Şimdi Ara

Kardeşim için ne yapmalıyım? (Ciddi Konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
2
Favori
2.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam en mantıklısı cocugun ailesiyle konusmak sanırım, kavga dövüşle biyere varılmaz cünkü adam serseriyse kardeşini rahat bırakmaz böyle yapinca, anası babası anlayışlıysa anlat böyle böyle yapıyor de tekrarı olursa polise gidecegini söyle, poliste durumu iyice görürse sanırım sorun çözülür
  • Kardeşini okuldan al 1 hafta falan belki bırakır peşini bırakamazsa konuşmayı dene yada kardeşin çocukla beni takip edersin polise haber vericem falan desin herkes ağzını burnunu kır diyo ama böyle olmaz çocuk daha sinirlenir daha çok üstüne gider bide liseyi falan bırakmış dediğin gibi arkası vardır daha kötü olabilir olaylar.
  • Dostum konu önemli,
    Herkes sıkıştır döv falan demiş de. Dostundan önce düşmanını tanıyacaksın.

İlk yapacağın kız kardeşini bizzat gidip her akşam okulundan almak olacak. Eğer alamıyorsan çocuk hakkında araştırma yap. bu tipler bi ıslıkla 40-50 kişi olabiliyorlar. Artı insanlar iyice sapıttı artık. Kız istemeye gittilerdi de kızı babası vermedi diye aileyi katletmişti bi tane hayvan. O yüzden önce araştır kimmiş neymiş sen de onu takip et. Acele işle başlarsan taklaya gelirsin. Polisin molisin pek birşey yapacağını sanmam... Böle tipleri adalet bile sallamıyor bırak polisi...

Edit: Eğer olur da sana kardeşini almaya gittiğinde- yada gidersen bi artislik yaparsa zaten sen istemsiz olarak herifin üstüne atlarsın. Eğer kardeşini okulundan alamıyorsan yapacağın şey ilk önce tanı elemanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardan.adam -- 29 Mart 2013; 17:39:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Kardeşimi rahatsız eden biri hakkında sizden öneri almak istedim. Cevap verirseniz sevinirim.

Olayları bugün hatta demin öğrendim ve tepem attı. Olayı anlatıyorum, kız kardeşim liseye gidiyor. Zamanında bu çocukla birşeyler yaşayacak gibi olmuş daha doğrusu çıkmaya başlamışlar ancak kardeşim'i pek dışarı salmadığımız için buluşamamayı bahane edip ayrılmış bu çocuk. Sonradan tekrar çıkmak isteyince kardeşim kabul etmemiş ve sürekli küfürlü tehditli mesajlar yazmış. Günümüze gelecek olursak çocuk kardeşimi kafasına takmış durumda. Kendisinin çıktığı da varmış ancak ona rağmen kardeşime kafayı takmış okul çıkışı falan uzaktan izliyormuş hatta 1 kere eve kadar takip ettiği bile olmuş. Çocuk liseyi okumayı bırakmış, elleri sallaya sallaya gezen kıytırık motorsiklet kullanan bir çocuk. Kardeşimin okuduğu lise bizim eve yaklaşık 400-500 metre mesafede yani çok yakın. Kardeşim tüm olayı anneme anlatmış annemde bu akşam bana anlattı. Kardeşim çok korkuyo hatta geceleri bile uyuyamıyormuş yani ciddi biçimde tırsmış. Takip ettiği zamanlar kolları sallaya sallaya yürüyormuş o da geçerken ona vuracak diye korkuyormuş o tür şeyler söylendi. Herneyse çocuk 17-18 yaşlarında birşey, oturduğu mahalleyi de biliyorum evi bulması sorun olmaz ancak her türlü şeyi yapabilir öyle sorunlu bi çocuk diye anlatmış anneme. Benim bilmemi kesinlikle istemiyor birşey yaparım diye korkuyor. Zaten bildiğimi bilmeyecekte. Tanıdığım kız arkadaşlarımın başına bu tür olaylar gelmişti hepsinde çözümün göz korkutmak, veya canını yakmak olduğunu söylemiştim ama kardeşimin başına gelince birşey yapar mı diye tereddüt etmiyor değilim açıkçası. Benim aklımda birşeyler var da bir de sizden tavsiye almak istedim. Bu tür çocuğa ne yapmak lazım, kardeşimi korkutmadan veya zarar vermesine neden olmayacak şekilde ne yapılabilir? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

kız kardeşinizin bu kadar korkması normal,çünkü böyle mahalle apaçilerinin gerçek yüzlerini adam olmadıkları gerçeğini bir bayana anlatmak zordur inandıramazsınız yani.ben sizin yerinizde olsam ne yapardım? çocukla ilk önce efendice konuşurdum ve derdim ki aynen diyebileceklerimi yazıyorum sanalda diye havada uçan cümleler kullanmadan.

