Şimdi Ara

Kararsızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ilk kez bir İPhone apple ürünü kullanacağım. iphone kullanmak baya bir zormuş. şimdi ben ilk kez kullanacağım icin hangi telefonu önerirsiniz İPhone 5 mi Yoksa İPhone 3GS mi. iphone 3gs cok beğendim fakat biraz eskidi sizin önerilerinizi bekliyorum

• 4s al rahat et hiç zor değil aslında an kolay kullanımı olan akıllı telefon android alırsan bezersin
  • hocam 5 al bence. ben hala tasarım olarak 4s seviyorum ama arada 200 tl fln oynuyor 5 almak daha mantıklı. bende yarın alacağım kısmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBall5

arkadaslar ilk kez bir İPhone apple ürünü kullanacağım. iphone kullanmak baya bir zormuş. şimdi ben ilk kez kullanacağım icin hangi telefonu önerirsiniz İPhone 5 mi Yoksa İPhone 3GS mi. iphone 3gs cok beğendim fakat biraz eskidi sizin önerilerinizi bekliyorum

iPhone akıllı telefonlar arasında kullanması en kolay ve en hızlı olan telefondur, kim dedi çok zor diye? Saçmalık

iPhone 3GS artık alınmaz, 1 senelik ömrü kaldı o cihazların. Bence Apple ürünü alacaksan en son çıkanı almalısın, bir önceki nesillere bakma artık. Zaten her sene cihaz yenileniyor, her aldığın eski nesil sana -1 sene kullanım imkanı verir. iphone 5'i 3-4 sene rahat kullanacaksan, 3GS'i 1-2 sene anca..

• iPhone kullanmak kadar basit birşey yok,bütçe el veriyorsa iPhone 5 tabiiki.
  • Maddi durum el veriyorsa 5 almanızı tavsiye ederim. Ayrıca soyulma problemi istemiyorsanız beyaz tercih edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun arkadaslar. şimdi para biriktiriyordum yakında inş alacağız sizin kararınızla İP5 i.
  • Gecenin başarısız trollük denemeleri vol 3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.