmiş yani belli.Hani o oyuncak makinesi olur ya kepçeyi daldırır yakalamaya çalışırsınız işte buranın çalışanları da o kepçeyle tek tek yakalanmış kesinlikle tavsiye etmiyorum güzel semtim Balçova'da böyle rezil başka olgu yok.

Sürat Kargo : Şubeyi hatırlamıyorum muhtemelen yine Balçova.Bu yaptıkları tam şerefsizlik ama babaannemin ev bize yakın o da hep evde olduğu için toplu kitap gelecekti onun adresi verdim neyse bende tam kargo geldi diye ona giderken apartmanın kapısında kargocuyla denk geldik bende adımı söyledim büyükanneniz teslim aldı 6.45 ücreti vardı dedi sırıttı gitti.Babaannemin evde 2.katta neyse girdim kargoyu açtım falan baktım makbuzu kolinin üstündeydi babaanne dedim kaç paraymış 10 lira dedi.Yani yaşlı kadını dolandırmışlar resmen o parayı ben gördüğüm dilenciye sadaka olarak da veriyorum ama resmen hırsızlık yani yaptıkları.Neyse aradım müşteri hizmetleri 10 dakikaya yakın açmadı.Zaten 2 kere sürattan işlem yaptım yapacağıma pişman oldum.

Eskişehir'dekiler ;

Yurtiçi Porsuk : Bunlar dağıtım şube kesinlikle evde bulamazlar güvenlikli anons sistemi olan sitede bile bulamazlar ben hiç gelmemiş arkadaşlarımı çağırıyorum çok kolay buluyorlar benim evi halbuki.Şubeye giderseniz suçu dağıtımcıya atar not bırakırsınız evde bulamazsın kesin ben gelip alayım diye gidersin abi kargo dağıtım aracında derler.Ve bankoda duran iki çocukta dağıtımcıyı arar bir fırça kayar kapatınca müşterinin yanında anasına söver suçu atar ona.

Aras Porsuk : 1 kere çalıştım bu şubeyle evde bulamamışlardı sözde ki o gün evdeydim.Şubelerine gittim yine aynı hikaye abi dağıtımda dedim nerde bu araç arayın ben şahsi aracımla dağıtım aracının yanına gideyim.Eskişehir'de ikamet eden arkadaşlar bilir Ertaş caddesinde Ziraat'ın orda çevirdim bunları 7 lira kargo bedeli ödedim ondan fazla yakıt yaktım.

Sürat Porsuk : Hemen şaşırmayın hep de Porsuk şubeler diye.Bu iş tam komedi Sürat Kargo'nun Porsuk adını verdiği şubenin asıl olması gereken ismi İki Eylül Şube.Bunu bizzat karnım ağrıya ağrıya gülerek çalışanlara sordum çalışan 2 hanım da aynı benim gibi güldüler .Yaşadığım soruna gelince benim kargo geçen sene bu zamanlar teslim edilmiş görünüyor şahsım adına yahu diyorum ki ben almadım kardeşim getir evrağı imzamı beyfendi almışsınız işte teslim edilmiş adresinize diyor dedim kim ettiyse evrakla beraber gelsin neyse dağıtımdaki elemanı acil aradılar meğerse yetiştirememişte teslim alındıyı yanlış girmişler bilmem ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilo Moana -- 27 Ekim 2015; 20:59:22 >

• Yurtiçi kargo Üsküdar/Bağlarbaşı şubesi. Telefonla arayıp " yea abi senin kargon çok ağır değil zaten yea, gelip şubeden alsana biz onu dağıtıma çıkarmayı unutmuşuz" deyip 10 kiloluk kutuyu bana kitlemeye çalışan dağıtım elemanlarına sahip. En son arayıp bir fırça kaymıştım şubeye o zamandan beri şubeyi aradığımda yurtiçi kargo telesekreteriyle karşılaşıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi kargo/Beykoz şubesi. Günlerce kargoları teslim etmiyorlar, İstanbul içinde olmama rağmen 3-4 gün sürebiliyor kargomun gelmesi. Açık ara en kötü Yurtiçi şubesi, ama suç çalışanlarda değil yönetimde. Yeteri kadar eleman olmadığı için yetişemiyorlar.

Yurtiçi kargo/Kavacık şubesi. Bana yakın olduğu için eskiden kargo gönderirken tercih ettiğim şubeydi. Artık kesinlikle uzak duruyorum. Son derece kaba ve saygısız çalışanları var.

