Şimdi Ara

Karaktersiz futbolcular takımdan hemen gönderilsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar takımda karaktersiz ve şımarık birkaç futbolcu var.Selçuk, Bilica, Önder, Kazım, Guiza gibi oyuncuların takımdan derhal gönderilmesi fikrindeyim.Zaten dikkat ederseniz adam gibi futbol oynamayanlarda bu oyuncular.Futboldan başka her işle meşguller bu arkadaşlar.Ben kesinlikle takımda karaktersiz futbolcu görmek istemiyorum.Fenerbahçenin adına şanına yakışmıyorlar.Selçuk desen magazin dergilerinde sarışın sevgilisiyle öpüşürken görüntülenir, Bilica desen ne mal olduğu belli, gider saçını artistler gibi sarıya boyatır penaltı noktasını kazır, önderin üstüne cam düşer yaralanır neden olduğuda belli değil, kazım kelepçelerle ilgilenir, guiza 4 ay seks yapmaz, o bar bu bar gezer durur.Biran önce gitsinler çünkü fenerin adını lekeliyorlar.Ben takımımda İNANÇLI VE RUHLU FUTBOLCULAR görmek istiyorum.

• Önder ve Kazım hariç diğerleri gidebilir . Zira ben Önder ve Kazım'ın bu takımda en azından yedek olabileceklerini düşünüyorum .
  • quote:

Selçuk desen magazin dergilerinde sarışın sevgilisiyle öpüşürken görüntülenir,

İnsan değil mi Selçuk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

quote:

Selçuk desen magazin dergilerinde sarışın sevgilisiyle öpüşürken görüntülenir,

İnsan değil mi Selçuk ?

bunları yaparken magazin sayfalarını süslemeye gerek yok öyle değilmi
  • Kim göndericek karaktersiz dediğin futbolcuları ? aziz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 19 Temmuz 2010; 16:53:35 >
  • Selçuğun futbolunu beğenmeye bilirsin anlarım ama karaktersiz olduğunu nereden çıkardın ve nereden biliyorsun. Bu güne kadar saha içi ve saha dışı bir olaya adı karıştı mı.

Sevgilisiyle öpüşürken fotoğrafı çıkmış mış. Bahaneye bak. Adamın sevgilisiyle öpüşmesi seni neden bu kadar geriyor çok merak ettim.

İnsanın sevgilisiyle öpüşmesi onu karaktersiz yapmaz. Aksine insani bir olay bu.

Selçuk iki defa bellinden ameliyat oldu. Doktorları futbol oynama demesine rağmen sırf Fenerbahçe için doktorlarını dinlemedi tekrar futbol oynamaya başladı. Sen kalkmış bu adama karaktersiz diyorsun. İnsan bu lafı etmeye ve yazmaya utanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selçuk'a karaktersiz diyen asıl karaktersiz.
  • Ulan Selçuk ne tip var ne bişey var ama sarışınları götürüyorsun.
  • Sen futbolcuların karakterini nereden biliyorsun da yorum yapıyorsun?

Bence senin dediğin isimlerim hepsi gitmeli çünkü ne Fenerbahçemize yakışıyorlar ne de ruhlu, arzulu oyun ortaya koyuyorlar. Salla başı al maaşı böyle futbolcu mu olur? Takımda bir devrim şart ama bu futbolcularla olmaz. Aykut Hoca'ya çok güveniyorum ama bu futbolcularla devam edecekse Allah sabır versin hepimize.
  • kazımın kelepçe olayının doğru olduğunu nerden biliyosun? konuşmak kolay tabi oh..
  • Bu taraftar niye bu kadar kıl bu Selçuk'a?

Onu gönderelim, bunu gönderelim. Sonra yedek bile çıkaramayız artık, zaten kimseyi aldığımız yok. Gitmesi gereken oyuncular Bilica, Baroni, Güiza bence öncelikle. Deivid de katılabilir bu listeye ama kime satacaksın, yıllık parası da yüksek zaten.

Selçuk'a gelince Baroni denen adamdan kat kat iyi bence. Geçen sene Allahtan Baroni sakatlandı da Selçuk oynadı son maçlarda, gayet de iyiydi. Sonuç olarak zararı yok Selçuk'un, Baroni'den daha çok risk alıyor, hücumu düşünüyor en azından. Boş verin kızla falan öpüşürken görüntülenmesini. Özel hayata göre de adam gönderirsek kadronun vay haline. Ama çirkef, kulübün adını lekeleyen oyuncular mutlaka gönderilmeli. Bilica. Adam hem çirkef, hem kazma, hem de özel hayatı bozuk.

Ha saydığınız oyuncular çok mu iyi, değil. Önder falan gayet düz oyuncu. Ama bunları da gönderirsen ne yapacaksın, oyuncu eksikliği had safhada zaten. Yerine daha iyileri alınacaksa hemen gönderilsinler. Yönetim uyuyor galiba, stoper, sağ açık, forvet, yedek kaleci, ön libero ve yedek sağ bek lazım ama tık yok. Volkan Demirel'e bir şey olsa Babacan'a kalacaksın, Gökhan Gönül sakatlansa yerine stoperden bozma sağ bek Bekir mi oynayacak?

Selçuk'a da karaktersiz demişsin, yuh artık. Adam sevgilisiyle öpüşürken görüntülendi de karaktersiz mi oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 19 Temmuz 2010; 17:43:25 >

• bu şımarıkların ele başı kazım santos ile aynı odada kalıyordu onu da kendine benzetmişti ilk devre gidince düzeldi biraz
  • Selçuk'tan ne istiyonuz
  • Kız yurdu mu işletiyorlar onunla çıkma bununla çıkma. Oldu olacak donlarına kilit vursunlar anahtarını da sana versinler uyar mı?
  • Sen kendin dediğin için böyle konuşma hakkını kendimde buluyorum . Karaktersiz futbolcuların özellikle fenerde toplanması tesadüf değil bence =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.