Şimdi Ara

Kardeşim ABD'ye gidecek oradan PS4 getirmesinin sıkıntısı olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haziran'da nasip olursa Work and Travel gidecek kardeşim, imkanım olursa İphone 6 veya PS4 getirebilirim dedi .İphone 6 fikrine sıcak bakmıyorum fakat PS4 ü buraya getirebilir mi ?Eğer getirirse EU serverlarında takılmam sıkıntı yaratır mı ? Bazı forumdaşlar US kayıtlı ps lerin avrupada problem olacağını söylüyor ondan sordum ?Biraz cahilim bu konularda kusuruma bakmayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 1 Ocak 2015; 14:16:01 >

• sorun olmaz getirir bavula atıp getirdim ben. voltaj sorunuda yok.
  • Konsollarda bölge farkı artık sadece X ve O giriş farkı olmasıyla oluyor. Birinde X ile birinde O ile giriş çıkış yapıyorsunuz. PSN'niniz nereye kayıtlıysa asıl sizin için önemli olan nokta bu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 1 Ocak 2015; 16:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyerinRaina

Konsollarda bölge farkı artık sadece X ve O giriş farkı olmasıyla oluyor. Birinde X ile birinde O ile giriş çıkış yapıyorsunuz. PSN'niniz nereye kayıtlıysa asıl sizin için önemli olan nokta bu olacak.

ABD den gelen ps Avrupa'ya kayıtlı olamıyor mu yani yada ABD ye kayıtlı ps den Avrupa serverlarına giremiyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 1 Ocak 2015; 16:26:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD'den aldım PS4'ü. Tuş kombinasyonu Pal konsollar ile aynı. Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği X , O değişikliği ntsc-j yani asya makinelerinde oluyor. avrupa psnlerine kayıt olabilirsin. Server konusunda bir değişiklik olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

quote:

Orijinalden alıntı: HyerinRaina

Konsollarda bölge farkı artık sadece X ve O giriş farkı olmasıyla oluyor. Birinde X ile birinde O ile giriş çıkış yapıyorsunuz. PSN'niniz nereye kayıtlıysa asıl sizin için önemli olan nokta bu olacak.

ABD den gelen ps Avrupa'ya kayıtlı olamıyor mu yani yada ABD ye kayıtlı ps den Avrupa serverlarına giremiyor muyuz ?

Yeni nesil olaylarda olmuyor öyle psn kendi kayıt oluyorsun hani abden oyun alsanda asyadan alsanda açar ama şu var oyunun bölgesini 1 aldın diyelim sonra ona özel patch yükseltme paketi alacaksın ama bölge 2 den alırsan bunu yapamassın.

Örnek sen bölge 1 amerikadan us psnden battlefield indirdin,
    sonra gidip tr psn den premium alırsan onu ona kuramassın ikisininde bölgesi aynı olması lazım..

Konsolu nerden aldığın fark etmez yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 1 Ocak 2015; 19:36:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.