Şimdi Ara

Karakter Yapılandırma Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
227
Cevap
0
Favori
34.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

quote:

Orjinalden alıntı: yakuza893

Scream %250 zarar ve 150 zararı fazladan verir, skillin başarısız olma ihtimali de yoktur. (walla benim anladığım bu kadar.) Ingilizcen iyise işte sana scream'in ingilizcesi;http://www.knightonlineworld.com/chest/warrior.asp

çok sağol sen demeden önce siteden baktım özelliğine.Gerçekten manyak bişey.Ama bu sword dancingle aynı değilmi?

scream hem leg cuting yapıyor yada daha etkilisi

"...and it also stops enemy movement."

• beyler bide su update olayını anlatır mısınız ben hep slahlarımı kaybettim nasıl oluyor bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: erayyirik

ben attack wariorları sadece bi nedenden sevmiorum assasianlar skilleri zor dolsada arka arkaya keserken warriorlar hemen mana bitio.aslında gm arkadaşın olcak senin intini 255 yapcak oh manyak olur valla.skill kullanırım kulanırım mana bitmez hiç

ah ah ah çok doru abi geçen apos döndüm ke de 20 tane pot of solu yedim offf off
  • quote:

Orjinalden alıntı: sneet

quote:

quote:

Scream %250 zarar ve 150 zararı fazladan verir, skillin başarısız olma ihtimali de yoktur. (walla benim anladığım bu kadar.) Ingilizcen iyise işte sana scream'in ingilizcesi;http://www.knightonlineworld.com/chest/warrior.asp

çok sağol sen demeden önce siteden baktım özelliğine.Gerçekten manyak bişey.Ama bu sword dancingle aynı değilmi?

scream hem leg cuting yapıyor yada daha etkilisi

"...and it also stops enemy movement."

daha etkilisi zaten bunu yiyen anında iner benim bildiğim beramusta tek drac açtı scream skilini (adam bu skill sayesinde sitedeki gm questini yaptı)adam bi koyuşta felan tyon indiriyomuş drac payback in başkanıdır ve türk

• Scream skilli en az 20kişide var.Açmak o kadar zor değil
  • quote:

Scream skilli beramusta en az 20kişide var.Açmak o kadar zor değil

beramusu kastettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 11 Eylül 2005, 18:13:59 >
  • benim 70 lik priestim wardı su an 67 ye düştü kendisi battle priestti aposa tek çekio tüm buff ve heallar açık full str 16000 vurdugum oluo İron impact +8 ile
  • uskoda iron impact var mı yaww?????????
  • quote:

quote:

Scream skilli beramusta en az 20kişide var.Açmak o kadar zor değil

beramusu kastettim

abi pek göremedim 3 aydır tek onu gördümde o yüzden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mephisto13

benim 70 lik priestim wardı su an 67 ye düştü kendisi battle priestti aposa tek çekio tüm buff ve heallar açık full str 16000 vurdugum oluo İron impact +8 ile

ozaman üstad sayılırsın,senin deneyimlerinden faydalanmak isterim sakıncası yoksa.
    karakterin hangi serverda,
    int puanın kaç,
    str puanın kaç,
    hp puanın kaç,
    manan kaç,
    atağın kaç,
    defansın kaç,
    ne giyiyorsun,
    kullandığın silah ne? gibi sorularıma cevap verir isen karekterimi yapılandırmamda bana kolaylık salamış olacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadir59

arkadaşlar ben bir türlü insan karakter seçemiyorum birt yardım eli atabilirmisiniz.?

seve seve..
    öncelikle ne olmak istediğin önemli,
    yani atakmı defansmı?
    daha sonrasında magic mi yoksa melee mi olmak istersin?
    bunları yanıtla ona göre şekillendirelim.
    istersen pm de atabilirsin.
  • arkadaşlar bende el morad 41 lvl büyücü var flamelerim çok zayıf bunları nasıl güçlendire bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanozi -- 3 Ekim 2005, 20:12:07 >
  • selam arkadaşlar 45 flame mage im var paper olmak için restat point yaptım hepsini mp ye verdim. ama en düşük elbiseyi bile giyemez oldum. ne yapmalıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cordial

selam arkadaşlar 45 flame mage im var paper olmak için restat point yaptım hepsini mp ye verdim. ama en düşük elbiseyi bile giyemez oldum. ne yapmalıyım.

