Şimdi Ara

Karakter Yapılandırma Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
34.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yigitturk87

ben lvl 25 glasier/flame mage im mana ve intellicens a 2 int 1 mana ver dim hata mı yaptım devam edeyim mi yok sa bundan sonra mana ya mana ya mı verem cevap pls

İce veya light isen int e vermek doğru bir davranıştır.ice veya light flame kadar damage veremez ama bazı avantajları vardır.Örneğin ice yavaşlatır,Light lar ise adamı kilitler.Yukarıda ilk skilin glasier demişsin BENCE sen int e vermeye devam etmelisin
  • perfecto

Tesekkurler beyler inşallah artık forumda gereksız toıpıcler olmayacak
  • bence de bu topic çok ii olmuş valla duygulandım bilmeyen arkadaşlara da yardım ediyorsunuz çooookkk iisiiniz arkadaşlar sizleri bu frorumda görmek çok güzel

• EVT ARKADAŞLAR GÜZEL OLDU DİMİ HİÇ KARMAŞA OLMADAN BİLMEYEN ARKADAŞLAR BURDAN ÖĞRENEBİLİRLER VEYA SORU SORUP BURDA BİLEN ARKADAŞLAR CEVAPLAR BENCE MÜKEMMEL OLDU ...
  • beyler bi şi sorcam chitin shald ler varya hep d.warriora göre yani master dan sonra tek def. mi olunuyo yoksa atack. warrioara göre giysi varmı. yanıtlarsanız sevinirim.
  • masterdan defans ol ama defansın ii olması lazım harpy party lerde yatmaman için wariora giysi var
  • benm karakteriimde int 50 gerisi mp lvl 51 mage harbi sağlam oluor ama mana pot larıyla baya bi haşır neşir oluosnz paper olmak isteyenlerin dikkatine yani
  • wallahi ya benimde paperim var deli gibi pot içiyom (ekonomik olsun diye 240lık alıyomda euehuehueh)
  • eğer ilerde bayağa param olursa battle mage olucam bi kaç gün öyle takılıcam :) çok değişik durur walla elinde shield ile dolaşan bi mage puhaha :D adam gülmekten atak yapamaz :)
  • ya stun ne demek tepesinden geliyo falanmı demek ??
  • aga ben bişi sorcam örnegin int: 145+ (14) burada parantez içindeki kısım ne işe yarar ben priestim bu arada lvl 46 buffer im
  • arkadaşlar ben bir türlü insan karakter seçemiyorum birt yardım eli atabilirmisiniz.?
  • Selam arkadaşlar ben Flame Mage yim lvl 30 bu battle mage ve paper mage yi ilk defa duydumn oyunu tam manasıyla bilmiyorum zaten sadece kendimi kasmaya çalışıyom şuan ama ciddi anlamda hiçbirşeyden bilgim yok mesela upgrade nasıl yapılır bilmiyorum ve mesela benim İNT : 116 MP : 75 ben kırmızı elbiseyi giymek için hep İNT e veriyomn bu yanlışmı? MagicPower a vermemek bence yanlış ama İNT i 126 yaptıktan sonra hep MP ye veririm diyorum? sizce bu doğrumu birde Cyristal ve Saphire ne işe yarıyo acaba? çok soru sordum ama son olarakta mesela adam geliyo bana 500k lazım diyo herhalde Coins istiyo mesela ben birine 500k vercem coinse tıklayıp 5000 mi yazcam? yardımcı olursanız sevinirim
  • ilk olarak flame mage olup int basman hatalı o kırmızı elbise sana hiç bişe kazandırmıyo mp ni olabildiğince yüksek tut crystal ve saphirre değerli taşalrdır ileride gerekiyor crystal den 50 tane toplaman lazım lvl 54 olunca biri senden 500k plz die bi talepte bulunursa sie de 500k=500.000 tür seni soymak isteyodur
  • bence en ıyı assasınle mage
  • quote:

Orjinalden alıntı: doves

ilk olarak flame mage olup int basman hatalı o kırmızı elbise sana hiç bişe kazandırmıyo mp ni olabildiğince yüksek tut crystal ve saphirre değerli taşalrdır ileride gerekiyor crystal den 50 tane toplaman lazım lvl 54 olunca biri senden 500k plz die bi talepte bulunursa sie de 500k=500.000 tür seni soymak isteyodur

teşekkür ederim dostum! birde cyrstal den neden 50 tane toplamam lazım acaba onuda söylersen sevinirim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearx -- 8 Eylül 2005, 18:03:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: super gunes

bence en ıyı assasınle mage

assasinle mage nedir dostum ben bunları anlamıyorum paper mage felan nedir bunlar?
  • okçu bi rogue 45 skill ile kaç vurur elinde 60 lık bow warken?
  • lvl 56 yım hp 2500 defence kalkanla beraber 1040 kalkansız 750 str de apos a 1000 koyuyorum ve vokerım attacker olduğumda nolur bi düşün işte warriorun gücü budur bir 60 lvl warrior bir resser le beraber c.zde indiremeyeceği kişi yoktur düşün gecen c.z de bi bebe bana 700 vurdu ama masterdı tahmin et
    WARRİOR WARRİOR WARRİOR
  • ben attack wariorları sadece bi nedenden sevmiorum assasianlar skilleri zor dolsada arka arkaya keserken warriorlar hemen mana bitio.aslında gm arkadaşın olcak senin intini 255 yapcak oh manyak olur valla.skill kullanırım kulanırım mana bitmez hiç
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.