Arkadaşlar evde oturma odasında maksimum TV izleme mesafem 3 metre ve ben öncelikle 42" mi 47" mi Tv almalıyım bir türlü karar veremedim. Ayrıca Tv konusunda da bir türlü karar veremiyorum. LG 42LA860V 'mi yoksa Philips 42 PFL7008 mi? LG'nin fiyatı 2700 ve teknosada 200 TL hediye çekine 2500 e geliyor. Philipsin fiyatıda 2600 TL ve teknosada hediye çekiyle 2400 e geliyor. Ayrıca vakıfbankta Philips 47 PFL 7008 nakit 2745 TL şu an taksitlede 2800-2900 bandına geliyor.
Uzun süredir araştırıyorum gerek bu forumdan gerekse başka yerlerden ancak bir türlü bu üçü arasında karar veremedim. TV hem görüntü kalitesi güzel olsun hemde film oynatma anlamında ve smart özellikleri anlamında beni üzmesin uğraştırmasın istiyorum. LG'lerde ayrıca DVB / T2 olayıda varmış çok mu önemli o teknoloji onuda anlamadım ancak neden bukadar para verip birde karasal yayın için ayrıca bir alet alayım oda soru işareti 2 haftaya kadar düğünüm var ve ben hala karar veremedim yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar en azından fikir verin.