Şimdi Ara

Karayolları GM çaktırmadan HGS vurgunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen pazar günü öyle gezeyim diye motorumla Düzce’ye gittim d100 üzeri sonra geri döndüm
    Tekrar dedim hadi vakit var yolda da (d100) akyazı girişi kapalı otoban yolundan verecek bende bari otoban bağlantısına gideceğim otobandan gideyim
    TEM anadolu otoyolunu kullandım
    Kart ile geçtim yeşil lamba yandı (beni tanıdı)
    Otobanda da çalışma vardı neyse Akyazı gezeceğiz ya Akyazı gişelerinden çıkış yaptım
    Çıkış yapar iken turuncu ekran da 1.25TL fiyatı yazdı (olmadı gereken) yani giriş çıkışım sorunsuz sistem beni okudu.
    Daha sonra arkadaşa ekran görüntüsü atmış idim
    Fiyat için
    Onu göstereyim size fiyat 1.25₺ doğru olan

Daha sonra akşam bir kez daha baktım oda ne
    3.25₺ olmuş benim geçiş

Hemen HGS müşteri hizmetlerini aradım
    Dedim karayolları sitesinde de ekran da yazan da 1.25₺ ücret ödemem neden daha sonra 3.25₺ tahsil ediliyor
    Müşteri hizmetlerinde son zamanda sistemsel sorunlar araçınızı yanlış tanımış olabilir filan diyor halbuki ilk doğru tanıdı sonradan editlendi fiyat neyse kayıt oluşturun kameralarda incelensin araçım doğru sınıfta ve iki gişe arası ödemem gereken 1.25₺ dedim kayıt açtılar

Problemi bir şekilde ben giderdirdim
    Bakın 2₺ ye ne muhtaçım nede onla zengin olmam ama yaptıkları tamamen terbiyesizlik
    Ya ben ben daha sonra kontrol etmesem benden fazla fazla ödeme alacaklar bir de bunu günde milyonlarca otoyol kullanan arabalarda yaptıklarını düşünsenize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazarcep -- 14 Ekim 2020; 17:35:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En doğrusunu yapmışsın. zaten onlar da zaten 2 tl , itiraz edenlere iade ederiz etmeyenlerden aldıklarımız bize yeter diye düşünüyor.

Tebrikler...

• quote:

Orijinalden alıntı: masterakif

En doğrusunu yapmışsın. zaten onlar da zaten 2 tl , itiraz edenlere iade ederiz etmeyenlerden aldıklarımız bize yeter diye düşünüyor.

Tebrikler...

Aynen öyle

sistemsel hata olsa beni yanlış tanıma yapsa

ilk başta 1.25 değil 3.25 alırdı

ama olay aynen söyle ilk gün 1.25 alıyor gösteriyor daha sonra da siz artık bir daha dönüp bakmazsınız diye fiyatı yükseliyor (eski geçiş ücretini)

bence bu bilinçli yapılan bir şey çünkü hata olsa ilk çekimde yapılırdı doğrusu çekildi sonra dan neden sınıfım yükselsin ki

ayrıca demek ben fark edip düzeltin diye aramasam düzeltmeyecekler kaynayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fazladan alınan paralar kimbilir kimin cebine gidiyor o kişi de paralarla kimbilir neler yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.