Şimdi Ara

KARDEŞİMİN TERCİH LİSTESİ (MF1 ,MF3 ,MF4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncede konu açmıştım gören olmuştur. Aslında diş istiyordu bu zatı muhterem bu sebeple bu sene ikinci girişiydi sınava. Geçen sene 50k sıralaması vardı, bu sene görüldüğü üzere 31-34k ya çekti ama yetmedi. Üçüncü kez girmeye niyeti yok . Bu şekilde bir tercih listesi çıktı ortaya . İngilizceden dolayı mühendisliklere pek yanaşmıyor.Bu yüzden diş istiyordu zaten. Velhasıl nasıl değerlendirirsiniz bu listeyi ve hangisi gelir. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler...

KARDEŞİMİN TERCİH LİSTESİ (MF1 ,MF3 ,MF4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_24 -- 31 Temmuz 2016; 14:39:57 >

• Hocam başa gelmeme ihtimali yüksek şeyler yazmak diğerlerine girme şansını düşürmez mi sizce bende 30k civarıyım ama üste iyi bişey yazmaya korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danidani

Hocam başa gelmeme ihtimali yüksek şeyler yazmak diğerlerine girme şansını düşürmez mi sizce bende 30k civarıyım ama üste iyi bişey yazmaya korkuyorum

Az oncebi konuda gordum siralamanin bi onemi yok diye bende oyle diye biliyorum bi cok kiside ust siralara siralamanizin yuzde on ustundeki yerleri yazabilirsiniz diyo sikinti yok bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danidani

Hocam başa gelmeme ihtimali yüksek şeyler yazmak diğerlerine girme şansını düşürmez mi sizce bende 30k civarıyım ama üste iyi bişey yazmaya korkuyorum

yok dayı korkma :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.