Arkadaslar hepinize gunaydin, 2010 model seat Leonumu dün itibariyle sattım. Ve şimdi de yeni alacağım arabanın hangisi olacağına karar verme asamasindayim. Gördüğünüz gibi 3 seçeneğim var. Dizel olacak, sıkıntı problemi olmayacak ve performanslar kötü olmayacak. Aslında ilk tercihim astra yönünde fakat onunda motoru konusunda tereddütlerim var. Forumda bununla ilgili cok yorum oldu.
Sizinde yorumlarınızı görmek istiyorum, hele birde kullanıcı yorumu olursa tadından yenmez... Şimdiden teşekkürler
yeni astra gerçekten çok güzel. meganeye gelince renaultun araçlarına karşı hep önyargılı oluşumdur. donanım zengin olabilir ama iç malzeme kalitesi, işçilik v.s kötü. burdan çalıp fiyatı düşürüyor. ucuz omasının sebebi bu. bu üç araç içinde yeni c4 ü çıkar bence. ha tasarrufludur onu bilemem. ama bunlar içinde bence yeni astra daha iyi duruyor.
megane 3 iyi ya karşılar beklentilerinizi
Ya yeni cikan cogu arac birbirine benzemeye basladi.
Performans olarak c4, görüntü olarak astra. Megane olacaksa coupe olmalı bence megane hb çok çirkin geliyor bana
astra almayı bende planlıyorum fakat kronik sorunları başa bela.. ben benzinli modelini düsünüyorum 1.4 140 bg. motor harici ,kronik sorunlarıyla boguşan bir araba astra.. zaten dizeline diyecek birsey yok, arac gitmiyor gidiyor ama 2500 devir ve yokarısında gitmeye baslıyor, zaten dizelin amacı az yakmak degil mi... 2500 devr ve yukarısını gördükten sonra zaten normal dizel arabalara nazaran cok yakcak. bu yüzden yakıtta fazla beklentiniz olmasınn.. aracın normal hali 2500 devir isterken ,performansı 3500 den sonra baslayacaktır bu yüzden astra performans yönünden diger belirlediğiniz arbalara göre en zayıf motora sahip model...
tasarımı konusunda tüm herkez hem fikir. astranın eline kimse su dökemez. motordaki performans ve yakıt tasarrufu önemli degil, kronik sorunlarla ugrasırım derseniz tasarımından ötürü astra secmelisiniz...
c4 'ün arka tasarımımı tamamen vasat. içmekanı c segmenti olmasına ragmen özellikle arka tarafı dar ve konforsuz, sadece citröen konforu öndeki sürücü ve yolcuya vermiş... arka taraftakiler hiç düsünülmemiş... motoru konusunda birsey diyemem oldukca iyi bir motora sahip.... arka tasarım ve ic mekanından dolayı c4 kendimce aledim..
renault megane 3 'e gelince sadece iç mekanda kalitesiz malzeme kullanıldıgından dolayı ,herkezin tepki odagı olmus bir marka renault.. yalnız diger marka arabalarla kıyaslandıgında malzeme kalitesizliği ortaya cıkıyor bunun dısında renaulta tek basına bakmak gerekirse kullandıgı malzeme kalitesini kimseye yansıtmıyor...
her zman söylerim. diger arabaların baaz donanımına renaultta full donanım alıyorsun.. diger arabaların benzinli fiyatına renaultta dizel araba alıyorsun.
bu bakımdan kullandıgı malze kalitesizliğini fiyatıyla bence katmayı cok iyi basarıyor... fiyatıyla herseyi orantılı bence.. motoruna kimse söz edemez en iyi motorlar renaultun,
durumu toparlarsak megane 3 sivrilen araba oluyor....
dersiniz ki ben benzinli alcam opel astra 1.4 140bg düsünün derim.. bunun dısında her yol megane 3 e cıkıyor bence..
tabi dediklerime katılan olur karsı cıkan olur, saygı duyarım...
Astra'nın tasarımı hepsinden iyi ancak dizeli sıkıntılı. c4 dizeli iyi tasarım göreceli işçilik iyi. Megane dizeli iyi edc cabası, işçilik sıkıntılı bir de arka koltuk diz mesafesi yetersiz. Listene megane 3 sports tourer da ekleyebilirsin.Avrupa üretimi işçiliği daha iyi.Megane 3'ün eksiklerinin giderilmiş hali..
hocam leonu niye sattınız acaba sakıncası yoksa? sonraki arabam olarak leon da var çünkü kafamda sormak istedim.2010 modelmiş hem de.tşk
kesinlikle görüntüsü olsun iç mekan kalitesi gösterge panelleri tasarım işçilik motor tasarruf citreon c4 kesinlikle yakıt değerleri dizel en baz modelde Citreon C4 1.6 HDi 92HP Attraction M/T Şehir İçi/DIŞI (lt/100 km):5,2/3,6 DİZEL
tip olarak yeni astra çook yakışıklı!
beyler adam 1.5 ay önce sormuş soruyu bence tercihini yapmış aracıyla tatile bile gidip gelmiştir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme