Şimdi Ara

KARDEŞİNİZ İLE ARANIZ NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim kardeşim benden 2 yaş küçük KTÜ biyoloji mezunu oda benim gibi rock müzik hastası PES de sürekli kapısırız halı saha maçı yaparız ama nedense bi türlü anlaşamayız .........

• bizimde çok iyi aramızda 4 yaş var bazen kaşınır tekkende bi sopa yedikten sonra kendine gelir.
  • ya bende 6ay öncesine kadar hergün tartışırdım
    bu arada ben erkeğim kardeşim kız klasik çekişmeler
    şimdi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor
  • kardeşler kardeşliğini,büyüklerde büyüklüğünü bilirse anlaşılır
  • Kardesim yok derdim de yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

Kardesim yok derdim de yok...

+1903
  • benimdehayat çok rahat valla
    quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

Kardesim yok derdim de yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • euheu onlarlada olmuyo onlarsızda.
  • Benimde yok valla paso pc ile uraşıyorum zaten yakında kafayı yicem
  • kardeşim yok ama üzülsemmi,sevinsemmi bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 23 Ağustos 2006; 5:31:17 >
  • Abim 9 yaş büyük benden,aramız çok ama çok iyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoKeYANKARA

bizimde çok iyi aramızda 4 yaş var bazen kaşınır tekkende bi sopa yedikten sonra kendine gelir.

Hayatınızın ilk yıllarında yaş farkı çok muş gibi gözükür.. örneğin: 10-14 yaşa arısnda olduğu gibi.. fakat daha sonra yaş farkı kapanır..

22-26 yaşlarına gelince bugüne kadar attığın sopaların karşılığını fazlasıyla alırsın.. Kardeşinle insan gibi geçinmesini şimdiden öğren yoksa ilerde hem vicdanında hem de vücudun her yerinde acısını çekersin.. Bu arada, bilimum büyüklük komplekslerin de tedavi edilmiş olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAEDALUS -- 23 Ağustos 2006; 10:36:44 >

• Kardeşim var hemde 3 tane ikizler benden 1 yaş küçük bide minik cadımız var Merve onu çok seviyorum hepsini seviyorum ama Merve küçük ya o yüzden heralde kardeşlik insanın hayatta tadabileceği en güzel duygu her anında onlarıda düşünürsün onlar için yaşarsın ve bu yüzdende hayatının yaşamanın anlamı çoğalır.

Kardeşi olmayanlar derdim yok demiş kardeşlik dert değil sevgiyi paylaşmayı ilk onlarla öğreniyosun düşünme koruma güdüsü onlarla çoğalıyo iyki varlar hepsini çok seviyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: elbar

Kardeşim var hemde 3 tane ikizler benden 1 yaş küçük bide minik cadımız var Merve onu çok seviyorum hepsini seviyorum ama Merve küçük ya o yüzden heralde kardeşlik insanın hayatta tadabileceği en güzel duygu her anında onlarıda düşünürsün onlar için yaşarsın ve bu yüzdende hayatının yaşamanın anlamı çoğalır.

Kardeşi olmayanlar derdim yok demiş kardeşlik dert değil sevgiyi paylaşmayı ilk onlarla öğreniyosun düşünme koruma güdüsü onlarla çoğalıyo iyki varlar hepsini çok seviyorum

• 8 yaş fark var ve kız

tam bir bela yaa rahat durmuyo kıllık yapıyo bende kıllarımı koyuyom

demicem tabii ama bazen gıcık ediyo
  • bende karrdeşimle arada bi güreşirim bağrışırım ama cok uzun sürmez bunlar.kardeşsiz zor ya
    en basiti yabancı bi ortamda onla gitmek bile tanıdığın bir olması gibi bişey daha rahat milletle anlaşıyon kaynaşıyon
    bide küçük olunca bakkal falan onu gönderiyon

(eskiden yıkmak kolaydı adamı güreşti ama şimdi benden uzun ve 10 kilo fazla onu yatırmakta akla karayı seçiyom)
  • kardeşsiz hayat olur mu hiçküçükken yersiniz birbirinizi,büyüyüp herkez yuvadan uçunca ahh kardeşim benim özledim seni diye yanarsınız.hayat bambaşka oluyor kardeşlerle.düşünsenize yaşlandığınızda birbirinize destek olacağınız,anneden babadan sonra güvenebileceğiniz varlıklar onlar.
  • Benimde abLam var bazen cok siddetli kavgalar edioz.. ama
    bu kavgaları baskasıyla etsen düsmanlık beslersinn
    ama 1 saat sonra her sey eskisine dönüyor birbirmizden vazgecemioruz bene isin en güzel tarafı bu
    ne yaparsan yap birbirimizden vazgecmeyiz :)
  • Benden 7,5 yaş küçük kardeşim war hep zıtlaşıoz biz de ,deli edio bazen beni
  • Benden 7/8 yas buyuk abim var kedi kopek gibiyiz Ablamla 3 4 yas var onla aram biraz daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.