Şimdi Ara

Kardeşim kendini güçlü zannediyor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
27
Favori
22.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konunun tarihine bakınız, mesaj atarken.
  • Doğruysa eğer dövmeyle düzelcek bir saçmalık değil yardım alması lazım

döversin bu seferde intikam alcam falan der
  • Sana tekniği söyleyeyim bundan sonra düzelmezse bir daha hiç düzelmez.
    1) Bir sürü değişik korkunç maske al
    2) Hepsini sırayla suratına takarak karanlık bir ortamda güçsüzsün ve güçlü olamayacaksın vb. şeyler kaydet. (Tavsiyem karanlık bir odada kırmızı flaşör kullan)
    3) Ailenin evde olmadığı bir gece kardeşini bir sandalyeye bağla ama bunu gece uykusundan uyandırmadan yapmaya çalış ve onu salona taşı.
    4) Televizyonda son ses yaptığın kaydı izlet ona ama yalnız olsun kendini tamamen güçsüz ve yardıma muhtaç hissetsin.

Tabi bu ters tepip bir daha öyle bir duruma düşmeyeceğim şeklinde de sonuç gösterebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: golden7070

Sana tekniği söyleyeyim bundan sonra düzelmezse bir daha hiç düzelmez.
    1) Bir sürü değişik korkunç maske al
    2) Hepsini sırayla suratına takarak karanlık bir ortamda güçsüzsün ve güçlü olamayacaksın vb. şeyler kaydet. (Tavsiyem karanlık bir odada kırmızı flaşör kullan)
    3) Ailenin evde olmadığı bir gece kardeşini bir sandalyeye bağla ama bunu gece uykusundan uyandırmadan yapmaya çalış ve onu salona taşı.
    4) Televizyonda son ses yaptığın kaydı izlet ona ama yalnız olsun kendini tamamen güçsüz ve yardıma muhtaç hissetsin.

Tabi bu ters tepip bir daha öyle bir duruma düşmeyeceğim şeklinde de sonuç gösterebilir

Bunu en yaratıcı mesaj ilan ediyorum

• İmparatorluk filan kurmayın Tarih kitapları Kalınlaşıyor
  • %95 dayak
    %4 psikolojik destek
    %1 Diğer
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Bu konunun tarihine bakınız, mesaj atarken.

Anlamadım.Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Anlamadım.Neden?

Neden olacak eski konu, daha fazla deşmeyin kuralından :D Ayrıca bayağı eğlenceliymiş ya hortlatan iyi yapmış, bir abim olaydı da dikleneydim ona dedim bir süre boyunca, sonra baktım insanlar ne kadar dövme meraklısıymış, muhakkak bir abi bulup direk dayak yemeliyim ondan anlıyayım neymiş ne değilmiş dedim sonra :D Nese yaşı fazla abartılmasa ve uzatılsa şahsen daha çoooook yaratıcı yöntemlerin çıkacağına inanıyorum ben de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

quote:

quote:

Anlamadım.Neden?

Neden olacak eski konu, daha fazla deşmeyin kuralından :D Ayrıca bayağı eğlenceliymiş ya hortlatan iyi yapmış, bir abim olaydı da dikleneydim ona dedim bir süre boyunca, sonra baktım insanlar ne kadar dövme meraklısıymış, muhakkak bir abi bulup direk dayak yemeliyim ondan anlıyayım neymiş ne değilmiş dedim sonra :D Nese yaşı fazla abartılmasa ve uzatılsa şahsen daha çoooook yaratıcı yöntemlerin çıkacağına inanıyorum ben de :)

Konuyu açan benim zaten hocam da iyi oldu böyle daha eğlenceli.
    Bir de sen benim önceki mesajlarıma baksana bu konudaki daha fazla eğlen sanırım bu konuyu ilk açıldığında okumamışsın o zaman forum yıkılıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 18 Temmuz 2012; 18:49:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Konuyu açan benim zaten hocam da iyi oldu böyle daha eğlenceli.
    Bir de sen benim önceki mesajlarıma baksana bu konudaki daha fazla eğlen sanırım bu konuyu ilk açıldığında okumamışsın o zaman forum yıkılıyordu.

Haha aynen açıldığı zaman okumadım ama önceki mesajları okudum, 5 sayfayı ilgi ve dikkatle takip ettim demin, sonra da bu şiddet duygularını bf3'te savaş alanına iyi yansıtırım diyerek ona daldım :D Aynı zamanda eğlenceli haliyle de aldım tabi savaş alanına :D

• Bu konuyu geçen sene görmüştüm, dejavu yaşadım sayenizde.
  • Ciddi olarak dov akillansin baska turlu duzelmez. Baskasindan dayak yemiyen kendi yumrugunu bisey sanarmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El yumruğunu yemeyen,kendi yumruğunu balyoz sanar arlanmaz
  • Abi niye gelip forumlara konu açıyorsun sen eve dönücen de mi yarın seni bir böcek gibi ezeceğim sen yokken çok kas çalıştım artık kaslarım 2 katı daha büyük.
  • HARD CSB
  • kardeşin bumu
  • Kim hortlattı lâ yine bu konuyu?
  • Kurmuş mu imparatorluğu?
  • kır ağzını burnunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

Kurmuş mu imparatorluğu?

Kurdu hocam bahçede tahtalar çakıp iple etrafını çevirdi yavaş yavaş genişletecekmiş devletini.Şimdilik ülke dışında sefere çıkıp mahalledeki küçük çocukların topladığı şekerlere vergi olarak el koyuyor ve çocuklara vergi sözleşmesi imzalataıyor.Kendi alfabesini ve dilini oluşturmuş bile bir kaç kelime de olsa.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.