Şimdi Ara

Kargo ile kendime yatak gönderebilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fikirlerinizi almak istedim yarın gidip soracağım ama ben Akçay'daki evimden İstanbul'daki kazık kirası olan evime nasıl yatak gönderebilirim. 1200 liralık kaliteli yatak. Öğrenci olduğumdan şu anda hayatta alamam güzel yatak. Kargolar gönderiyor mu acaba ? Aras kargoya baktım yaylı yatak taşımıyormuş. Hiç tek parça büyük birşey gönderdiniz mi ? Gönderdiyseniz nasıl ve ne şekil ?

Ronaldo son maçta 2 gol atmasaydı çıkabilirdik. Hatta ilk golü yemeseydik bile çıkabilirdik ama şans en azından dünya'nın en iyi takımlarından birine manunun real tarihinde yediği en çok gölü yaşattık onlara.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kargo ile Yatak Gönderme

PTT Kargo, kargo ile yatak gönderme hizmeti sunmaktadır. Çift kişilik yatak da dahil olmak üzere çeşitli boyutlardaki yatakları kargo ile göndermek mümkündür.

Kargo ile Yatak Gönderme Fiyatları

Kargo ile yatak gönderme fiyatları, yatağın boyutuna, ağırlığına ve gönderim mesafesine göre değişmektedir. Güncel fiyatlar için PTT Kargo web sitesini veya müşteri hizmetlerini kontrol edebilirsiniz.

Yatak Nasıl Kargolanır?

Yatağınızı kargo ile göndermek için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Yatağı koruyucu bir örtü veya ambalaj malzemesi ile sarın.
    • Yatağı uygun boyutlu bir kutuya yerleştirin. Boşlukları doldurmak için ambalaj malzemesi kullanın.
    • Kutuyu sağlam bir şekilde bantlayın.
    • Kutunun üzerine alıcının adresini ve iletişim bilgilerini net bir şekilde yazın.
    • Kargoyu en yakın PTT Kargo şubesine götürün ve gönderi bilgilerini doldurun.

Kargo ile Yatak Gönderilir mi?

Evet, kargo ile yatak göndermek mümkündür. Ancak, yatağın düzgün bir şekilde paketlenmesi ve kargoya verilmesi önemlidir. Uygun paketleme malzemeleri kullanarak ve kutuyu dikkatlice bantlayarak yatağın nakliye sırasında hasar görmesini önleyebilirsiniz.

Çift Kişilik Yatak Kargo Ücreti

Çift kişilik bir yatağın kargo ücreti, yatağın boyutuna ve ağırlığına bağlı olarak değişmektedir. PTT Kargo web sitesinden veya müşteri hizmetlerinden güncel fiyatları alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şizofrenik belirtiler seziyorum.
  • Arkadaşım ne alakası var yahu... Yatak göçük burdaki yatağı 100 liraya almıştım ne beklersin ...

not : asdasdfdfgdf şimdi gördüm gs yorumunu lol. Ben onu başka yere yazmış olmam lazım. Ctrl v fln oldu herhalde lol yatakdan düşüyodum asdg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 10 Nisan 2013; 20:37:38 >
  • Kimse göndermedi mi :(
  • kargo ücreti çok fazla tutmazmı hacı
  • 2009 yılında süraat kargo ile eskişehirden gaziantep'e baza ve çamaşır makinası yollamıştım. Fiyatını hatırlamıyorum. Fakat bazanın yanları deriydi ve fena yıpranmıştı. Tabi geç farkettim.
  • sen iyi şekilde paketleyip kargocuya götürdüğünde adamlar taşımıyoz diyemezler ha 60-70 lira kargo parası tutabilir onuda verecen artık.Fakat kuşadasında şubeden teslim almanda gerekebilir bilmiyorum tam orasını.Koca kutuda bisiklet gelmişti geçen sene internetten bisiklet almıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bisiklet taşıdım (kutuda) Yani o yatağın nerede ise yarısı kadar desek, 70 TL tutmuştu

Kargo ile kendime yatak gönderebilirmiyim ?
  • Fiyatı o kadar önemli değil. Benim yatak 1200 lira.. Şuan yattığım yatak 100 lira.. Yani 200 liraya kadar kargo ücreti pek koymaz. Yataştan orta bir yatak alsan zaten 500 lira. Her türlü karda olurum diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 10 Nisan 2013; 21:32:17 >
  • kargo ile kedine nasıl yatak göndereceksin hem gönderdin diyelim kedi onu nasıl teslim alacak patilerle biraz zor teslim alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Fiyatı o kadar önemli değil. Benim yatak 1200 lira.. Şuan yattığım yatak 100 lira.. Yani 200 liraya kadar kargo ücreti pek koymaz. Yataştan orta bir yatak alsan zaten 500 lira. Her türlü karda olurum diye düşünüyorum.

Hocam istersen yatağın enini, boyunu, yüksekliğini vs. hepsini ölç internetten hesapla veya şube yakınsa onlara ver ebatları oradan hesaplat, fiyat çıkarırlar.
  • Dogum gunun falan mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık fail.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

kargo ile kedine nasıl yatak göndereceksin hem gönderdin diyelim kedi onu nasıl teslim alacak patilerle biraz zor teslim alır

Ben ordakilere komut vereceğim onlarda yapacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.