Şimdi Ara

Karekök MPS-1-2 Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , şu an 11.sınıfım ve Mat 1'im ne çok kötü ne de süper , orta seviyedeyim mat 1 'de.İnternette kitabı araştırdım hiçbirşey bilmeyenlere çok şey öğretiyor vs. gibi şeyler duyunca çok mu kolay diye düşündüm kitaplar nasıl , sizce 11.sınıf orta seviye bir öğrencinin bunu alması seviyesini ne kadar yükseltir ? Yardımlarınızı bekliyorum

• 3 kitabını da alayım mı fem simetrinin , alırsam da ne kadar zamana bitirebilirim tempoyu yüksek tutuyorum Mat 1 ve Türkçe dışında çok fazla birşey bakmıyorum Mat 2 şu an iyi gidiyor da , yaza kadar bitirebilir miyim ? Eğer bitirebilirsem yazda da mps 2 çözme planım var
  • Ben karekök mps aldım gayet iyi bence simetriyi incelemedim çinkü ygs konuları 2017 ygs de değişecek çıkan veya eklenen konular var karışıklık olmasın diye karekök mps aldım sana da tavsiyem öyle matematik netlerim 15-20 arası geliyor temelim var ama karekök mps de çözmek istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fem simetri aldım , kitap gayet güzel görünüyor hedefim yaza kadar bitirip , yazda da mps 2 çözmek inşallah :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.