Adı üstünde; PAPER. Senin giyebileceğin en iyi giysi COTTON ROBE un goblin versionu. MAGE SHOES, MAGE LEATHER GLOVES (galiba bi düşüğünü)ve MAGE LEATHER CAP'in goblin versionu. Daha iyisini giyemezsin. Defanstan ödün verirsin, ama gücüne de güç katarsın. Bence manyak ötesi bişii bu paper mage işi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cordial

selam arkadaşlar 45 flame mage im var paper olmak için restat point yaptım hepsini mp ye verdim. ama en düşük elbiseyi bile giyemez oldum. ne yapmalıyım.

Adı üstünde; PAPER. Senin giyebileceğin en iyi giysi COTTON ROBE un goblin versionu. MAGE SHOES, MAGE LEATHER GLOVES (galiba bi düşüğünü)ve MAGE LEATHER CAP'in goblin versionu. Daha iyisini giyemezsin. Defanstan ödün verirsin, ama gücüne de güç katarsın. Bence manyak ötesi bişii bu paper mage işi

yardımın için teşekkür ederim, ama bunlar için int de biraz vermek gerekmiyormu. ben hep mp verdiğim için int 50 de kaldı.

• cok iyisin aga bilgiler icin tsk ler.
  • Beyler bir büyük önem teşkil eden bişiy daha var
    Ne NERDEN ÇIKAR
    mesala çoğu şeyi pahalı satıyolar bazende istesekte bulamıyoz
    Benim sorum mesala full plateler nerden çıkıyo hangi yaratıktan. Bide dex yüzükleri küpeleri falan
    Tabi çoğunlukla demek istedim yoksa kurtan bile ne çıkacağı belli olmuyo
    Özel bi sorum var bu assasin lerin mirage claver ve sharp kimden düşer
    kukry nin lamilardan çıktığını duydum. party yaparken bi iron bow çıktı
    Başkasına gitti tabi adam hemen çıktı
    Bunları öğrenecektim saygılarımla
    El morad:Assasin
    Server:Xenon(genelde 2)
    lvl:40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immo64 -- 14 Eylül 2005, 19:12:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: immo64

Beyler bir büyük önem teşkil eden bişiy daha var
    Ne NERDEN ÇIKAR
    mesala çoğu şeyi pahalı satıyolar bazende istesekte bulamıyoz
    Benim sorum mesala full plateler nerden çıkıyo hangi yaratıktan. Bide dex yüzükleri küpeleri falan
    Tabi çoğunlukla demek istedim yoksa kurtan bile ne çıkacağı belli olmuyo
    Özel bi sorum var bu assasin lerin mirage claver ve sharp kimden düşer
    kukry nin lamilardan çıktığını duydum. party yaparken bi iron bow çıktı
    Başkasına gitti tabi adam hemen çıktı
    Bunları öğrenecektim saygılarımla
    El morad:Assasin
    Server:Xenon(genelde 2)
    lvl:40

Full Plateler genelde Lard orclardan, bazen ash knightlardan, Dragon tooth skeletonlardanda çıkabilir (bana çok seyrek çıktı ama). Full plate kasacaksan en verimli yol abysstir. Ancak çok experience kaybetmeyi göze almak lazım.
    Kukry lamiadan çıkar ancak çok çok seyrek çokar.
    Shard da galiba Dark mareden çıkıyodur (bilmiorum ama chitin shellin oradan çıktığını duymuştum).

• Selam Beyler biraz konunun dışına çıkıcam umarım kusuruma bakmazsınız?

BİR ŞİFREDE 2 ADMIM VAR BUNLARDAN BİRİSİYLE OYUNA GİREBİLİYORUM AMA DİĞERİYLE

Giremiyorum ve bu hatayı veriyor ( Failed logging into the current zone server. (10061)

Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekir?

bilgili arakdaşlar yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.