Şimdi Ara

Kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valkyre set var = 300 hp
    Chitin set +7
    Dual shard +7
    dex 9 belt
    dual dex +9 küpe
    Priest pendant
    20 gb para

Sizce kasmaya devam mı bu itemlerle, ardream charı kalsın mı, no ss no güven diyorsanız eski açtığım konuya bakın resimler ve videolarda.

Bu arada yüzükler görev yüzüğü ve kekuri ring söylemeyi unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldNightDisco -- 6 Mayıs 2007; 1:30:20 >

Abazalık içten gelen bi merak unsurudur, sapıklık ise tam tersidir.

BigDeath in Ares Ardream
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • Şöyle, kasmaya vaktim haziranın 15 inden sonra bol bol olcak, ama o zamana kadar 61 belki 62 olurum o zamandan sonra kassam fayda eder mi senceç
  • ßnm exp kasmaya fazla vaktim yok ama sorarsan exp kasmayı çok seviyorum ßni rahatlatıyor eger vaktin ve biraz da kasmaya hevesin varsa kas yok yapamam diyosan o itemler ardream için sna yeterde artar bile.

Orjinalden alıntı: W1NT3R

Şöyle, kasmaya vaktim haziranın 15 inden sonra bol bol olcak, ama o zamana kadar 61 belki 62 olurum o zamandan sonra kassam fayda eder mi senceç

Yazın çok sıkı oynarsan 70 olursun. Günde %15 alman lazım ortalama yani 61 den sonra haftada 1 lvl atlaman lazım. 65 den sonra her lvl %1 azalt günlük kasma sınırını yani 65 de %14, 66de %13..
    2 ayda 70 olabilirsin. premium ve exp kasan clan şart
  • Bence Ardream'da takıl.+60 olup napacan.Exp kasmak = Eziyet.
    Araba alma ikilemi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya andream andream ne gerek war adam gibi kasın andream da iyi oynamaktansa cz de kötü oynamayı seçerim zamanın warsa lwl kas tabiki...
  • hazrn 15 den sonra başla ozamn ex e şimdi only np
  • "W1NT3R" Gerçekten Sağlam Bir Character'iniz Var Bununla Andream'da Takılıp Kalmak O Character'e Resmen Hakaret Onun İçin +70 Olmanı İsterim Karşı Irk'ı Cz'ye Sokmamanı Diler,Bu Topic İçin Sana Teşekkürü Borç Bilirim..
  • kas bence
  • Manes eski server deil arkların dediği gibi ama itemler sağlam walkriy set pp dual 7 shard bu itemlerle cz gibi bir yerde bulunman zor ama bn biraz daa ardream da takıl derim.. eer sıkılırsan pre alıp ex kasmaya bak rahat yaz tatilinde 65-70 arası bişi olursun

Orjinalden alıntı: XaSe®

Bence Ardream'da takıl.+60 olup napacan.Exp kasmak = Eziyet.

Evet ama o eziyetin sonu çok tatlı oluyor.

Bence 60+ ol bende OKS geçsin 60+ olacam

Orjinalden alıntı: The Chaotic Chronicle

ßnm exp kasmaya fazla vaktim yok ama sorarsan exp kasmayı çok seviyorum ßni rahatlatıyor eger vaktin ve biraz da kasmaya hevesin varsa kas yok yapamam diyosan o itemler ardream için sna yeterde artar bile.

hönk:d

ex kasmak insanı rahatlatırmıymış:d

Orjinalden alıntı: Errorİt

"W1NT3R" Gerçekten Sağlam Bir Character'iniz Var Bununla Andream'da Takılıp Kalmak O Character'e Resmen Hakaret Onun İçin +70 Olmanı İsterim Karşı Irk'ı Cz'ye Sokmamanı Diler,Bu Topic İçin Sana Teşekkürü Borç Bilirim..

Efenim ne zaman basladınız boyle konusmaya bilemiyeceğim ve bu durumdan kimseyi sorumlu tutmiciyim ancak "yuzbası" olana kadar bu sekilde konusuyor olsa idiniz nâcizane formumumuz tarafından tanınıyor olur idiniz.. Bu konusmanızın sebebini ogrenmek ister, cevabınız icin tum forumumuz adına sahsınıza tesekkur eder, benim gibi dusunen insanların cok oldugunu da bilgilerinize sunarım..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.