Şimdi Ara

Karekök rop mu apotemi problemler mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini alırsam sınav için yeterli ve daha faydalı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende ikiside var.Apotemiden basladim.Sonra roptan gitmeyi dusunuyorum.Rop bu sinav icin bicilmis kaftan resmen.Bu yil kanitladi.Ama sinava gore cok zor.

• ROP önermiyorum kasıntı kitap. ÖSYM'nin sorduğu sorular ROP seviyesinde olmuyor bu yüzden gereksiz zor ROP. Eğer ROP çözmek istiyorsan her gün 2-3 soru çözüp sınava kadar bitirebilirsin. Diğer kitaplar gibi oturup 1 saat falan çözülecek kitap değil. Benim önerim Apotemi Problemler. Kaliteli yararlı soruları mevcut içinde ve sınava daha uygun. Yakın zamanda yenilenecekmiş ayrıca kitap. Eskisinden daha iyi olur heralde.

https://forum.donanimhaber.com/apotemi-problemler-alacagim-ama-sene-icinde-kitabi-yenilerler-mi-acaba--133965867

• Apotemiyi bitir + denemelerini aksatma problemleri halledersin ROP'a gerek kalmaz. 2 tane fasikül çözmeye gerek yok. Zaten TYT Matematik dediğin şey bol bol deneme çöze çöze gelişiyor.
  • Hocam ropun geometri problemleri kısmı mükemmeldir.Yeni nesil sorulara çok benzer ve kaliteli.Seneye hangi zorlukta soracaklarini da bilemiyoruz

• Hangi sene olursa olsun ROP düzeyinde soru gelmez gelse bile anca 1 tane daha fazla gelemez. Dediğim gibi çözülecekse günde 2-3 tane çözerek kitabı bitirebilir diğer kitaplar gibi oturup çözülecek kitap değil. Şahsi görüşüm o kadar zor sormayacaklarken kendimizi zorlamaya gerek yok.
  • İkisini de çözeceğim,rop burada fazla abartılıyor çözümlerinden efsane taktikler öğreniyorsun.

Sınava kadar rop,endemik problem,apotemi problem ve acilin A+ testlerini çözeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APOTEMİ vs BİLGİ SARMAL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadarını bitirebilir misin o kadar konu arasında

• kd7 kullanıcısına yanıt
    4-5 konu hariç eksiğim yok,onlar da fen dersleri ve bu ay biter,matta eksik yok.

• Apotemi + ALES + DGS + KPSS falan daha faydalı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.