Şimdi Ara

Kargo hafta sonu çalışıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D&R'den cuma günü kitap sipariş vermiştim. Kargoya teslim edildi yazıyo. Ancak hala gelmedi. Pazartesi mi getirirler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 5 Ağustos 2012; 18:47:33 >

• Kargodan dün çıktıysa yarına elinizde olur. Pazar günleri kargolar kapalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Kargodan dün çıktıysa yarına elinizde olur. Pazar günleri kargolar kapalıdır.

Hocam D&R kargo takip kodu vermiyor nasıl takip edecem yurtiçi kargonun sitesinden kargonun nerede olduğunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

quote:

Hocam D&R kargo takip kodu vermiyor nasıl takip edecem yurtiçi kargonun sitesinden kargonun nerede olduğunu ?

İrsaliye no tarzında da bir numara veriyor olabilir zira ben alışveriş yaptığımda kargodan görebiliyordum. En kötüsü yarın yurtiçini arar adınıza kargo olup olmadığını sorgulatırsınız.
  • quote:

quote:

quote:

İrsaliye no tarzında da bir numara veriyor olabilir zira ben alışveriş yaptığımda kargodan görebiliyordum. En kötüsü yarın yurtiçini arar adınıza kargo olup olmadığını sorgulatırsınız.

Teşekkürler. iyi günler

• SS'de gördüğüm kadarıyla kargoya teslim edilmemiş daha zaten teslim edildiğinde "paketlendi" yerine "kargoya teslim edildi" gibisinden birşey yazıyor ve kargo gönderi kodunu da yayınlıyor.Yani kargon pazartesi gönderilecek.En azından benim tüm alışverişlerimde böyle oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

SS'de gördüğüm kadarıyla kargoya teslim edilmemiş daha zaten teslim edildiğinde "paketlendi" yerine "kargoya teslim edildi" gibisinden birşey yazıyor ve kargo gönderi kodunu da yayınlıyor.Yani kargon pazartesi gönderilecek.En azından benim tüm alışverişlerimde böyle oldu.

Bu şekilde yazıyor. İlk mesajımda ss'yi yanlış koymuşum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

SS'de gördüğüm kadarıyla kargoya teslim edilmemiş daha zaten teslim edildiğinde "paketlendi" yerine "kargoya teslim edildi" gibisinden birşey yazıyor ve kargo gönderi kodunu da yayınlıyor.Yani kargon pazartesi gönderilecek.En azından benim tüm alışverişlerimde böyle oldu.

Bu şekilde yazıyor. İlk mesajımda ss'yi yanlış koymuşum.

Hocam siparişlerim kısmına girin ve seçeneklerden tüm siparişleri seçtikten sonra siparişleri getir e tıklayın. Ardından siparişinizin yanında yazılı olan referans no'suna tıklayın. Açılan pencerede en altta siparişinizin içeriği yazıyor. Yanında da 12 haneli bir kod var. O kod yurtiçi kargo takip kodu ister o kodu yurtiçi kargonun sitesine girip kargo takip kısmına yazdıktan sonra siparişinizi takip edersiniz. İster o koda tıkladığınızda D&R benzer şekilde siparişinizin durumunu gösteren bir penceren açıyor. Karar sizin. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Perşembe sipariş verdim hâlâ tedarik ediliyor...
  • Bir kitap için kargo parası mı veriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Bir kitap için kargo parası mı veriyorsunuz?

Para var huzur var bana en yakın kitapçı 1 otobüs uzaklıkta git-gel 3 tl. kargo ücreti 3.5 tl. sıcakta yorulduğuma değer mi 50 kuruş için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 6 Ağustos 2012; 12:02:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Bir kitap için kargo parası mı veriyorsunuz?

Para var huzur var bana en yakın kitapçı 1 otobüs uzaklıkta git-gel 3 tl. kargo ücreti 3.5 tl. sıcakta yorulduğuma değer mi 50 kuruş için

Bari araya birkaçtane daha kat da kargo parası da verme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.