Şimdi Ara

KAREKÖK LİMİT , TÜREV , İNTEGRALİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YENİ BİTİRDİM. SINAVDA KAÇ NET YAPMAMI SAĞLAR 3 KONUDAN?

• bitirdin iyi güzel.Testlerdeki doğru yanlış oranı ne çözemediklerini sordun mu?Eğer hepsi full ise zaten sınavda soru kaçırmazsın...
  • Cozdugun her soruyu kavradiysan ince ayrintisina kadar hepsini de yapabilirsin. Ama bunlar "baba" dedigimiz konular. Elbet bilemedigin cikacaktir ama KAREKOK cok ayrintili. Toplam bu 3 konuda 14-15 civari soru cikiyor.
  • Sınav anı önemli, şimdi kaçırmazsın desek de sınavda beynin durur çözemezsin belki de 1 soruyu.O yüzden bu sınavın %70'i çalışma ise %30'u şans bence.
  • Bu tamamen sana bagli sifir olanlarindan ise bende trigonemetrisini bitirmistim faydasi oldu ama temel icin iyidir senin daha sonra baska kaynaklardan baska soru tipi cozmen lazim fasikullerden ezber yapmadan mantigini kavramaya calis genelde ezberleme oluyor cunku konu basligi belli hangi kural oldugu belli onemli olan o soruyu sinavda hangi yoldan gidecegine kendin karar vermen lazim baska kaynaklardan cozmediysen tahmini 8+ yapman lazim diye dusunuyorum cunku en onemli konularin fasikulleridir kisacasi onemli olan pratik yapman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskirakı

bitirdin iyi güzel.Testlerdeki doğru yanlış oranı ne çözemediklerini sordun mu?Eğer hepsi full ise zaten sınavda soru kaçırmazsın...

Genellikle testlerde max 5 yanlısım cıkıyor onuda hocalara soruyorum üstad.

• quote:

Orijinalden alıntı: paradizz

Cozdugun her soruyu kavradiysan ince ayrintisina kadar hepsini de yapabilirsin. Ama bunlar "baba" dedigimiz konular. Elbet bilemedigin cikacaktir ama KAREKOK cok ayrintili. Toplam bu 3 konuda 14-15 civari soru cikiyor.

Yanlız bahsettiğim karekök sıfır kitapları hocam duruma böyle bakarsak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trigonometri
    7 yıl önce açıldı
    Apotemi İntegral Fasikülü
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eger bu konularda eksigin kalmadigini dusunuyorsan deneme deneme deneme coz. Cok fazla yapamadigin ya da yanlisin cikiyorsa da tekrar calis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MPower40

Bu tamamen sana bagli sifir olanlarindan ise bende trigonemetrisini bitirmistim faydasi oldu ama temel icin iyidir senin daha sonra baska kaynaklardan baska soru tipi cozmen lazim fasikullerden ezber yapmadan mantigini kavramaya calis genelde ezberleme oluyor cunku konu basligi belli hangi kural oldugu belli onemli olan o soruyu sinavda hangi yoldan gidecegine kendin karar vermen lazim baska kaynaklardan cozmediysen tahmini 8+ yapman lazim diye dusunuyorum cunku en onemli konularin fasikulleridir kisacasi onemli olan pratik yapman.

Fem in lys mat 2 konu anlatımlı konularından polinom,denklem,log,matris,eşitsizlik,karmaşık sayı,bitirdim testleryle.limit türev integralede karekök sıfırı bitirdim usta. Beni tahminş kaç net gösterir ?

• paradizz P kullanıcısına yanıt
    Fem in lys mat 2 konu anlatımlı kitabından testleriyle birlikte polinom,denklem,log,matris,eşitsizlik,karmaşık sayı,bitirdim testleryle.limit türev integralede karekök sıfırı bitirdim usta. Beni tahmin kaç net gösterir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilinclibiradam

quote:

Orijinalden alıntı: MPower40

Bu tamamen sana bagli sifir olanlarindan ise bende trigonemetrisini bitirmistim faydasi oldu ama temel icin iyidir senin daha sonra baska kaynaklardan baska soru tipi cozmen lazim fasikullerden ezber yapmadan mantigini kavramaya calis genelde ezberleme oluyor cunku konu basligi belli hangi kural oldugu belli onemli olan o soruyu sinavda hangi yoldan gidecegine kendin karar vermen lazim baska kaynaklardan cozmediysen tahmini 8+ yapman lazim diye dusunuyorum cunku en onemli konularin fasikulleridir kisacasi onemli olan pratik yapman.

Fem in lys mat 2 konu anlatımlı konularından polinom,denklem,log,matris,eşitsizlik,karmaşık sayı,bitirdim testleryle.limit türev integralede karekök sıfırı bitirdim usta. Beni tahminş kaç net gösterir ?

Hocam Fem zordur konulara iyi hakimsen 30 dan fazla yapman lazim ama denemelerde kensini daha iyi gorme imkanin olur benim soyledigim kendi tahminlerim kesin birsey soylemek zordur tavsiyem deneme ile kendinin ne yapabilecegini gormendir karekok 0 fasikuller temel acisindan iyi kaynaklardan biridir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.