Şimdi Ara

Kararsız Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese ben 1.5 senedir Xperia X10 kullanıyorum ve cihazda artık takılmalar vs basladı ve telefonda baya yıprandı bende telefon degistirmeye karar verdim tekrar Sony almayı düsünüyorum. Xperia S i görünce tasarımı vesaire cok hosuma gitti ancak arastırma yaparken sarı leke sorunu diye biseyle karsılastım ve baya kisi bu sorundan muzdarip bende sansıma pek güvenen bi insan olmadıgım icin kesin bendede cıkar diye düsünüyorum. Bunun üstüne biraz daha arastırdım ve Xperia Ion diye bi modelin cıkıcagını ögrendim eylül ayına dogru sizce napıyım sarı leke sorununu göze alıp Xperia S alıyımmı yoksa Ion bekliyimmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

Selamlar herkese ben 1.5 senedir Xperia X10 kullanıyorum ve cihazda artık takılmalar vs basladı ve telefonda baya yıprandı bende telefon degistirmeye karar verdim tekrar Sony almayı düsünüyorum. Xperia S i görünce tasarımı vesaire cok hosuma gitti ancak arastırma yaparken sarı leke sorunu diye biseyle karsılastım ve baya kisi bu sorundan muzdarip bende sansıma pek güvenen bi insan olmadıgım icin kesin bendede cıkar diye düsünüyorum. Bunun üstüne biraz daha arastırdım ve Xperia Ion diye bi modelin cıkıcagını ögrendim eylül ayına dogru sizce napıyım sarı leke sorununu göze alıp Xperia S alıyımmı yoksa Ion bekliyimmi?

kesinlikle bekle derim en kötü beğenmezsende xperia S in fiyatını düşürür. iphone 5 vs. nin de piyasaya girmesiylede fiyatlarda rekabet kızışır bu durumda her türlü tüketiciye yarar bnce beklemelisin

• Acro s al biraz daha bekleyip
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

Acro s al biraz daha bekleyip

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

Acro s al biraz daha bekleyip

+1

Bence bu :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=afNRAOg5jUk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.