Bulunduğum bölgede Aras'ın merkezi olduğu için en hızlı teslimat yapan ve en memnun olduğum kargolardan biri. Ancak bölgeden bölgeye değişiyordur tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 27 Ekim 2015; 21:07:17 >
  • Not 2 eklendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son bir haftada aras porsuk şubesi iki kargo getirdi teslim etti ancak teslim alan kısmında benimle alakası olmayan kişilerin adı yazılı, şimdi istesem ben bu kargoları almadım desem şapa otururlar ama işte insanlık bizde kalsın.
  • İzmir mng kargo ückuylar subesi 5güne getirdi bi paketi balcovaya

• Büyükçekmece/İstanbul Yurtiçi Kargo rezalet ötesi, ürünü kafalarına göre canları ne zaman isterse dağıtıma çıkarıyorlar.

• bolca kargo alıp gönderen biri olarak diyebilirim ki yurtiçi kargo istanbulda kitlenmiş durumda, şubeler yetişemiyor,
    en iyisi gidin şubenizden kendiniz alın, yoksa günlerce beklersiniz malesef. neredeyse her şube tıka basa paket dolu.

diğer kargolar aras, mng, sürat, ups en azından çalışabiliyor zamanında. çoğu yolumun üzerinde olduğu için yine şubeden alıyorum ve şubeler gayet sakin ve ortalıkta boş boş bekleyen paketler yok.

mümkünse yurtiçi kullanmayın, şubeden teslim almaya gayret edin saç baş yolmamak için.

edit: küçük illerde hepsi aynı, yoğunluk az olduğu için gecikme sorunu olmuyor ama çalışanlar iyi veya kötü olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 27 Ekim 2015; 21:30:10 >
  • Merhaba hazır kargo konusu bulmuşken sorayım

Bugün sabah yola çıkan bir kargom var aras kargo ile, şuan baktım yolda diyor acaba yarın dağıtırlar mı yoksa gidip almam daha sağlıklık mı?

Yarın tatil durumları falan var mı o anlamda merak ediyorum alıntılayıp yardımcı olursanız sevinirim

• ben yurtiçinden gayet memnunum. misal köyde oturuyorum. yurtiçi kapıma kadar geliyo ama mng ups gibi firmalar gelmiyor. köy dediysem bayileri 10 km mesafede. 10 km yolu gelemiyolar. yurtiçi the best
  • Yurtiçi kargo gördüğüm en berbat firma. Evime yakın şube varken 2 km uzağıma yolluyor. Şubede ki ürün bikeresinde 4 günde teslim edildi. Şube diğer mahalledeydi. İst. Fatih. Çapa

• Yurtiçi kargo rezalet bir firma.Yazın bir kargomu 10 iş gününde ancak getirdiler

• Mugla Fethiye Likya Şubesi - Bilmiyorum kucuk bir yer oldugundandir belki ya da cidden iyi insanlar ya da çok fazla muhattap oldugum icin şimdiye kadar ufak bir sorun yasamadım ve hizmetlerinden çok memnunum.

Aynı sekilde daha gecen hafta kız kardesim Ankara'dan Aras Kargo ile kargo gönderdi diger gun sordum dağıtımdan sonra geldigi icin yarın göndericez dediler ve gönderdiler.Simdiye kadar da iki firmadan da çok çalıştım ama Mugla Fethiye icin herhangi bi sorun yasamadım.

• Yurtiçi kargoyla sorunum yok ama Aras Kargo adresime ürün getirmiyor. Sürekli şubeye gidip almak zorunda kalıyorum. Bugün yine sipariş verdim Aras'a vereceklermiş. Yine gidip almam lazım.
  • Yurtiçi Kargo Kocaeli Yahya kaptan şubesi tam bir rezalet. Aynı bölgede aras daha iyi.

• Kahramanmaraş kargo firmaları vip hizmet veriyormuş demek ki kıymetlerini anladım

• Kesinlikle aras kargo şanlıurfa Elruha şubesi diyorum.

Kargo çalışanı tahsilatlı gönderdiğim kargonun ücretini cebine atıp. Kargoyu iade düşürmüştü. Böyle bir rezilliğin bir örneği daha olamaz.

Ayda 600 kargo gönderen biri olarak söylüyorum bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jewel06 -- 27 Ekim 2015; 22:12:39 >
  • Benim en memnun oldugum sirketler yurtici ve ups. Mng rezalet heryerdemi oyle bilmiyorum ama.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.