Şimdi Ara

Kardeşim için ne yapmalıyım? (Ciddi Konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
2
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum ben bir kız abisi olarak çok yaşadım böyle olaylar.
    Şöyle birşey var ki ne kadar serseri olursa olsun erkekler takıldığı (yada niyeti her neyse) kızın abisinden korkarlar.
    Tavsiyem çocuğa bir görün sorun çözülecektir, biraz sert konuşursun ilk seferde uyarman yeterlidir gidip pat küt dalmanın anlamı yok, anlamazsa ikinci seferde elinden geleni ardına koyma
  • kardeşinin yanında 5-6 gün git gel peşini bırakır.Olmadı sevrvisle taksiyle falan gönderin.Kavga son çözüm olsun bu tipleri bilirim it köpek gibi ürerler başını belaya alırsın,ama eğer gelir zarar vermeye kalkarsa yapacağın belli

1.Sağlam 3-5 arkadaşını yanına al.Adam tekin değil demişsin yanına bitane sustalı al.Gidin bunu bi güzel pataklayın.(Eğer bıçak çekmezse boşuna çekmeyin başınız belaya girmesin)

2.Yine 3-5 arkadaşını al ne olur ne olmaz yanına yine bi sustalı al.Çocukla efendice konuş bak kardeşim böyle böyle kız kardeşimin peşini bırak artık seni istemiyor felan diye.

3.Polise haber ver o gerisini halleder.

Rockstar Games
    Grand Theft Auto Midnight Club: Street RacingSmuggler's RunMax PayneGrand Theft Auto IIIThe Italian Job State of EmergencyGrand Theft Auto: Vice CityMidnight Club IIMax Payne 2: The Fall of Max PayneRed Dead RevolverGrand Theft Auto AdvanceGrand Theft Auto: San AndreasMidnight Club 3: DUB EditionGrand Theft Auto: Liberty City StoriesGrand Theft Auto: Vice City StoriesManhunt 2Grand Theft Auto IVGrand Theft Auto IV: The Lost and DamnedGrand Theft Auto: Chinatown WarsGrand Theft Auto: The Ballad of Gay TonyMax Payne 3Grand Theft Auto V
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

Dostum ben bir kız abisi olarak çok yaşadım böyle olaylar.
    Şöyle birşey var ki ne kadar serseri olursa olsun erkekler takıldığı (yada niyeti her neyse) kızın abisinden korkarlar.
    Tavsiyem çocuğa bir görün sorun çözülecektir, biraz sert konuşursun ilk seferde uyarman yeterlidir gidip pat küt dalmanın anlamı yok, anlamazsa ikinci seferde elinden geleni ardına koyma

+1...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yanağına koluna bacağına bununla vur bakalım bakabilecek mi birdaha.

• İzle hocam bi kac gün onun kardeşine yaptıgı gibi hem cocugu tanırsın hem olayları tam olarak anlarsın kardeşinde bilmesin sonrasında ne yapacagını düşünürsün ayrıca cahil cesareti diye bişey vardır ya saglam git söyle 3-4 kişi korkar bidaha yaklasamaz yada polise sikayet et

Orijinalden alıntı: iamburak

Kardeşimi rahatsız eden biri hakkında sizden öneri almak istedim. Cevap verirseniz sevinirim.

