Şimdi Ara

'Karar nihai değil'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Üni. Hukuk Fak. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nadi Günal, UEFA'nın Beşiktaş'a verdiği cezayı NTV Spor'a değerlendirdi. Beşiktaş'ın UEFA'nın kararlarına uymayan taahhütname nedeniyle ceza aldığını belirten Günal kararın nihai olmadığını söyledi.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nadi Günal, UEFA Disiplin Kurulu'nun Beşiktaş'a verdiği ceza sonrası süreci NTV Spor'a değerlendirdi. Günal, Siyah-beyazlı kulübün UEFA'nın kararlarına uymayan taahhütname nedeniyle ceza aldığını belirtirken kararı nihai olmadığını söyledi.
    UEFA Disiplin Kurulu'nun Beşiktaş ile ilgili kararını verdikten sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nadi Günal kararı NTV Spor'a yorumladı. Günal, karar ile şu ifadeleri kullandı;
    "UEFA Disiplin Kurulu'nun kararı nihai bir karar değildir. TFF Disiplin Kurulu kararı nasıl tahkime gidiyorsa aynı şekilde bu karar da tahkime gidecek ve sonraki süreç CAS şeklinde olacak. Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu için ek bir rapor söz konusu. Durum şöyle ki; yöneticilerin şike ile anılmadığına dair Avrupa Kupaları'na katılmadan önce kulüplerin vermesi gereken bir taahhütname var. Bu dönemin yöneticileri olarak Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun raporlarında bulunan eksiklikler nedeniyle ek rapor istendi. Dosyanın tamamlanmasıyla birlikte raporlar yeniden incelenecek ve ceza verilip verilmeyeceği bunun sonucunda belli olacak. Beşiktaş hakkında İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ile ilgili birçok rapor var ancak ceza verilmesi halinde bu karardan dolayı değil daha önce de söylediğim gibi UEFA Kupaları'na verilen taahhütnameden dolayı olacaktır."

• evet bence beşiktaşın yaptığı bir şey yok en kötü ihtimal ertelenir diye düşünüyorum umarım seneye cl'de mücadele edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskobi06

evet bence beşiktaşın yaptığı bir şey yok en kötü ihtimal ertelenir diye düşünüyorum umarım seneye cl'de mücadele edersiniz.

• Bence Fener'in cezası 3+1 yıl idi. Aziz Yıldırım+Yıldırım Demirören ikilisi bir yılını Beşiktaş'a iteledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Bence Fener'in cezası 3+1 yıl idi. Aziz Yıldırım+Yıldırım Demirören ikilisi bir yılını Beşiktaş'a iteledi.

vallaha mantıklı
  • quote:

Bence Fener'in cezası 3+1 yıl idi. Aziz Yıldırım+Yıldırım Demirören ikilisi bir yılını Beşiktaş'a iteledi.

/>
  • ibb maçını sırf birileri öyle algıladı diye şike deyip büyük bir kulübe böylesi bir ceza vermek UEFA nın ne kadar keyfi karar verdiğini gösteriyor.

önemli olan ceza değil kulübümüze sürülecek olan lekedir.

varsayalım şike yapıldı ve kulübe ceza verildi ama kişi olarak kimse ceza almadı. kramponlar, saha aydınlatmalarımı yaptı bu şikeyi bu kadar dayanıksız, bu kadar kaynağı olmayan bir ceza ben görmedim.

%100 eminim bu karar geri dönecek ortada kimin şike yaptığı, şikenin nasıl gerçekleştiğine dair bir tane açıklama bile yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun YD'nin odemeler icin sahte evrak vermesinden hic bir farki yok, bu cezayi da YD yuzunden aldik, gecmis olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskobi06

evet bence beşiktaşın yaptığı bir şey yok en kötü ihtimal ertelenir diye düşünüyorum umarım seneye cl'de mücadele edersiniz.

Aynen
  • tüpçü yüzünden aldınız bence. Bana göre haksız bir cezaydı.
  • Hadi biz cezayı aldık ama lütfen şu Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'yu men edin.Türk Futbolu kurtulsun böylelerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Bunun YD'nin odemeler icin sahte evrak vermesinden hic bir farki yok, bu cezayi da YD yuzunden aldik, gecmis olsun...

+1

• Yapılan yanlış beyanname eski yönetim zamanında olduğu için ve beyannemede adı geçen kişilerin(Serdal Adalı,Tayfur Havutçu) kulüple şu anda hiçbir bağlantısı olmaması dolayısıyla açacağımız bir karşı davada kararı bozma ihtimalimiz var.Fakat Şenes Erzik'in mutlaka bir yardımcı olması lazım.Lobi olmadan bu işlerin yapılması zor.
  • quote:

Böyle bişey çıksın şaşırmam vallahi
  • Beşiktaş için temyiz hakkı var. Bence UEFA verdiği karardan emin değil. not eligible demesinden belli oluyor.

• Yarabbi sen büyüksün Beşiktaşın hakkını yiyen yemeye çalışan kuyusunu kazan Beşiktaşın selâmetini istemeyen insanları bertaraf et bu takımın milyonlarca taraftarı için geçmiş kulüp kurucuları için futbolcuları için emeği geçen herkesin alın teri hakkı için sana havale ediyoruz sen nasıl biliyorsan öyle yap.Âmin...
  • Kişilerin henuz ceza almamasıyla ilgili şey duydum, ek rapor istemelerinin sebebi suçlu olup olmadıklarını anlamak için değilmiş. Suçlu oldukları kesin ama, müfettiş ömür boyu men istemiş ya, ömür boyu men verilecek kadar suçlu mu, onun için ek rapor istenmiş. Yoksa kişiler suçsuz diye bir şey yokmuş.
  • bugune kadar 1 dava tahkimle değişmiş.avrupada hiç sözümüz geçmiyor zaten. uefa gücü yettiğine ceza veriyor.ben değişeceğini sanmıyorum bu saatten snra
  • uefa'nın sitesinde beşiktaş için uygun değildir fenerbahçe için men edildi yazıyormuş sanırım böyleyse biz neye göre uygun değiliz yani adalı ile havutçu ceza almıyorsa biz niçin ceza aldık ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.