Şimdi Ara

Kararsizim hangi yolu kullanmaliyim? Denizli mi? - Afyon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese günaydın.. Trabzondan çıkıp Eskişehir-Konya-Antalya yaptim yaklasik 2500km devirdim. Suan Antalya dayım ve bu zaman boyunca sadece Konya Antalya arasında dağda kendim tuvalet ihtiyacı için durunca yolda kaldim kar küreme aracı yardimima yetişti. Gene aynisi olmamasi veya buzlanmaya denk gelmemek için hangi yolu kullanmaliyim. Tam bilgim yok, gideceğim yer " Antalya/Merkez - Manisa/Salihli " ve rotayi Denizli üzerinden mi yoksa Afyon zerinden mi cizmeliyim kararsizim.

Denizli yolu sanki biraz daha riskli gibi hem tek yön hem yollar karliysa cidden riskli olabilir. Zaman sınırı yok o yüzden 1-2 saat uzamış yol benim için önemli değil. Güvenli şekilde gideyim yeterli.

• Yol durumu hakkında bilgisi olan yok mu?
  • Lastiklerin sağlamsa Denizli üzerinden gelebilirsin. Korkuteli'ni bilmiyorum ama Denizli yolu kontrollü açık. Afyon yolu daha risksiz olur. Ana arter olduğu için sürekli çalışma vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suivant

Lastiklerin sağlamsa Denizli üzerinden gelebilirsin. Korkuteli'ni bilmiyorum ama Denizli yolu kontrollü açık. Afyon yolu daha risksiz olur. Ana arter olduğu için sürekli çalışma vardır.

Hocam asil nokta benlik değil kendime güvendiğim için demiyorum tek şerit olduğu için ben kış lastiği kullanirim karşıdaki kullanmaz kayar bana vurur. Öyle ihtimal da var. O yüzden afyon dusunuyorum.
  • Hocam afyon uzerinden gel,bugun bur magazanin acilisina ozel indirim var aycicek yaglarinda.
  • 1 ay önce manisa-antalya yaptım.denizli üzerinden gittim.yol durumu genel olarak iyi.bazı yerlerde çalışma var ama yolun %99u duble yol.bu mevsim şartlarında afyon üzerinden gitmek oldukça riskli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyedi

1 ay önce manisa-antalya yaptım.denizli üzerinden gittim.yol durumu genel olarak iyi.bazı yerlerde çalışma var ama yolun %99u duble yol.bu mevsim şartlarında afyon üzerinden gitmek oldukça riskli.

Hocam Antalya denizli yaptim bu yaz yolların çoğu tek seritliydi? Hatta denizli girişinde 6 seritli bir yol vardi sanirim 4 de olabilir oda bariyersiz gidis gelisliydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bahcelievler mi pendik mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denizli üzerinden yardir ustam hava güzel bugün gece don falanda yoktu.
  • Denizli yolu geçen ctesi açıktı ama kar başlamıştı şu anda riskli olabilir. Korkutelinden ziyade söğüt tarafı tamamen karla kaplıydı. Zincir şart derim. Denizli ye gidecekseniz burdur yolu tefenni üstünden Denizli daha iyidir. Dediğim gibi zincir ya da kar kelepçesi tarzı bişey alın rahat edin. İyi yolculuklar.
  • Yanıma mı geliyon yağcııı
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Yanıma mı geliyon yağcııı

Hangi şehir
  • Vaay Antalya Salihli mi? Ben de Salihliliyim. Antalya'da yaşıyorum. 3 hafta önce Salihliden Denizli üzerinden geldim. Kar vardı ama yağmıyordu. 4 saatte geldim.
  • Bende antalyada yaşıyorum ancak korkueli yolu kapalı diye biliyorum.Eğer kendine ve aracına güveniyorsan yola çıkabilirsin.Antalya-Denizli arası bölünmüş yol var yani karşıdan sana vuran olmaz.Denizliden sonrasını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Yanıma mı geliyon yağcııı

Hangi şehir

manizzaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.