Şimdi Ara

karafatma fobisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ozellikle son zamanlarda masada otururken, yatakta uzanırken, tuvaletteyken hep tetikte gibi oluyorum. tuvalete girerken tuvaletin her yerini didik didik edip bocek olmadıgını fark edince tuvaletimi yapıyorum. masada otururken ayağımı goremediğim için sanki her an karafatma gelecekmis gibi hissediyorum. kucuklugumden beri bu bocekten nefret ettim ama bu ara bu fobim iyice tetiklenmeye basladı. bu durum icin ne yapabilirim?

• yaz geldi ondandır,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karafatma fobisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Psikolog ile görüşebilirsiniz.

• Hocam dua et bizim memlekette kış yaşadığımızdan dolayı mı artık bilmiyorum bu iğrenç böcekler pek yok.

Tropikal iklim olan yerlerde bu böceklere sinek, karınca muamelesi yapıyorlar. Sıfır tiksinme. Direk ellerine alıp dışarı atıyorlar.

• hamamböcekleri karafatmalar acayip hızlılar üstelik ne kadar irilerse o kadar hızlı olmaktalar, birkaç sene önce eve bir iki tane girmişti gördüğüm an üstüne basıp ezdim yoksa dolap arkasına yatağın altına zor bir yere girdi mi uğraş dur

• En ust katta otur yada ici yapili evde otur son 5 yildir gormuyom sukur yada evde kedi besle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece boyu havlayan köpek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi tanesini pişir, diğerlerine ibret olsun. :D

• Eski evimde sürüyle vardılar. Her gün en az 3 tane büyüklerinden öldürüyordum. Gece uyurken seslerini bile duyabiliyordum. Otururken ayaklarımı yere değdiremezdim korkudan. Cidden çok büyüktüler. Aprt. biraz eskiydi ve altında fırın vardı o yüzden aşırı fazlaydılar. Şu an oturduğum yer hem yeni bina hem en üst kat. Neyse ki kurtuldum o şeylerden. 2 sene yaşadım o evde psikolojimi bozdular bildiğin.

• Rainbow VI kullanıcısına yanıt

ben yaklasık 5-6 senedir şu anki evdeyim geçen oturma odasını temizlerken camın önünde kocaman bir tanesini ölü bulduk o gunden beri masada ayaklarımı yere değdirmekte zorlanıyorum yaz da geldi çorap girmiyoruz o da çok sıkıntı yapıyor

• mcrew kullanıcısına yanıt

biz de doğma büyüme oralı olsaydık biz de öyle olurduk diye dusunuyorum. biraz da yasam bicimiyle alakalı

• morrthal kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Adamların bim, a101 gibi popüler bir marketin giren kertenkelecik

https://www.youtube.com/watch?v=AybuCxkgR5k&feature=youtu.be

• Kim korkmaz ki la bunlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: morrthal

ben yaklasık 5-6 senedir şu anki evdeyim geçen oturma odasını temizlerken camın önünde kocaman bir tanesini ölü bulduk o gunden beri masada ayaklarımı yere değdirmekte zorlanıyorum yaz da geldi çorap girmiyoruz o da çok sıkıntı yapıyor

Ben yaşadığımdan biliyorum imkanın varsa evi değiş. Her gece evin içinde böcek avına çıkıyordum bildiğin. Küçükte değiller kocamanlar öldür öldür bitmiyorlar ki ürüyorlar. İlaçta fayda etmedi. Üzerime çıkmıştı bir ara. Böcek fobim vardı bir de benim görür görmez onları terlemeye başlayıp, titriyordum. Berbat zamanlardı. 1 sene oluyor yeni evdeyim o kadar rahatım ki. Terasda olduğum için artık tek problemim uçan kaçan şeyler oluyor :)

• Okurken kaşıntı tuttu resmen

Önceki evde 4.kat olmasına rağmen geceleri çok karşılaştırdık kendileriyle........ Yeni evde hiç denk gelmedim şükürler olsun.

• Okurken kaşıntı tuttu resmen

Önceki evde 4.kat olmasına rağmen geceleri çok karşılaştırdık kendileriyle........ Yeni evde hiç denk gelmedim şükürler olsun.

• Chrysamed haşere ilacını kullanın ben bununla bayağı azalttım. Ölülerini buldum hep. Eve gitmiyorum uzun zamandır umarım yokluğumu fırsat bilmiyorlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde varsa evi siz ilaçlayabilirsiniz ya da ilaçlatabilirsiniz kuzenimde de böyle bir korku vardı gece yarısı görünce bağırmaya başlardı evi ilaçlattılar kurtuldular :D

• Bir günü tuvalette kafamı kaldırdım örümcek kafama yaklaşmıştı ondan sonra 1 yıl girerken etrafa iyi bakardım hatta suçlarken de arada bakardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var o. Evi her sene sağlam bir ilaç ile ilaclatiyoyuz ve her camda sineklik var. Hala daha sanırım dış kapının altından ya da banyo giderinden girebiliyirlar, sonra hemen ölüyorlar ama olusunden bile tiksiniyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.