Olayları bugün hatta demin öğrendim ve tepem attı. Olayı anlatıyorum, kız kardeşim liseye gidiyor. Zamanında bu çocukla birşeyler yaşayacak gibi olmuş daha doğrusu çıkmaya başlamışlar ancak kardeşim'i pek dışarı salmadığımız için buluşamamayı bahane edip ayrılmış bu çocuk. Sonradan tekrar çıkmak isteyince kardeşim kabul etmemiş ve sürekli küfürlü tehditli mesajlar yazmış. Günümüze gelecek olursak çocuk kardeşimi kafasına takmış durumda. Kendisinin çıktığı da varmış ancak ona rağmen kardeşime kafayı takmış okul çıkışı falan uzaktan izliyormuş hatta 1 kere eve kadar takip ettiği bile olmuş. Çocuk liseyi okumayı bırakmış, elleri sallaya sallaya gezen kıytırık motorsiklet kullanan bir çocuk. Kardeşimin okuduğu lise bizim eve yaklaşık 400-500 metre mesafede yani çok yakın. Kardeşim tüm olayı anneme anlatmış annemde bu akşam bana anlattı. Kardeşim çok korkuyo hatta geceleri bile uyuyamıyormuş yani ciddi biçimde tırsmış. Takip ettiği zamanlar kolları sallaya sallaya yürüyormuş o da geçerken ona vuracak diye korkuyormuş o tür şeyler söylendi. Herneyse çocuk 17-18 yaşlarında birşey, oturduğu mahalleyi de biliyorum evi bulması sorun olmaz ancak her türlü şeyi yapabilir öyle sorunlu bi çocuk diye anlatmış anneme. Benim bilmemi kesinlikle istemiyor birşey yaparım diye korkuyor. Zaten bildiğimi bilmeyecekte. Tanıdığım kız arkadaşlarımın başına bu tür olaylar gelmişti hepsinde çözümün göz korkutmak, veya canını yakmak olduğunu söylemiştim ama kardeşimin başına gelince birşey yapar mı diye tereddüt etmiyor değilim açıkçası. Benim aklımda birşeyler var da bir de sizden tavsiye almak istedim. Bu tür çocuğa ne yapmak lazım, kardeşimi korkutmadan veya zarar vermesine neden olmayacak şekilde ne yapılabilir? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Adaş, yapabileceğim bir şey varsa çekinme. Bu arada hangi semt?

Into abyss, You don't exist.
    Cannot resist, The Judas kiss.

• Hocam Bursa'daysan beraber gidelim. İstanbul'da isen Nisanın 3. haftası geliyorum =) Gidip temiz bi dayak atabiliriz. Birde esas suç bence kardeşinde gidip it kopuk serseri takımıyla arkadaşlık yapmasın elit insanlarla takılsın anlattığına göre tam oğlan tam bir paçavra kardeşini bu yönde telkin et.

• Kardeşim ver polis"e gitsin polise vereceğin ifade çok basit.Diyeceksinki kız kardeşimi okuldan evine kadar sürekli izleyen takip eden bir çocuk var serserinin teki.Onu kaçıracağından korkuyoruz gerekli uyarıyı yaparsanız seviniriz yoksa kendimi tutamayacağım diyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 29 Mart 2013; 15:13:39 >
  • araya devlet otoritesini sok. Polis, komiser asker yakını olmak göz dağı verebilir. Emniyetten de arayabilirler eğer bir karakola giderseniz taciz suçlamasıyla göz korkutabilirsiniz. bu süreçte kararlı tavır koymanız lazım.
    gençlerle olacak iş değil bu.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Kardeşini onun sevgilisiymis gibi okuldan al sarmaş dolaş okulun yanındaki ara sokağa girin bizim motorlu apacide arkanızdan gelecektir.

Böyle omuzlarınin ordan elbisesinden tuttugun gibi motorun üstünden söküp alacaksın kafasını parke taşına dayayıp iz bırakacak yaralar ver böyle bi hafta utancindan dışarı cikamasin

En önemli nokta onun O motorunun aynalarindan ibre göstergesine ardından para biriktirip taktırdıgi abartı eksozunu yamult yak o motoru

Bi daha bulaşmaz kardeşine istersen yardıma gelirim yakinlardaysan pm

• Sopa al yanına döv ciddiyim
    Intel Core i7 3630qm 3.4 Ghz. 3 Nesil.. GT 650M 2GB. 8 GB RAM 1600 MHZ. 750 GB HDD. 7200rpm
  • İşi adam akıllı halledecem dersen cek kenara guzel bır dılle anlat baktınkı sanada atar yapıyor kendıne
    guvenın varsa tekme tokat kır agzını burnunu akıllanır kendıme guvenmıyorum kavgayla ısım olmaz
    dıyorsan senden de buyuklerı olaya dahıl et.. Allah korusun kotu bırsey yapar sere*sız sonra katıl olursunuz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.