Şimdi Ara

Kardeş Payı (2014) | BİTTİ (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.950
Cevap
69
Favori
197.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasıl olsa bitiyor diyerekten gönderme yapmışlar paso. Güzel diziydi, güzel bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 30 Nisan 2015; 22:25:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam şöyle dizi 28 29 bölümlerde fena şeyler olcak diyordum final olması cidden saçma olmuş eğer bu dizi isteiği gibi tutmadıysa maddi ve manavi izlenme olarak başka dizilerde izlenmez ozman
  • izleyecek bir şey nerdeyse kalmadı.
  • eldeki malzeme ile bundan daha iyi final yazamazlardı çünkü ne konu bütünlüğü ne de adam gibi hikaye kaldı yazdıkları 2.sezonla.
    dedikleri gibi seyircinin istediği mutlu son ile bitti.
    dizinin 1.bölümünden itibaren emeği geçen herkese teşekkürler. güzel diziydi 1.sezonuyla efsane anılacaktır.
    7,13,14(!),22 çok başka bölümlerdi, sinemaya her ay yenisi çıkan para ziyanı komedilerden çokça iyiydi.
  • Ciddi anlamda severek izlediğim, zamanında yarıla yarıla güldüğüm ve takip ettiğim bir diziydi. Saçma sapan acitasyon, dram, ağa dizileri devam ederken bu dizinin bitmesine cidden üzüldüm...
  • senaristlerin saçmalayıp ,toplayamayıp , hadi bitirelim olmadı bu dedikler dizi .
  • klasik selçuk aydemir dizisi bi hikayeyi baştan sona iyi yazar ama o hikayeyinin sonrasını getiremez işler güçlerde de aynısı oldu ilk13 bölümlük anlaştıkları için 13 bölüm yazılmıştı çokta iyi gitti o 13 bölüm sonraki 13 te ve özellikle ondan sonraki 13 te iyice çuvalladı , bunda da keza aynı şey oldu dizi ilk sezonluk anlaşılmıştı müthiş gittler sonra devamını getiremedi
  • Tüm dünyadaki en kaliteli dizi bölümlerinden birini izledik bence.
    Muhteşem bir bölümdü her açıdan.

Hem senaryo derinliğini,hem sistem eleştirisini,hemde bizi izledik bu bölümde.
    Bende Özledim 11.bölümden bu yana izlediğim en vurucu dizi bölümüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafam çoo güzel -- 1 Mayıs 2015; 11:57:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye bitirdiler ki şaşırdım.
  • Üzüldüm bitmesine vay be dedim dün final yazısını görünce karakterleri hikayesi hep çok enteresan ama çok güldüren bir bu vardı izlediğim. Yazık oldu. Ulan star üzdün bizi bide böyle düşün..

• Final kesinlikle çok iyidi, kendilerine ve Star TV'ye baya bir gönderme yaptılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitem de etmişler yazık oldu be

• 2. sezonu takip edemedim bir türlü dün kardeşim dedi final giriyor dalga geçtiğini sanmıştım ama gerçekmiş spoiler yemiyim diye izlemedim ama üzüldüm

• 2. sezon bu kadar batırmasalardı bitmezdi. ilk sezonu efsaneydi benim için. umarım yeni projeyle karşımızda olurlar ve umarım bu sefer 2.sezonu düzgün çekerler.işler güçler'de çok iyi başlayıp sonradan kötüleşmişti.
  • Yazık oldu ama hakettiler.
    2. sezon kötü başladı gittikçe bozdu, en son Eda'nın da ayrılmasıyla olay koptu.
    Bitirme kararı alınınca biraz düzelttiler ama geçen yılı yakalayamadılar yine.
    Üzülmedim diyemem ama en doğrusu maalesef buydu.
  • Son 5 bölüm izlemedim bittiğinide şimdi öğrendim,konunun başında da yazmıştım 1 sezon olsun efsane olsun diye...
  • Ali'nin küçüklüğünü oynayan çocuk, Erol ile İbrahim'de İbrahim'in küçüklüğünü oynayan çocuktu, aklıma geldi.
    Bu yaz film çekecekler herhalde, ondan sonra bence 2 yıl falan kenara çekilmeliler çünkü aynı kadroyla çok sık iş yaparlarsa bu sefer seyirci erken sıkılır farklı karakterleri hep aynı yüzlerle görmekten. Dizinin bitmesiyle ilgili de şunu söyleyeyim, bence dizinin erken bitmesinde yapımcı şirketin etkisi var çünkü önce ilk sezonda Tahsin sonra ikinci sezonda Eda karakterinin kadrodan ayrılması hikayeyi zora soktu ve bu ayrılıklar bence planlı değildi, tabi kanalın kafasına göre davranması da var

• Natsukai. kullanıcısına yanıt
    adam gelecegi gormus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke diziyi baştan sona tam izleseydin.O dediklerin senaryo zora girdiği için yapıldı.Hatta sezai karakteriyle senaristler pişmanlıklarını dile getirdiler.
    Ayrıca fnal bölümü mahalle,kardeş,aile,insanlık ve geçmiş üzerine öyle derin düşüncelere iten bir bölümdüki.
    Gerçekten çok vurucu bir.bölümdü.Senaristler öyle bir sistem eleştirisi yaptılarki birçok insanı darmadağın ettiler.En azından finalini izlersen anlarsın.

• Final güzeldi. Söylenecek tek şey bu sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.