Zorunlu izolasyon amacıyla kullanılan yurtların 31 temmuza kadar boşaltılması istenmiş. Sebebi üniversite öğrencilerinin önümüzdeki dönemde kyk yurtlarında kalabilmesi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KARANTINA YURTLARI BOŞALTILIYOR

-
-
kaynak neren?
-
Seneye kampüslerdeyiz. Onlineci asosyal pandemistleri kudurtmaya devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
okullar açılacak sanırım
-
geçen sene böyle bir şey yapıldı mı yapılmadıysa açılabilir
-
dogrudur yada değildir bilmem ama ağustos sonu eylül başı bir kişinin alacağı karar belirleyecek her şeyi çok da heveslenmenin yada umutsuz olmanın bi anlamı yok teori üretmek de saçma onun keyfi nasıl isterse o kararı öyle alacak
Geçen bir konuya yazmıştım gene yazayım, üniversiteler, yurtlar vs. her zaman açıyoruz derler. Sonrasında devlet bildiri yayınlar kapanır klasik.
O yüzden şimdi duyduğunuz çoğu şeyin anlamı yok. Cumhurbaşkanı geçenlerde açacağız demişti. O dedikten sonra vakalar 3 katına çıktı şimdi hala açacağız diyor mudur zannetmiyorum. Eylül sonu belli olur vakalara göre. Şu an hepsi spekülasyon.
-
cumhurbaşkanı ne zaman açacağız demiş
13 eylülden bahsediyorsan akademik takvimin ilanı içindi o
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ray Allen 20
Staj icin haziran da yurtta kaldim 1 ay
Şartlar çok kötüydü ne maske takan var ne hijyen odalarda 3 /4kisi kaldık birde ndksnssn
aynen onu dedim. direkt açıyoruz da demedi. Boşa umut gibi geliyor bana şu anki
-
Hazırlıklar online olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
İnşallah hocam.Pek umutlu değilim ama bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

|
Geçen bir konuya yazmıştım gene yazayım, üniversiteler, yurtlar vs. her zaman açıyoruz derler. Sonrasında devlet bildiri yayınlar kapanır klasik. O yüzden şimdi duyduğunuz çoğu şeyin anlamı yok. Cumhurbaşkanı geçenlerde açacağız demişti. O dedikten sonra vakalar 3 katına çıktı şimdi hala açacağız diyor mudur zannetmiyorum. Eylül sonu belli olur vakalara göre. Şu an hepsi spekülasyon. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X