'kardeşim, kardeşimden böyle böyle olaylar olduğunu öğrendim,bak daha yaşın genç 17-18 yaşında çocuksun,senin bu gittiğin yollardan biz seneler önce gittik ucunda birşey olmadığını görünce döndük. ben sana atarlanmadan adam gibi derdimi anlatıyorum belki adam olursun diye,o kız benim canım,kanım,kardeşim bu şekilde devam etmeye meyilliysen insan kardeşi için ne ölmekten,ne öldürmekten korkar. seni ve bu olayda sana destek verip karşıma çıkacak herkezin canını yakabildiğim kadar yakarım,ya sen hapse düşersin ya ben. biz böyle gördük. şimdi istersen yarın okul çıkışında kardeşimi tekrar takip edebilirsin he ben tavsiye etmem,o güvendiğin 3-5 mahalle serserisi iş ciddiye kan davasına döndümü satar seni, ama ben kardeşimi satmam sakat bırakırım seni'derim ve sorarım arkasından
    'demek istediklerimi anladın mı?'
    -Anladım abi sorun yok,kusura bakma da diyebilir
    -Anlamadım görürüz,kimin kime gücü yetersede diyebilir.

ikisindede sorun çözülmüş olur aynı davranışlara devam ederse, ben hakikaten sakat bırakırdım diye düşünüyorum.Sonuçlardan haberdar edersiniz bizleri

• Beykozdamısınız ?
  • Hocam bu durumda gunumuzdekı ınsanlar gıbı dusuncek olursak o cocugu al sadece konus derler ama oyle bı mevzu yok.ben olsaydım kardesımın haberı olmadan 1 kere uyarırdım baktım olmuyo 2. uyarımı da yapardım ama hala akıllanmadıysa ona guzel bı ders verırdım... tabı kardesın bu duruma uzulecekse haberı olmamalı.
  • quote:

Kardeşimi rahatsız eden biri hakkında sizden öneri almak istedim. Cevap verirseniz sevinirim.

Olayları bugün hatta demin öğrendim ve tepem attı. Olayı anlatıyorum, kız kardeşim liseye gidiyor. Zamanında bu çocukla birşeyler yaşayacak gibi olmuş daha doğrusu çıkmaya başlamışlar ancak kardeşim'i pek dışarı salmadığımız için buluşamamayı bahane edip ayrılmış bu çocuk. Sonradan tekrar çıkmak isteyince kardeşim kabul etmemiş ve sürekli küfürlü tehditli mesajlar yazmış. Günümüze gelecek olursak çocuk kardeşimi kafasına takmış durumda. Kendisinin çıktığı da varmış ancak ona rağmen kardeşime kafayı takmış okul çıkışı falan uzaktan izliyormuş hatta 1 kere eve kadar takip ettiği bile olmuş. Çocuk liseyi okumayı bırakmış, elleri sallaya sallaya gezen kıytırık motorsiklet kullanan bir çocuk. Kardeşimin okuduğu lise bizim eve yaklaşık 400-500 metre mesafede yani çok yakın. Kardeşim tüm olayı anneme anlatmış annemde bu akşam bana anlattı. Kardeşim çok korkuyo hatta geceleri bile uyuyamıyormuş yani ciddi biçimde tırsmış. Takip ettiği zamanlar kolları sallaya sallaya yürüyormuş o da geçerken ona vuracak diye korkuyormuş o tür şeyler söylendi. Herneyse çocuk 17-18 yaşlarında birşey, oturduğu mahalleyi de biliyorum evi bulması sorun olmaz ancak her türlü şeyi yapabilir öyle sorunlu bi çocuk diye anlatmış anneme. Benim bilmemi kesinlikle istemiyor birşey yaparım diye korkuyor. Zaten bildiğimi bilmeyecekte. Tanıdığım kız arkadaşlarımın başına bu tür olaylar gelmişti hepsinde çözümün göz korkutmak, veya canını yakmak olduğunu söylemiştim ama kardeşimin başına gelince birşey yapar mı diye tereddüt etmiyor değilim açıkçası. Benim aklımda birşeyler var da bir de sizden tavsiye almak istedim. Bu tür çocuğa ne yapmak lazım, kardeşimi korkutmadan veya zarar vermesine neden olmayacak şekilde ne yapılabilir? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Bi kac arkadasini yanina al dov tehdit et benim kiz kardesimin basiina boyle bisey gelicek , ben o cocugu evinden alirim olduresiye de doverim bana kalirsa senin hala dusunmen bile yanlis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LacunaCoil

Kardeşim için ne yapmalıyım? (Ciddi Konu)

Yanağına koluna bacağına bununla vur bakalım bakabilecek mi birdaha.

Yahu naptın insanlık suçu bunu kullanmam Arkadaş şakasına patlatmıştı 1 hafta bacağımdan izi gitmedi. İntikamımı sıraya oturacağı anda altına rotring kalem koyarak almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 29 Mart 2013; 22:37:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LacunaCoil

Kardeşim için ne yapmalıyım? (Ciddi Konu)

Yanağına koluna bacağına bununla vur bakalım bakabilecek mi birdaha.

Yahu naptın insanlık suçu bunu kullanmam Arkadaş şakasına patlatmıştı 1 hafta bacağımdan izi gitmedi. İntikamımı sıraya oturacağı anda altına rotring kalem koyarak almıştım.

Kafa göz kırmaya sıcak bakıyor can yakıp kolda bacakta geçici iz bırakmaya ovvv diyorsun sende acısını bilirim. Ama dene güzel göz korkutur adam zor yürür bacağına sağlam vurunca.

• Cocuğu SAKIN dövme hocam. O kadar söyleyeyim ben sana

• dövün hocam
  • Peki sonuç?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.