arkadaşlar Anamur MYÖ de pazarlama kazandım 2 yıllık ama iştede çalışıyorum gitsem mi gitmesem mi karar veremiyoruz ailecek arda kaldım.Gitmezsem ders çalışımcam seneye tekrar denicem 4 yıllığı ve çalıştığım için birikimim olucak ama seneyede garanti değil yani yerleşmem.anamurda da yazlığımız var 10 yılldır gideriz heryeri biliyorum pek zorluk çekmem ama 4 yıllık olmadığı için karar veremiyoruz .sizce hangisi daha iyi olur
1 yıl daha girerim diyorsun ama puan kırılma olayını da bilmelisin bu farkı kapatman için ekstra çalışmalısın bunları göze alarak karar ver keşke kararsız kalacağın yeri yazmasaydın.
2 yıllık diye kararsızız mesela 350 alsam kaç puana düşer
ve pazarlama bölümü sizce nasıl ? 2 yıllık kayıt parası ne kadar olur
bi fikir verin nolur
2 yıl oku bu bölümü bitir tekrar hazırlan çift diploman olur + puan kırılması olmaz , tıpçıyla aynı anda mezun olursun aman aman kaybında olmaz
Lys sonuçlarında ortaöğretim başarı puanı yazar bildiğim kadarıyla o puan yarı yarıya düşüyor.ya da farklı bir katsayıyla çarpılıyor yanlış bilgilendirmiyim ama yarı yarıya yakın bir değerde düştüğü kesin .
yani 400 alsam 200 e mi düşer
okuldan gelen puan yarı yarıya düşer demek istemiş kararsızkazım
okuldan zaten 50 puan gelmez tembelim
bendensin... aynı hataya bende düştüm. hata mı desek ne desek artık..........
çok büyük kararsızlıkta kaldım işe yeni girdim tam alıştım patt diye bu çıktı şimdi bunu düşünüyorum kayıtlara kadar kayıtlar 18 inde mi başliyor.bide gidecem türkiye nin bi ucu istanbula geliş gidiş 200 yol parası .yurt ara vs uğracaz ailemide sıkıntıya sokmam istemiyorum.kayıt olmaya bi kalksam 1000tl gitti de pazarlama okumaya değer mi yoksa bu sene hem iş hem ders mi çalışşam
quote:
Orijinalden alıntı: kararsızKazım
çok büyük kararsızlıkta kaldım işe yeni girdim tam alıştım patt diye bu çıktı şimdi bunu düşünüyorum kayıtlara kadar kayıtlar 18 inde mi başliyor.bide gidecem türkiye nin bi ucu istanbula geliş gidiş 200 yol parası .yurt ara vs uğracaz ailemide sıkıntıya sokmam istemiyorum.kayıt olmaya bi kalksam 1000tl gitti de pazarlama okumaya değer mi yoksa bu sene hem iş hem ders mi çalışşam
+ ve - leri bir kağıda yazıp ona göre karar verecem. sende öyle yap fakat gördüğüm kadarıyla gdersen daha büyük sorunlar yaşayacaksın. düzenimi bozmazdım ben olsam.
0.15 ile çarpılacağına 0.075 ile çarpılır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme