Şimdi Ara

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi'nin Nokta Atış Akademisyen İlanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sözcü gazetesinde rastladığım haber. İşin garibi artık normal karşılar olmuşum. İlanı verenler de normal artık diyerek hiç utanmadan vermişler ilanı.

ilgili link "http://www.kmu.edu.tr/duyuru/376/universitemiz-birimlerine-(01-kasim-2017)-tarihli-ogretim-uyesi-alim-ilani"

• Hahahah alan layn yazamadim gercek mi lan bu? Exorcist ariyo ya la adamlar

quote:

Kur'an ve Sünnet rehberliğinde şeytanla mücadele edecek insan eğitimi üzerine çalışmaları olmak.

Edit; Nasil bir dekani nasil bir mevcut kadrosu var ise adamlar kizgin kumlardan serin sulara fantazilere atliyorlar resmen. Once Exorcist ara sonra Buzla gurescilere masaj yapan adam...

quote:

Güreşçilerde buz masajının toparlanmaya ilişkin bazı biyokimyasal parametrelere etkisi üzerine çalışmaları olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 2 Kasım 2017; 14:33:41 >

• Karamanlıyım. Tutucu bir şehir. Konya kadar olmasa da %60 kadarı şey. Herkes birbirinin ardından konuşur. Kmü ye bir kere gitmiştik üni tanıtımına o zaman rektörün konuşmasından anlamıştım akpli olduğunu. Şaşırmadım. Ereğliye staja gitmiştim. Orda neler neler dediler karamanlılar hakkında ağzım açık kaldı. Yani Konya ve civarı çöp desem yeridir insanlık bakımından.
  • Tüm memurluklar bu şekilde. Yazılı, sözlü, mülakat, ne var ne yok girişiyorlar insanlara. Hatta özel sektörde vasıfsız eleman için bile torpil aranıyor. Az önce aradım dün açılan ilanı, biz aldık dedi. Kendi işçilerini sözleşme bitiminde çıkarıp tekrar işe alıyorlar.

Deveyi diken, insanı öpen mutlu edermiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seytanla savasmada nasil ornekleri var acaba. Hep merak etmisimdir.

Hadi onu gectim. Seytani nasil tarif edebilir. Savastigina gore cokca gormus olmali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaçağ avrupasını mumla arayacağız bu gidişle, zihniyete bak, üniversite demeyin bari, kelime anlamını yükleyen geçmişte yaşayan filozofların ruhlarına kemiklerine yazık, azıcık edep be edep!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Seytanla savasmada nasil ornekleri var acaba. Hep merak etmisimdir.

Hadi onu gectim. Seytani nasil tarif edebilir. Savastigina gore cokca gormus olmali

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi'nin Nokta Atış Akademisyen İlanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim beyşehirli bi arkadaşım var her zaman konusu açılsa şöyle der "bi bomba atma hakkım olsa kuzey ığrağamı konyayamı atkmak istersin deseler hiç düşünmeden konyaya atarım. Konya yokulrsa türkiye kalkınır kuzey ırak problemini zaten çözeriz"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.