Elimde amix vitargo load var ve bitirmek üzereyim sadece antrenmandan önce alıyorum 1 servis, şimdi daha çok mass gainer tarzı bir şey arıyorum öneriniz nelerdir. Protein tozu olarak iso-100 kullanıyorum definasyon yapanlar için öneriliyor bu ancak karbonhidrat tozu kullandığım için kötü bir kombinasyon sayılmaz sanırım. Aşağıdaki ürün nasıl, birde Türkiye'de bulabilir miyim?
Yalnız çözemediğim bir sorun var sağ altta değerler yazıyor 5lbs'lik yani 2.2kg lık olanın değerlerine bakıyorum bu 1 servis için olan değerler değil mi? Eğer öyleyse 1 serviste 60gr protein çok yüksek bir değer olmuyor mu? Tamam 1 servis 165gr ancak bana biraz fazla gibi gözüktü. Yinede 10 üzerinden 9.3 almış ve gayet başarılı bir ürün sanırım. Ne dersiniz? Şunu da belirteyim amaç alabildiğim kadar kilo almak yağ oranı önemli değil en azından şuan için.
Genelde gainerların protein oranı wheylere göre yüksek olur ama ölçeği fazla olduğundan servis sayıları azdır.Ayrıca bu ürünü türkiye piyasında bulamazsın.Bu markanın 2727 grlık ürünü var serious masshttp://www.besinshop.com/markalar/optimum-nutrition/optimum-serious-mass-2727-gr.html şurdaki adresten inceleyebilirsin.Türkiye piyasasında optimum nutritionun gainer tarzı ürünü sadece serious mass var zaten, çok iyi bir üründür.Ayrıca elindeki Amix vitargo load'ı yanlış alıyorsun.Daha çok verim için sadece antrenman sonrası almalısın.Eğer çok ağır antrenman yapıyorsan antrenman öncesi de 1 servis alabilirsin. @Zaym1n
heyhu
kullanıcısına yanıt
Hocam serious mass i spora başladığım ilk 2 ay kullanmıştım fena değildi ancak kalori değeri daha yüksek bir şeyler arıyordum. Birde vitago load enerji ihtiyacımı karşılamak için değil mi? Antrenmandan sonra alırsam antrenmanda bana bir yararı olmayacak ki. Şuan bitti kutuda yani yinede böyle kullanmak doğru değil midir? Bu arada şuan muscletech premium mass gainer aldım ve kullanıyorum.
Vitargo glikojen depolarını en hızlı şekilde dolduruyor.Normal bir şekilde antrenman yapıyorsan zaten antrenman öncesi glikojen depoların dolu olacağı için antrenman öncesi alımın pek bir fayda göstermez.Tabii ağır şekilde ve art arta antrenman(gün olarak) yapıyorsan anterenman öncesinin yararını görmüş olursun.Vitargo'yu genellikle sporcular kullanır, spor müsabakalarına hazırlanırken dinlenmeye pek fırsatları olmadığı için antrenman araları ve sonrası alıyorlar.
Serious Mass'ı sen o markayı sorduğun için yazmıştım.Muscletech Premium Mass güzel tercih.
Devamlı karbonhidrat ürünleri kullanıyorsan ürün aralarında vücudunu dinlendirmeyi unutma.
heyhu
kullanıcısına yanıt
Antrenman düzenim şu şekilde, cuma ve cumartesi gidiyorum pazar boş pazartesi salı tekrar gidiyorum, split program. Serious mass den sonra 1-2 ay kullanmadım bir şey yani ara vermiş oldum. Umarım muscletech kilo almamda güzel bir destek olur benim için, gerçi 1 ölçeği serious mass de olduğu gibi baya büyük bununla karıştırdığım suyu içince ister istemez anında kilo alıyor insan.