Şimdi Ara

Kardeşlik Legal mi İllegal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kafamı kurcalıyor.Tamam 26 tl ye oyun güzel hoş da bu bir açık mıdır? Yoksa bunun farkında mı sony?

• İllegal olacağını sanmıyorum şuana kadar kimsede sorun olmadı.
  • illegal degil ama legal de degil sony bunun farkinda fakat onune gecmek istemiyo cunku insanlarin cogu kardeslik yapabildigi icin oyun satin aliyo
  • Peki bu oyunun gelirini engellemek olmuyor mu? Yani EA kızmıyor mu bedavadan oyunumu dağıtmayın len diye
  • Ne illegal değil mi?
    Komik olmayın Sony, 5 kişi girip oyun alsın diye vermiyor bu hakkı.
  • EA ile Sony anlaşıyor oyun o şekil storeye konuluyor.Sony hiçbir oyunu firma ile anlaşmadan psn e koyamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

EA ile Sony anlaşıyor oyun o şekil storeye konuluyor.Sony hiçbir oyunu firma ile anlaşmadan psn e koyamaz.

Tamam psn ye konsun da saçma değil mi? Bir oyun alıyorsun 5 ayrı kişi oyunu almış oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacking Neden Bitti?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

Ne illegal değil mi?

İllegal degil tabiki yımah sony nin kendi uyguladıgı bir sistem bu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yımah

Ne illegal değil mi?

İllegal degil tabiki yımah sony nin kendi uyguladıgı bir sistem bu.

İyi de abi Sony kurbana girer gibi oyuna girin diye vermiyor ki bu hakkı ondan bahsediyorum. Kardeşlikler bal gibi de illegal.

• Şimdi sen diyosunki sony bunun farkında ama önlemini alamıyor diyosun öylemi :)
  • Komik olmayin ya sony in iyi niyetle getirdigi bir sistemi kotu niyetle kullaniyorsunuz sonrada illegal degil diyorsunuz
  • Sony bunu iyi niyetle getiriyor ve kötü niyetle kullanılmasına izin veriyor ha :)
  • Yurt dışı forumlarında da böyle kardeşlikler falan var mı yoksa sırf biz çakal türkler mi yapıyoruz bunu bu derece organize şekilde
  • quote:

Şimdi sen diyosunki sony bunun farkında ama önlemini alamıyor diyosun öylemi :)

Bana diyorsan ben öyle bir şey demiyorum ben sadece verilen 5 hakkın illegal olarak kullanıldığından bahsediyorum.
  • Ben de illegal diye düşünüyorum.Çünkü çok saçma.Tamam bizim için mükkemmel bir şey ama bir de diğer taraftan bakın.Ayrıca bu niye 5 kişi yani niye en fazla 5 makine de inebiliyor oyun? Diyelim ki adamın ps3 ü bozuldu.Gitti bir tane daha aldı.Ona da indirdi oyunu.Ama zaten bir kişi 5 tane ps3 almaz ki.

Ayrıca psn çöktükten sonra 5 oyun hediye etmişlerdi.Sözde iki tane indirecektik makineye ama biz 5 inide indirdik.Bunların hepsi açık gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 4 Ekim 2011; 19:05:43 >
  • Tamam yımah bende diyorumki bir oyunu 5 kişi paylaşmak illagel degil tamamiyle sony nin uyguladıgı bir sistem ve şuan istesin hemen kesebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

Ben de illegal diye düşünüyorum.Çünkü çok saçma.Tamam bizim için mükkemmel bir şey ama bir de diğer taraftan bakın.Ayrıca bu niye 5 kişi yani niye en fazla 5 makine de inebiliyor oyun? Diyelim ki adamın ps3 ü bozuldu.Gitti bir tane daha aldı.Ona da indirdi oyunu.Ama zaten bir kişi 5 tane ps3 almaz ki.

Ayrıca psn çöktükten sonra 5 oyun hediye etmişlerdi.Sözde iki tane indirecektik makineye ama biz 5 inide indirdik.Bunların hepsi açık gibi...

Harddisk değişiminde falan kullanılabilir
  • Sony'nin bilerek ve isteyerek kullanıcılarına tanımış olduğu bir hak, hiçte kıvırmaya falan kalkmasınlar. Açık seçik ortada. İnsanları storeden alış veriş yapmaya ve çekmeye çalışıyorlar. Bizim için de bir nimet bu. Ki Fifa 12 de yararlandık.
  • quote:

Tamam yımah bende diyorumki bir oyunu 5 kişi paylaşmak illagel degil tamamiyle sony nin uyguladıgı bir sistem ve şuan istesin hemen kesebilir.

Sen hala anlamadın beni. Paylaşmak illegal. Bal gibi de illegal. Mağazadan 1 film alıp arkadaşlarına kopyasını dağıtmak kadar illegal.

Ayrıca Sony biraz yavaş kessin, budaya budaya bir şey kalmadı zaten. Çıktığında var olan bazı özellikleri kimseye sormadan kaldırdılar. Üstelik yıllardır istene Mkv desteği ve CrosChat eklememesi ve Xmb nin ağırlığıda cabası.

• Zaten birdefa bu olay illegal olsa 5 kişi sınırlaması olmaz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.