Şimdi Ara

Karakter geri verme isteğime gelen cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • We normally do not provide refunds for items purchased such as skins, champions, or runes. However, I will make a one time exception for you and refund up to 3 purchases. I can only provide you with this exception once, so if you have had a refund before I will be unable to provide you with another. If there are any other purchases besides Malzahar that you would like to have refunded (up to 2 other purchases), please list them below. Otherwise, I will only refund Malzahar as your one-time refund exception.

Please provide me with the following information so I can begin the refund process. I need :

- The name of each of the 3 items you would like refunded
    - How much IP or RP you spent on each item

Please make sure to include all the information mentioned above, I can't complete the refund process without it.

If you have received a refund before I can't provide you with another exception. I'm sorry for the inconvenience.

Please let me know if you have any further questions or feedback. Good luck on the Fields of Justice!

Regards,

JB2X
    Riot Support Team

ingilizcem pek iyi değil çevirecek varmı arkadaşlar

• Yanlış olabilir ama :

Vericeğin 3 heronun ismini ve
    Kaç IP veya RP'ye aldığını
    yazıp göndericen
  • Normalde geri almayız bla bla bla ama senin için bir defalık istisna yapabilirim ama daha önce geri verdiysen yapamam.İstersen 2 tane daha champ. verebilirsin ama sadece Malzhı versen bile tek seferlik hakkını kullanmış sayarım.

Neleri geri vermek istiyorsun-
    Ne kadar IP veya RP harcadın-
  • şimdi 975 Rp pointse Malzahar almıştım Ne yazmayalıyım ing pek iyi değilde.malzaharı geri vermek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kâi -- 24 Haziran 2011; 21:24:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadaret

şimdi 975 Rp pointse Malzahar almıştım Ne yazmayalıyım ing pek iyi değilde.malzaharı geri vermek istiyorum

-Malzahar
    -Malzahar with 975

diye düşünüyorum.Ama hazır şansın varken 2 tane daha ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

Orijinalden alıntı: Sadaret

şimdi 975 Rp pointse Malzahar almıştım Ne yazmayalıyım ing pek iyi değilde.malzaharı geri vermek istiyorum

-Malzahar
    -Malzahar with 975

diye düşünüyorum.Ama hazır şansın varken 2 tane daha ver.

bide twitch almıştım indirimdeydi onuda veriym bari 475 rp pointse almştm galiba onuda
  • Boşver indirimi şimdi kaç rp ise onu yaz araştırcak olsalar sana sormazlar zaten :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orachi

Boşver indirimi şimdi kaç rp ise onu yaz araştırcak olsalar sana sormazlar zaten :D

• Yanlız fark edilirse sınırsız ban yiyebilirsin.
  • Edit : Sorunu çözdüm teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kâi -- 24 Haziran 2011; 23:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Matkap

Yanlız fark edilirse sınırsız ban yiyebilirsin.

Oha iyi uyduruyorsun. 975 desin nereden anlayacak? Ha anladı diğelim ben yanlış hatırlıyormuşum özür dilerim hep siz mi hata yapacaksınız der biter.
  • 975 + 475 Rp Pointsi geri verdiler bu arada .
  • Banlamazlar.Ben indirimdeyken jaxı almıştım geri verdim fazladan RP vermişlerdi
  • beyler bende geri vermek istiyorum ticketi nerden gondercegiz yardım edebilcek varmıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.