Şimdi Ara

Karekök mat 2 mi yoksa zafer mat 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • eve dostlarim yasadım üzücü olaylardan dolayı 4 ay önce ders çalışmayı biraktim ve ygs de çok kötü durumdayım. yeni kendime geldim. ama süre kısıtlı. onun için lys kasacam. yazın tüm mat 2 bitirdim simetriden ve geo yuda. dokunmayalı 4 ay oldu bu derslere. fem beyaz kapalıdan tekrar edip ordaki soruları çözeceğim. geo da. yanlarına soyle acayip zor kafayı yedirtecek orjinal soruları olan bi s.b istiyorum hangisi idealdir? geo içinde

hedef +45

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Daniel -- 8 Mart 2014; 19:29:10 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tavuk suyuna pilav

yazın simetrinin yanında final bitirmiştim. zafer dedim gibi ise bunuda bitirecem. türev integral limit trigo için de celal aydın

Karekök mükemmeldir orjinal soru boldur.Zaferde kalıp sorular vardır.Uzun çözümlüdür.Zafer çözersen hız kazanırsın karekök çözersen orjinal soru görürsün ikisinide çöz özellikle karekökü çözmeden sınava girme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BruceWade -- 8 Mart 2014; 19:47:13 >
  • ygs iğrenç otesininde otesi olacagi için tek umudum mat 2. ikisinide cozeyim o zaman. önce hangisinden başlayayım? ilk başlayacam eksik tamamlayacak farklı düşündürecek cinsten olsun ki diğer kitapta ileri seviye ye ulaşayım. bide geo için de öneri

ygs iğrenç otesininde otesi olacagi için tek umudum mat 2. ikisinide cozeyim o zaman. önce hangisinden başlayayım? ilk başlayacam eksik tamamlayacak farklı düşündürecek cinsten olsun ki diğer kitapta ileri seviye ye ulaşayım. bide geo için de öneri

karekök başla bence sonrada zafer geo için fem karekök en zorlarıdır.Femin son testleri olimpiyat sorularına taş çıkartır.Geliştirmek için istiyorsan geoyu palmeyi önerrim bana çok faydası oldu kitabın yanında çözümlü örnekler var gerçekten çok faydası oldu.Sana geo sıralamasıda yapayım

Zorluk

Fem>Karekök>=Esen>Palme

Çözüm:

Palme--Karekök---Fem git

Orijinalden alıntı: trajle1453

quote:

ygs iğrenç otesininde otesi olacagi için tek umudum mat 2. ikisinide cozeyim o zaman. önce hangisinden başlayayım? ilk başlayacam eksik tamamlayacak farklı düşündürecek cinsten olsun ki diğer kitapta ileri seviye ye ulaşayım. bide geo için de öneri

karekök başla bence sonrada zafer geo için fem karekök en zorlarıdır.Femin son testleri olimpiyat sorularına taş çıkartır.Geliştirmek için istiyorsan geoyu palmeyi önerrim bana çok faydası oldu kitabın yanında çözümlü örnekler var gerçekten çok faydası oldu.Sana geo sıralamasıda yapayım

Zorluk

Fem>Karekök>=Esen>Palme

Çözüm:

Palme--Karekök---Fem git

Yazın femi çözdüm. konuları az unutmuş olabilirim onun için fem beyaz kapaklidan tekrar yapıp ordaki soruları çözeceğim. önce Palme sonra karekök cozerim o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Problemli Mat 1 Sorusu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trajle1453

quote:

Zorluk

Fem>Karekök>=Esen>Palme

Çözüm:

Palme--Karekök---Fem git

Yazın femi çözdüm. konuları az unutmuş olabilirim onun için fem beyaz kapaklidan tekrar yapıp ordaki soruları çözeceğim. önce Palme sonra karekök cozerim o zaman

Aynen hocam iyidir çalısmaya devam aman rehavete kapılma !(Maşallah)

• yok dostum ne rehaveti durum çok trajik. durumum çok kötü diye bi konum var ona da bak tavsiye ver

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.