Şimdi Ara

Kardeşim yerine beni Dövdüler LAN..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıl başı gecesindeydik ünlü bir Pub a gittik güvenlik tanıdık olduğu için damsız girebildik
    Neyse içerdeki ortam mükemmel sınırsız yerli içki diye millet kendi kadar içe içe kendinden bir içki fıçısı yaratmış adeta kızlar kendini parçalıyor sütyenle dans edenlermi dersin sütyeni sevgilisinin kafasına geçirip dans eden mi ortamm alev alev yanıyo anlıyacağınız
    Neyse ben kardeşime bi baktım , benim mal kardeşimde gitmiş yan masadaki sütyenli kızın sütyenini çıkartmaya çalışıyo lan oğlum bırak kızın sevgilisi tuvalete gitti şimdi bi gelirse ağzımızı kenef yapar tüm mekan ağzımıza sabaha kadar ede ede seyyar kenefe dönüşürüz ama dinleyen hem abazan hem sarhoş ama kız ilik gibi bide oynak bizimki sütyeni çıkarcak banamısın demiyor naza vurup cilve yapıyo hiç bağırmıyo yardım v.s istemiyo dedim madem öyle ne haliniz varsa görün gidin şurdada çiftleşin orda eşeyli üremeyi keşfedin dedim tam bunu dedim la bi baktım ne görüyim kızın hayvanat sevgilisi
    Kardeşimi bi çevirdi çevirmesiyle bi kapattı yumruğu içim cız etti abilik iç güdümle daldım hayvanata ulan bi uçtum bunun kucağına kondum bu beni bi kucakladı direk yere çaldı üstüme bi çıktı dedim niyet kötü hösst ulann büğşşşttt hayvan olu aile var dur etme eyleme ama nafile üstüme çıktı ağzıma yüzüme her yerime sürttürmeye başladı 10-20 dk debelendik güv . Zor ayırdı bizi yaka paça dışarı attılar mok yemiş bülbüle döndük sonra döndüm bide ben dövdüm kardeşimi anlıyacağınız koca bir aile faciası oldu bundan sonra bana ders çağırırım arkadaşları evde kutlarım lan bune ırzıma canıma malıma herşeyime heryerime dokundu bu olay psikolojim bozuldu :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aaahhhhh

• Kötü csb

• Kardeşine yapma etme diyeceğine yardım etsen kızın sevgilisi gelmeden işi halledermişsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamış.

• demek hop yapma aile var dedin.. yani aile olmasa....

• quote:

Orijinalden alıntı: yamaha1100yzf

demek hop yapma aile var dedin.. yani aile olmasa....

Burda bi ibret var lann :((

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.