Bildirim
Karekök LYS Parabol sorular
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
En son alttaki soru türevden başka bir yolla gelmiyor çok iyi bir mat hocası çözmüştü. Eğer türevsiz çözen varsa süper olur. hocam çözdükçe atmaya çalışıcam _____________________________ Dark Orion kasa Kullanıcı incelemesi -
up
çözümlerini bende merak ettim çözecek bir arkadaş varsa çok iyi olur 1. soruyu -1 buldum ama yanlıştır büyük ihtimal
_____________________________ -
_____________________________ -
11. Soru cevap 1 cunku kokler -b/2a ya gore sımetrı merkenızı olusturur yanı kok 2 -1 ın goruntu kumesınde alacagı sayısal deger ıle , kok 2 -5 nın alacagı degeler esıttır , dıger deger ıcınde gecerlı , sadelesır cevap 1 olur .
uuu anladım tşk. _____________________________ Dark Orion kasa Kullanıcı incelemesi -
3 c mi _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 01anavarza
3 c mi
d. bnde onla ugrasıyorum orta noktadan gıdılmıyor mu?_____________________________ Dark Orion kasa Kullanıcı incelemesi -
3.soru:
Doğrunun denklemini -x+2 olarak yaz.Parabol ve doğru denklemini eşitle.2x^2-3x-10=0 gelir.Ve bu denklemi sağlayan kökler çarpımı -10/2 den -5 olur.
Hocam diğerlerine de bakardım ama şu sıralar fene yoğunlaştım dolayısıyla çok fazla vaktim yok.
Soruların hepsini hocaya cozdurdum hocam yapadiklarimiz varsa anlatayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler