< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeşimin Mat1 Mat2 Sorularını Kime Çözdürebilirim?

-
-
sen çözsene hamza iyi bir hukukta okumadın mı
-
Maddi durum iyiyse özel hoca
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Matematiğiniz iyiyse siz anlatın, kötüyse özel hoca lazım gibi.
Ben sözelciydim matematiği bana kardeşim anlattı, kardeşim sayısalcıydı.
Not: 25 yaşındayım dört yıllık üniversite mezunuyum.
-
Aga cogu konu farkli ve cogunu unutmusum
Baktim olmuyor calisip yapcam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga çocuğun temeli yok, soruyu çözdürsen bir başka soruda yine takılacak. Ya sözele geçip ataması kolay öğretmenlikleri denesin ya da Şenol hoca, kampüs Temel seviye anlatıyor ordan başlasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz yapacaksanız özel hocaya gerek yok, bana kardeşim anlatmıştı gayet de anlamıştım, kpss'de çok işime yaramıştı.
Edit: Ama kurallı bir matematikle tabii ki. Yani dört işlem üzerine çözüyordum ben, kardeşim sıfırdan kurallarını aşama aşama anlatıp kurallara göre çözdürüyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94E0EF87A -- 29 Aralık 2021; 21:50:33 > -
Para ver çözim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıl 2022 kanka eskiden olsa sıkıntı olurdu da. Şimdi bir sürü soru çözen programlar siteler var. Kpss bakarken bi kaç kez atmışlığım var. Millet soru çözüp hediye kazanmak için takır takır çözüyor. İnternete yazsan çıkar zaten.
Site ismi nedir?
he valla bizim zamanımızda (14-15) bu kadar yaygın değildi.
-
mat1 sorularını buraya yolla hocam
çözerim ama açıklayamam muhtemelen
-
reis bugün baya uğraştım bak gün bitti hala uğraşıyorum ama yok benden geçmiş bu işler ya iyi bir hoca şart gibi
-
'Kunduz' diye bir uygulama var ama pahalı, bakabilirsin. Artık çoğu kitabın internette çözümü oluyor. Yayınevinin sitesinde, youtube'da vs.
Ayrıca çok aktif bir bölüm olmasa da buraya sorabilirsin: https://forum.donanimhaber.com/soru-cozum-bolumu--f2643
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X