Şimdi Ara

karanlık ekran(sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acronis programı ile sistem geri yükleme yapayım dedim..herşey yolundaydı-pc yenıden başlarken dondu kaldı acılamadı bir daha...sonrasında bırkaç şey denedim ama olmadı..format atmaya karar verdim ve bıosdan gerekli ayarları yaptım..ama karanlık bir ekran cıktı karşıma-sol üstte yanıp sönen bir imleç ve hiçbir hareket yok pcde..cd de sorun yok-o kesin-dvd sürücümdede sorun yok bağlantılarını kontrol ettim..bir yerde eksiklik yapıyorum ama neredee? lütfen yardımlarınızı bekliyorum.aynı xp cd ile gecen gün bir arkadaşın pc ye format atmıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunceri -- 12 Kasım 2007; 3:09:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tunceri

arkadaşlar acronis programı ile sistem geri yükleme yapayım dedim..herşey yolundaydı-pc yenıden başlarken dondu kaldı acılamadı bir daha...sonrasında bırkaç şey denedim ama olmadı..format atmaya karar verdim ve bıosdan gerekli ayarları yaptım..ama karanlık bir ekran cıktı karşıma-sol üstte yanıp sönen bir imleç ve hiçbir hareket yok pcde..cd de sorun yok-o kesin-dvd sürücümdede sorun yok bağlantılarını kontrol ettim..bir yerde eksiklik yapıyorum ama neredee? lütfen yardımlarınızı bekliyorum.aynı xp cd ile gecen gün bir arkadaşın pc ye format atmıştım..

biostan gerekli ayarları yaptım derken, boot sırasına ilk olarak cd-rom olarak değiştirdiğini varsayarsak, normal de sistemi başlattığında, xp cd den otomatik olarak çalışır ve kurulum başlar. Takılıyo demişsin, acaba A sürücüsünde disket falan unutmadın değilmi ?(olur yani hepimizin başına gelebiliyor dalgınlıklar)

• yok unutmadım..hala çözebilmiş değilim sorunu..bıosdan 1.sıraya xp cd sini gösterdiğim halde siyah ekran sorunum devam ediyor ve cd yi görmüyor..bekliyorum yardımlarınızı arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.