Şimdi Ara

Karakter Yapılandırma Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
34.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heaven bu oyundan kaynaklanan bi hata sanırım bazen bendede diyor bir saat giremiyorum
  • full plate ler ash dts baron vb lerinden çıkar dark mare lardan raptor,shard vb çıkar ama shell cihitin çıktığını duymadım shell cihitin genellikle bosslardan çıkar bu arda dark mare dan gold barda çıkabilir ama gold bar kasmak için abys de repaer kesmek lazımdır chitin ise golemlerden çıkar hemde baya çok çıkar
  • benim sorum sole:taktıgımız pendant gibi itemlerin verdiği bonus seyler ne işe yarar
  • AGALAR ŞİFRE NERDEN DEĞİŞTİRİLİYOR.TAM OLARAK BİRİ ANLATSIN.
  • kardes tebrikler cok guzel bir sekilde acıklamıssın . basarıların devamını dilerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: aktopraklı

AGALAR ŞİFRE NERDEN DEĞİŞTİRİLİYOR.TAM OLARAK BİRİ ANLATSIN.

hadi millet
  • blosfist email adresin ne solermisinblosfist email adresin ne solermisin party pls
  • Su k.e upg olayını bi cözsek diom hep birlikte gene bi mirage yaktım hemde +3 yaf anlamıyom ya ko da bi cırpıda +6 yapıyodum yakmadan hic simdi anca middle ve low class +6 ve +7 oluyoBen ko yu istiyom ya ke bana göre diil
  • ya arkadaşlar lvl 41 mage var flame +glacier 124 int 105 mi ne mp napmalıyım sizce???
  • Ben 35 lvl Warriorum defens ama sizinde bildiginiz gibi ke den soora
    voke ozelligi neredeyse kalktı
    sizce sıfırlatayımmı?

• sıfırlat bence atack sonra da defans ver bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ennsatir -- 24 Eylül 2005, 21:50:48 >
  • aga benim 43 warrior war şimdiye kadar 43 defans verdim gersini de atağa ama k.e de provokeun içine ettiklerine göre sence full attack filan mı yapiim yoksa tank warrior mu olayım BU ARADA VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ACAYİP YARARLI OLDU
  • Valla bence az daha bekle şu buglar filan varya 1 hafta sonra eğer hala aynıysa bence full atack ol ikinciside defans olsun bence önemli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

ya arkadaşlar lvl 41 mage var flame +glacier 124 int 105 mi ne mp napmalıyım sizce???
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktopraklı

AGALAR ŞİFRE NERDEN DEĞİŞTİRİLİYOR.TAM OLARAK BİRİ ANLATSIN.
  • quote:

quote:

ya arkadaşlar lvl 41 mage var flame +glacier 124 int 105 mi ne mp napmalıyım sizce???

• +bide priestim var reser olcam 62 int 133 str nasıl dewam edeyim yada doğrumu yapmışım biraz bilgilendirin beni lütfen
  • allah rızası için 2 cvp verin yaw
  • Normal Wairrior da hp 94 ver yazıyo. Bu ne demek ?

HP 94 de bırak demekmi yoksa kaçsa üstüne 94 daha ekle demek mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaNaRoMa HaReM

Normal Wairrior da hp 94 ver yazıyo. Bu ne demek ?

HP 94 de bırak demekmi yoksa kaçsa üstüne 94 daha ekle demek mi ?

evt arkadaş 94 te bırak ve str yeeeeeeee bas ok..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.