Şimdi Ara

'karahan online' adlı oyunda dolandırıldım +hakaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    oyunda oyun içi para için forum aracılığıyla şahısla görüştüm. anlaştık daha önce hep önce parayı verirdim sonra şahıs bana vermesi gerekeni verirdi.
    bu şahıs ise parayı aldı dekontu var:
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - S1
    https://hizliresim.com/NnangP
    ama almadım gelmedi şeklinde inkar etmeye başladı.müşteri hizmetlerini aradım havale olduğu için anında ulaşır ve iptal olmaz dedi yolladığım kişiden eminim karşıdan onay aldım isim konusunda öyle yolladım. bu konuşma sonrası wpda offline oldu bende normal hat üzerinden telefon açtım 2 kere ve uzun uzun çalıp açılmadı. daha sonra forum sayfasına konu açtım bu üye dolandırıcıdır diye. şahıs bu konuyu görünce wp yazmaya başladı. ben dava açacam sana diye yürümeye başladım gözdağı amaçlı sonra küfüre başladı hakaret etmeye başladı. bende konuya 05** telefon numarası bu ana avrat sövmek isteyen olursa diye yorum yaptım. bunda küfürün dozu arttı tehdite kadar geldi dozu daha sonra bende engelledim.
    cimerden ihbarda bulundum ve siber suçlardan şöyle bir mail geldi:

"Elektronik hizmet birimleri aracılığı ile yaptığınız ihbara ilişkin; eğer ihbar konusuyla alakalı mağduriyetiniz var ise gerekli adli işlemlerin yapılabilmesi için en yakın Müracaat Savcılıklarına (Adli Birime), en yakın Kolluk birimine şüphelinin/şüphelilerin tespitine yarayacak elinizde bulunan bilgi, bulgu ve delillerle birlikte şahsen başvurmanız gerekmektedir.
    Eğer mağduriyetiniz yok ise ihbarda belirttiğiniz konuyla alakalı gerekli bilgiler toplanılarak çalışmalar yapılacaktır."

ben şimdi ramazan diye uğraşmak istemedim ama bayramdan sonra savcılığa başvurmayı düşünüyorum. elimde whatsapp görüşme kayıtları ve dekont var.
    şahıs parayı aldım sanada oyun parasını verdim dese idi bunu kanıtlayamazdım ama para elime ulaşmadı şeklinde yalan söylüyor ve sayısız küfür hakaret tehdit var.
    sizce ne yapmalıyım avukatla mı görüşeyim yoksa direk savcılıkmı yoksa hiç mi uğraşmayayım ?
    biraz uzun oldu kusura bakmayın belki ilerde başkasınada yarar bu konu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.