Şimdi Ara

kardeşim bütün gün uyuyuor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam üniversite de okuyor. o yaşa geldi. ama bıraksan 20 saat uyuyacak. gece 12 yatsa bile ertesi gün 12 den önce kalkmıyor. bir de üstüne öğleden sonra uyuyor.
    öyle şişman birisi filan da değil. sağlık sorunu da yok Allah a şükür. kalkamıyorum yataktan diyor.gücü yokmuş.

• yani bi sağlık sorunu var. psikolojik sorun da bi sağlık problemidir. Dikkatli olmalısınız...
  • Tam benim kafadan adammış
  • daha dikkatli olsun abimiz psikolojik bişidir dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

yani bi sağlık sorunu var. psikolojik sorun da bi sağlık problemidir. Dikkatli olmalısınız...

psikolojik sorunu yok. kızlarla gezen. fitness yapan. sosyal bir adam..
  • o zaman bi fizyolojik sorunu var. olmasa bile o kadar uyuyarak insan hasta olur yav
  • benim kuzen de öyleydi sürekli halsizlik fln şikayet edip duruodu. tiroiddenmiş. az çalışıomuş tiroid bezleri dolayısıyla metabolizma yavaş çalışıo halsizlik oluşuo. şimdi tedavi oluyo. bi baktırın derim aynı hastalık olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Şey Gece Güzel..
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üniversite adamı yaşlandırıyor
    bırak uyusun dinlensin adam
  • walla aynen bnim kuzenim
  • madem bütün gün uyuyor. fitness yapmaya kızlarla gezmeye nasıl vakit ayırabiliyor anlamadım.
  • ya bırakın adam tatilini rahat rahat dinlenerek geçirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feat

madem bütün gün uyuyor. fitness yapmaya kızlarla gezmeye nasıl vakit ayırabiliyor anlamadım.

rüyasında gidiyordur.
  • walla şu anda benim çevremde olan herkes bole (bende dahil )
    kardeşinin hiç sorunu yoktur bence son 1 haftaya kadar gece sabah 6 da yatıp öğlen 3-4 e kdr uyuyodum
    şu andada gece 3 te yatıp sabah 8 de kalkıyorum :D
    universite adamı cidden yaşlandırıo
  • Enerji verici şeyler yedir ona uykuyapan süt yoğut tan sakındır mistirmacunu yedir ayaklanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KİLLBOY

Enerji verici şeyler yedir ona uykuyapan süt yoğut tan sakındır mistirmacunu yedir ayaklanır.

Hocam arkadaş kızlarla da ilgileniyormuş. dikkatini çekerim.
  • yaz aylarında mı öyle??mesela ben de yaz aylarında çok uyurum,kışları öyle değilimdir ama,yazla alakalı bi problem olabilir,eğerki bi de sıcak yerdeyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

adam üniversite de okuyor. o yaşa geldi. ama bıraksan 20 saat uyuyacak. gece 12 yatsa bile ertesi gün 12 den önce kalkmıyor. bir de üstüne öğleden sonra uyuyor.
    öyle şişman birisi filan da değil. sağlık sorunu da yok Allah a şükür. kalkamıyorum yataktan diyor.gücü yokmuş.

bir kan testi versin hepatit b olabilir kardeşinde.
  • ya üniversiteye gidiyor.. kızlarla geziyor daa napsın .... bırakın uyusun adamı...

energy lazım ona:P
  • akut majör depresyon olabilir.sinsidir bu hastalık haa
  • 20 saat yatılırmı be
    sosyal hayat kalmaz bi kere
    o zaman kardeşin otobüste . okulda , misafirlikte de uyuyodur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.