#Thief#: 1)Thieflık icin en uygun char hangisidir stat ve skill daıtımları nası yapılmalıdır?2) Kaç lvlda Thieflıge baslanmalıdır? 3)Thieflik icin gerekn esyalar nerden temin edileibr?
Kendi dusuncem:1)Bence en uygun char Full str +Glave + fire + lighttır cunku genellikle kervan koruyucuları strciler oldugu icin eger int acarsak he bide okcu varsa kervanda sonumuz pek ii olmaz.2)Bazı bilgili arkadaslarımız lvl 30-40 a kdar traderlık yapılmasının daa mantıklı oldugunu solese bile bence thielıkde yapabir ama guzel bi guild gerekio en sonunda tihelık tam bi takım oyunu.3)Bu konu hakkında hiç bi bilgim yok :)
#Hunter#:1)Hunter icin en uygun char hangisidir stat ve skill daıtımları nası yapılmalıdır?2) Kaç lvlda Hunterlıga baslanmalıdır? 3)Thieflik icin gerekn esyalar nerden temin edileibr?
Kendi dusuncem :1)Blade +Fullstr + fire+cold . 2)yorum yok :) . 3) valla bunuda bilmiom.
#Trader#:Dier sorular bunun icinde gecerli kopyala yapısıt yapmaktan sıkıldım :)
Bundan baska kişisel olarak sorucagım bi kaç soru daa var ornegin nukercının elinde sword veya spear olması aduketinin :) damagını etkilermi?
Sizce en ii thief 2 lisi nasıl olmaldır benim dusuncem full str+glave+fire+lgiht 2. olarak full int cold + light bi okcudur tabi wepaon skillerinde vercek ikiside :=) ?
bu sorunun devamında sunu soruym full str +glave+fire+light olan bana en ii yardımcı kim olur tiheflik yaparken?
Bu arada videoların cogunu izledim ama tam bi sonuc cıkaramadım Full int Speaer biri full str glavei alaiblrmi?
sana herne kadar bu soruların çoğunun cewabı daha önce werilmiş olsada bi kaç cewap wermek istedim... en iyi trader 2int 1str giden chala olur we kendisi mümkünse glavie kullanır nedenide çok efektif olabilmesidir.. tek başına 5yıldız karavan götürebilcek kadar efektiftir bi, yandan light nuke ile bi yandan spear atar,etrafı çewrilince yine başeder ws.. en iyi hunter ve thief her zaman full str charlardan olur bunun nedenide her iki gurubun birbrini her gördüü yerde dalabilio olmasıdır.. kahramanca yapılan nuker thiefliklerinde we hunterlıklarında arkdan gelen anti-job bi adam sizi direk süpriz atak yaptığı için aşağı alır (büyük ihtimal de berserk açıcaktır)... nukelerde spear swordda daha çok wurur çünkü atağı daha yüxektir (ama blockdan yoxunsun,heuskeal pasiivine sahip olursun)... full int charın str yi alması da çoook zordur 70.lvlda 10k ya yaklaşan hp si olan bi chara tek wuruşta 4k wurarak ölüremessin.. ben 50de denedim olmuyo.. 70te hiç zannetmiorum...
quote:
Orjinalden alıntı: namelessone
sana herne kadar bu soruların çoğunun cewabı daha önce werilmiş olsada bi kaç cewap wermek istedim... en iyi trader 2int 1str giden chala olur we kendisi mümkünse glavie kullanır nedenide çok efektif olabilmesidir.. tek başına 5yıldız karavan götürebilcek kadar efektiftir bi, yandan light nuke ile bi yandan spear atar,etrafı çewrilince yine başeder ws.. en iyi hunter ve thief her zaman full str charlardan olur bunun nedenide her iki gurubun birbrini her gördüü yerde dalabilio olmasıdır.. kahramanca yapılan nuker thiefliklerinde we hunterlıklarında arkdan gelen anti-job bi adam sizi direk süpriz atak yaptığı için aşağı alır (büyük ihtimal de berserk açıcaktır)... nukelerde spear swordda daha çok wurur çünkü atağı daha yüxektir (ama blockdan yoxunsun,heuskeal pasiivine sahip olursun)... full int charın str yi alması da çoook zordur 70.lvlda 10k ya yaklaşan hp si olan bi chara tek wuruşta 4k wurarak ölüremessin.. ben 50de denedim olmuyo.. 70te hiç zannetmiorum...
Sorularımın cevabını bulmamda yardımcı oldugun icin saol kardeş
ewt trader hybird ii olur özellikle thiefler için çok ii olur senden otlanırlar kardeş aslında oyunda böle bşi yok sevdiğin msleği seçersen daha çok zevk alırsın oyundan ama bi taktik istersen trader full str fire glavie defans sağlam saldırı orta gidersin öle hunter str-int fark etmz oynayana bağlı 3 str arasından çıkan nuker biliyom thief yine hunter gibi ama archer full int thief daha ii oluyo uzaktan okları yağdırıyosun
Meslek gurubuna göre char seçimi diye bir$ey olamaz...