Şimdi Ara

Karga yavrusu buldum ucamiyor ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuvasi agacin en tepesinde ve kimse cikamiyor koymak icin
    Kucuk kutuya koydum suan klinige goturup muayene edecem sanirim sag ayakta kirik var
    Emin olmak icin hocamada gosterecegim kirik tedavisi yapilacak gibi gorunuyor
    Zavalli kus

Guncelleme
    Arkadaslar, hocamin tavsiyesi ile karga yavrularini barinaga goturdum teslim ettim elimdeki ilaclarida barinaga bagisladim kafese aldilar ucmayi ogrenene kadar bakacaklar, yaptigim mudahaleleri anlattim zaten barinakdaki nobetci gorevli merak etmeyin gozunuz arkada kalmasin dedi, takipcilere mutlulukla duyrulur <3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 14 Temmuz 2018; 16:29:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar, fakultede hocamin tavsiyesi ile karga yavrularini barinaga goturdum teslim ettim elimdeki ilaclarida barinaga bagisladim kafese aldilar ucmayi ogrenene kadar bakacaklar, yaptigim mudahaleleri anlattim zaten barinakdaki nobetci gorevli merak etmeyin gozunuz arkada kalmasin dedi, takipcilere mutlulukla duyrulur <3
    Yapay Zekanın Yanıtı

Ala Karga Yavrusu Buldunuz: Bakım ve Besleme İpuçları

Bir ala karga yavrusu bulduysanız, ona uygun şekilde bakmanız ve beslemeniz gerekir. İşte yavruyu sağlıklı tutmanıza yardımcı olacak bazı ipuçları:

• Uzman Yardımı Alın: Ala karga yavrusu bakımı konusunda deneyiminiz yoksa, mümkün olan en kısa sürede bir veteriner veya yaban hayatı rehabilitasyon merkezine başvurun.
    • Yavruyu Sıcak Tutun: Ala karga yavruları hipotermiye karşı hassastır, bu nedenle onları sıcak bir yere koyun ve yumuşak bir havlu veya battaniye ile örtün.
    • Besleyin: Yavruyu uzman bir veterinerin önerdiği mama ile besleyin. Yalnızca kanatlılar için uygun olan mamanın verilmesi önemlidir.
    • Su Verin: Yavruyu düzenli olarak suyla besleyin. Suyun temiz ve oda sıcaklığında olduğundan emin olun.
    • Barınak Sağlayın: Yavruyu güvenli ve rahat bir barınağa yerleştirin. Bir karton kutu veya kuş kafesi uygun olabilir.
    • Stresten Koruyun: Yavruyu gürültü, parlak ışıklar ve diğer stres faktörlerinden koruyun.
    • Yavruda Yaralanma veya Hastalık Belirtileri Arayın: Yavruyu düzenli olarak yaralanma veya hastalık belirtileri açısından kontrol edin. Herhangi bir anormallik fark ederseniz, derhal bir veterinere başvurun.
    • Yavruyu Doğaya Bırakın: Yavru yeterince büyüdüğünde ve kendi kendine bakabilecek durumda olduğunda, onu vahşi doğaya bırakabilirsiniz.

Ala karga yavruları hassas hayvanlardır ve uygun şekilde bakılmaları gerekir. Bu ipuçlarını takip ederek yavruyu sağlıklı tutabilir ve vahşi doğaya güvenli bir şekilde dönmesine yardımcı olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kirik yokmus kas incinmesi yasiyor analjezik + antibiyotik verdim yemesi icinde su yumurta sarisi beyaz peynir verdim toplam 35tl ye mal oldu bana ama feda olsun yeterki iyilessin

Suan yurume istegi cabasi var agri kesici etkisini gosterdigi icin azcik canlandi bikac gune tas gibi olcak

• Çok iyi niyetlisiniz hocam çok büyük bir güzellik yapmışsınız başkası olsa alır çöpe atardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun hocam böyle hayvansever insanlarin oldugunu gormek sevindirici

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmelsin.

• Gözlerinize dikkat edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sen ne güzel bir insansın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özürlü Kedim [SS'li]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21Temmuz

Gözlerinize dikkat edin.
    İnsan bazen bir anda hayatı sorguluyor.
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Kargalar saldırır. Saldırırsa direk göze saldırır o yüzden dedim.

• Tesekkurler arkadaslar

Suan yavru sayisi 2 oldu

Bir yavru daha yuvadan dustu o da ucamiyor ve yuvasi cok yuksekte oldugu icin yerinede koyamiyoruz

suan 2 ucamayan yavrumuz oldu

İkisinide yumurta peynir ile besledim uyuyorlar

Bunlara ucmayi nasil ogretecem : D
    Ve ne yapmalyim iyilestikten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 14 Temmuz 2018; 14:59:44 >
  • Esaretin bedeli geldi aklıma

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

Tesekkurler arkadaslar

Suan yavru sayisi 2 oldu

Bir yavru daha yuvadan dustu o da ucamiyor ve yuvasi cok yuksekte oldugu icin yerinede koyamiyoruz

suan 2 ucamayan yavrumuz oldu

İkisinide yumurta peynir ile besledim uyuyorlar

Bunlara ucmayi nasil ogretecem : D
    Ve ne yapmalyim iyilestikten sonra
    Hayvanlarla ilgili forumlar oluyor. O forumlara konu açarsanız daha iyi yardımcı olurlar.

• Anne oldunuz.

• Takip

• yagmurlu havada yavru güvercin buldum hatta arabayla yolun ortasında durup kuşu aldım evde şırıngayla besledik kuş kendine geldi büyüdü sonra uçurduk gitti sonra kuşş ara ara balkona gelmeye devam etti
  • Dünya sizin gibi insanların hatrına dönüyo hocam.Helal olsun harbiden

• Helal be

• google mapsa barınak yaz en yakınındaki barınakları ara, iki gün icinde en azından biri gelip alsın ben daha önce bir karga ve bir martı ile bu duruma düştüm aynı şeyi yaptım.
  • Arkadaslar, fakultede hocamin tavsiyesi ile karga yavrularini barinaga goturdum teslim ettim elimdeki ilaclarida barinaga bagisladim kafese aldilar ucmayi ogrenene kadar bakacaklar, yaptigim mudahaleleri anlattim zaten barinakdaki nobetci gorevli merak etmeyin gozunuz arkada kalmasin dedi, takipcilere mutlulukla duyrulur <3

• Tedavi etmeden birakmak olmazdi hocam icim rahat etmezdi benim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.