Şimdi Ara

kararımı verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene olmuyor 11.sınıfın sonunda çalışmaya başlan bir meslek liseliydim ama maalesef aptallığımdan dolayı çalışmayı bıraktım (2 yıllık giricem dedim girmeyecem) eğer belki o zamandan başlasaydım hedefime ulaşırdım ama aptallık işte, şuan 12. sınıfım staj var, zamanım yok, dershanelere gittim çok geç alım yok dediler yani gelsen bile sıfırdan konuları öğrenmeyeceksin dediler şuanki netlerim (güvender)
    tr 28
    mat 11
    fen 7
    sos 8

fen'i hiç kasmadım hatta sıfırım ama yapıyorum işte türkçede dil bilgim sıfır, (de'yi birleşik yazmışım o derece) sosyal'e de bakmadım matemaitkte sadece antremanlarla matematik 1 çözdüm (2.yi çözüyorum) bu konuyu neden açtın derseniz seneye kadar tekrar sağlam bir temel yapmak istiyorum çünkü hedefim mf4 ham 300-310 civarı bu yüzden baya bir kasmam lazım aklımı kurcalayan çok soru var, seneye ygs lys varmı, varsa klasik soru çıkacakmı vs vsvs, dershane olayı nasıl olacak dershanesiz yapamam çünkü.

ve bir diğer sorum bana lys matematik, biyoloji, kimya, fizik, geometri için önerileriniz var mı ?...(hepsindne sıfırım ama ygslerini kasıyorum)

yazacağınız her yanıt benim için altın değerindedir.
    Okuyan okumayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

• hocam sanirim ygs lys ayni devam edecek
    ama dershane olayi benim de cok kafamda ya mezuna yazilmam lazim ama bizim dershane temel.lise oldu. mezun grup alacaklar mi filan bilmiyorum moralim cok kotu durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye YGS LYS durumunda bir bilgim yok ama mezun ve meslek lisesi çıkışlı olarak tavsiye vermek isterim.
    Geçen sene dershane sınavlarında 55 neti zor görürdüm, staja ağlaya ağlaya giderdim. Sonuç bu durum beni yordu , ayrıca bölümüm çocuk gelişimiydi. Ailem destek verdi boş ver bekle diye ve mezuna kalmaya karar verdim. Hedefim Hacettepe okulöncesi veya çocuk gelişimi.
    Bu sene 80 nete çıktım çok şükür. Elbette çok korkuyorum ya sınavda yapamazsam diye, ki mezuna kalmanın en kötü yanı bu ekstra korku oluyor, ama yine de hedeflerim için en doğru kararı vermişim diyorum. Üniversite kazanacağımdan eminim en azından.
    Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın, eğer öyle bir şansın varsa mezuna kal,kimseden utanma çekinme.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creep96 -- 23 Şubat 2015; 22:40:59 >
  • Ark ben suan 11.sinifim amacim ygs lys ham 380-400civari yapmak temel deseniz varda diyemem yokta turkce mat1 iyi idare eder anlayip yapabiliyorum Bide okul birakcam 12de dershaneye gidicem liseye donusuyo yapabilirmiyim cok kararsizim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.