Şimdi Ara

kargo firmalarından bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha doğrusu yurtiçi kargodan. kendileriyle ilişkimi beni bir müşteriye karşı mahçup durumda bıraktığı için kesmiştim ama ne yazık ki birçok alışveriş sitesi hala SADECE bu firmayla çalıştığından kullanmak zorunda kalıyorum alışveriş yaptığımda. 5 kez kendilerine küfrettiriyorlar, 1-2 kez düzeliyorlar, sonra tekrar bozuyorlar ben anlamadım bu işi. her ay mutlaka sinir bozmayı başarıyorlar. hayır intrnetten baktığımda araştırdığımda tek şikayetçi ben değilim şikayet kaynıyor siteler ama bu adamlar kendilerine gram çekidüzen vermiyor. sırf bu yüzden online alışveriş siteleriyle de ilişkimi kestim artık, trendyol morhipo markafoni gibi siteler bu firma harici bir alternatif sunmadığı sürece oralardan da alışveriş yapmayacağım. gelelim bu seferki şikayetimin sebebine.

çıkış birimi : sancaktepe
    varış birimi : kozyatağı

dün saat sabah 11'de yola çıkıyor kargo. sonra kocaeli transfer merkezine gidiyor. normalde, ara sıra düzgün çalıştıkları zamanlarda dün 11de yollanan kargo bugün en geç 2'ye doğru elime ulaşır. zaten vaadedilen de o. aşağıdaki fotoğraflardaki 24 işareti süs için konmamıştır. ama bugün 2'ye doğru gelen giden olmadı. takip sayfasına da dünden beri yeni veri girilmedi. aradım sordum nerde diye, telefondaki kadın gayet normal bir şekilde "daha şubenize ulaşmamış bugün gelmez" dedi. gayet normalmiş gibi, olması gereken buymuş gibi. şimdiye kadar kendileriyle telefonda defalarca kavga ettiğimden ve bir şey değişmediğinden peki teşekkürler diyip kapattım telefonu. ama illallah geldi artık ya. yok mu bunları denetleyen bir birim? tek işleri kargoculuk onu bile düzgün beceremiyorlarsa müşteriyi mağdur etme hakları var mı? bu başlığı açıyorum çünkü tek kişiysen takmıyorlar anca çok kişi olursan duyurabiliyorsun sesini. siz de aynı durumdan müzdaripseniz bu başlık altına yazalım belki okurlar ve boykot edildiklerini görüp o zaman düzeltirler kendilerini.

(fotoğraflardan biri, alışveriş sitesinin verdiği linkten, diğeri gönderi kodunu yurtiçi kargo takip sayfasına girdiğimde çıkan sonuç)
     kargo firmalarından bıktım kargo firmalarından bıktım

• sonraki gun geliyor ne uzatiyosun max2gun verildikten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyükçekmece şubesi berbat durumda. Sürekli ya zaman yetmedi ya da evde olduğum halde alıcı evde yok deyip şubeye çağırıyorlar. Gün içinde evimin önünden en az 20 kere geçiyorlar ama kargoyu getiren olmuyor. Dışarıda kargo arabasını her gördüğümde taşlayasım geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sickbubblegum32

sonraki gun geliyor ne uzatiyosun max2gun verildikten sonra

max 2 gün? kardeşim orda 24 saat yazıyor farkındaysan. istanbul içinden istanbul içine 24 saat içinde gönderi yapamayacaksa güvercin kullanalım kargo yerine?
  • Söz konusu kargo firmasına veya her hangi bir kargo firmasına mensup değilim.Alakam yok. Bazı noktalar var. Orada "Tahmini" ibaresi var. Ayrıca 11'de çıktı diğer gün 2'de elimde olması lazım diye bir şey yok. Adamlar size kesin 24 saat içinde gelecek demiyor tahmini olarak 24 saat diyorlar. Yol şartları, trafik, kaza her şey olabilir.

Adrese gelmediği halde getirdik yoktunuz demeleri, ürünü kapıda inceleyip kırık geldiğini söylediğim halde teslim almamaları evet oluyor bunlar bende deli oluyorum ama teslimat konusunda yanlış düşüncedesiniz.

Ek olarak, konu kural dışı ben şikayet etmiyorum ama görürlerse kapatırlar. Markayı karalayamazsınız.
  • Bende nefret ediyorum. Geçen gün hbden 2 ürün aldım . Butun gün evdeydim. Fakat gel görki kargo eve gelmiş (!) evde kimse olmadığı için geri dönmüşler . Bunuda hattımı değistirip eski hattımı babama vermişler hbden de güncellemeyince onu arayıp söylemişler. O da beni arayınca nasıl sinirlendim bilemezsin. Halbuki elektroği bile kontrol ediyordum kesin gelecek diye. Gelmedi. Ben gidip aldım ellerim koptu. Gidince söyledim bunu nazikce ertesi gün diğer kargoyu ise saat 10 da get irdiler. Kısacası bende bıktım bu yurtiçinden. Hala nasıl anlasma imzalıyorlar anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Söz konusu kargo firmasına veya her hangi bir kargo firmasına mensup değilim.Alakam yok. Bazı noktalar var. Orada "Tahmini" ibaresi var. Ayrıca 11'de çıktı diğer gün 2'de elimde olması lazım diye bir şey yok. Adamlar size kesin 24 saat içinde gelecek demiyor tahmini olarak 24 saat diyorlar. Yol şartları, trafik, kaza her şey olabilir.

Adrese gelmediği halde getirdik yoktunuz demeleri, ürünü kapıda inceleyip kırık geldiğini söylediğim halde teslim almamaları evet oluyor bunlar bende deli oluyorum ama teslimat konusunda yanlış düşüncedesiniz.

Ek olarak, konu kural dışı ben şikayet etmiyorum ama görürlerse kapatırlar. Markayı karalayamazsınız.

bu ve benzer bir durum başıma her ay geliyorsa, sırf benim başıma değil farklı şehirlerde de bir sürü insanın başına geliyorsa, bu durumu çözmek için gram çaba göstermiyorlarsa, kargo bugün daha şubelerinden yola çıkmamışsa(herhangi bir kaza durumunda vs mutlaka haberleri olur ve müşteriye bunu söylerler, hiçbir şey yokmuş gibi "bugün ulaşmaz" demezler) ben bu konuda başlık açıp sesimi duyurabileceğim platformdan duyurmayıp başka ne yapabilirim? markayı karalamak eğer markanın bir suçu yoksa olur, markanın bariz bir hatası var ve ben burda deneyimimi paylaşıyorum. yurtiçi kargonun karalanması bana bir şey katmaz, durup dururken canım sıkıldı şu markayı bir karalayayım diyecek de değilim. her kurumun bir standartı olmalı, bir gün o tahmini ibaresine uyup diğer gün uymayıp "ama tahmini yazıyor orda" demek iş ahlakına aykırı. ha istiyorlarsa da kapatsınlar başlığı yapabilecek bir şey yok.kaldı ki ben genel olarak açtım başlığı, yani bu başlık sizin de müzdarip olduğunuz konuları da kapsıyor. benim yaşadığım mağduriyetler sırf teslimat konusunda da değildi ama son olay bu olduğundan bu örnekle yola çıktım. ha zamanında teslim edemeyeceksen ve tahmini açıklamasına sığınacaksan kaldır ordan 24 saat yazısını biz de işimizi ona göre ayarlayalım. ben bana verilen taahhüde bakarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.