Şimdi Ara

Karadeniz'de Gezilecek Yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen yıl Karadeniz turuna çıkmış oldukça memnun kalmıştık.Bu yıl ailecek tekrarlayıp yeni yerlere gidelim dedik.Geçen yıl Samsun,Ordu,Giresun,Sinop,Karabük ve Sümela Manastırı'nıgezdik. Bu yıl Trabzon'da konaklıyacağız.Planımız Trabzon,Rize,Artvin ve Gürcistan'ı gezmek.

Gideceğimiz yerler : Uzungöl-Maçka-Ayder-Hopa var şuanlık.Dönüştede Tokat civarını görmek istiyoruz.Ayrıca yemek olarak Akçaabat Köftesi,Çotanak Pidesi ve Samsun Menemeni yemiştik.O taraflarda gezilecek yer ve yemek tavsiyeselerini alayım.

• Ayrıca yazmayı unutmuşum bayramin ilk günü gidip 16 Ağustos'da döneceğiz. Bu dönemlerde festival var mıdır bunu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırtına deresine gidip rafting yapıcaksın..... Rizede
    Ben bu yaz yaptım böyle bi zevk yok hocam

Edit: Aydere çıkarken yol üzerinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuÇekmeBunuÇek -- 29 Temmuz 2013; 23:40:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mistır mamus

Fırtına deresine gidip rafting yapıcaksın..... Rizede
    Ben bu yaz yaptım böyle bi zevk yok hocam

Edit: Aydere çıkarken yol üzerinde...

Aklıma yazdım hocam. Bu arada fiyat ne kadar?

• orduluyum. festival duymadım fakat yaylalarda her yıl panayırımsı şeyler yapılır fakat tarihi bilemiyorum, trabzon valilik sitesinde vs bulabilirisin sanırım. rize artvinde pek tarihi yer/şehir güzelliği yok. oraya gidenler doğasına yeşilliğine gidiyo ,yaylalara derelere köy kısımlarına meraklıysanız çok güzel geçebilir fakat rize ve artvin için kesinlikle şemsiye,hatta yağmurluk lazım olur yağmur her an gelebilir.http://www.atlaskamp.com/kullan-at-yagmurluk-cnt-ka/
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeyl

orduluyum. festival duymadım fakat yaylalarda her yıl panayırımsı şeyler yapılır fakat tarihi bilemiyorum, trabzon valilik sitesinde vs bulabilirisin sanırım. rize artvinde pek tarihi yer/şehir güzelliği yok. oraya gidenler doğasına yeşilliğine gidiyo ,yaylalara derelere köy kısımlarına meraklıysanız çok güzel geçebilir fakat rize ve artvin için kesinlikle şemsiye,hatta yağmurluk lazım olur yağmur her an gelebilir.http://www.atlaskamp.com/kullan-at-yagmurluk-cnt-ka/

Tarih ve şehir güzelliği peşinde olsak zaten gitmezdik o tarafa doğasına hayran kaldığımız için orayı tercih ettik. Yayla ve dereler zaten aklımda tavsiyelerin için teşekkür ederim yağmur için hazırlıklı olacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nigahdar

Geçen yıl Karadeniz turuna çıkmış oldukça memnun kalmıştık.Bu yıl ailecek tekrarlayıp yeni yerlere gidelim dedik.Geçen yıl Samsun,Ordu,Giresun,Sinop,Karabük ve Sümela Manastırı'nıgezdik. Bu yıl Trabzon'da konaklıyacağız.Planımız Trabzon,Rize,Artvin ve Gürcistan'ı gezmek.

Gideceğimiz yerler : Uzungöl-Maçka-Ayder-Hopa var şuanlık.Dönüştede Tokat civarını görmek istiyoruz.Ayrıca yemek olarak Akçaabat Köftesi,Çotanak Pidesi ve Samsun Menemeni yemiştik.O taraflarda gezilecek yer ve yemek tavsiyeselerini alayım.

Kaçkar yaylasina mutlaka gidin hocam, gideceginiz yerler üstünde tahminim,
    öyle güzel ki, insanın oömrün uuzatır yahu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Ankara gezilecek yerler?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

orduluyum. festival duymadım fakat yaylalarda her yıl panayırımsı şeyler yapılır fakat tarihi bilemiyorum, trabzon valilik sitesinde vs bulabilirisin sanırım. rize artvinde pek tarihi yer/şehir güzelliği yok. oraya gidenler doğasına yeşilliğine gidiyo ,yaylalara derelere köy kısımlarına meraklıysanız çok güzel geçebilir fakat rize ve artvin için kesinlikle şemsiye,hatta yağmurluk lazım olur yağmur her an gelebilir.http://www.atlaskamp.com/kullan-at-yagmurluk-cnt-ka/

Tarih ve şehir güzelliği peşinde olsak zaten gitmezdik o tarafa doğasına hayran kaldığımız için orayı tercih ettik. Yayla ve dereler zaten aklımda tavsiyelerin için teşekkür ederim yağmur için hazırlıklı olacağız.

türkiyenin her yerinde tarihi turistik ne varsa görelim derseniz oralarda bişey yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli Hamsi

quote:

Geçen yıl Karadeniz turuna çıkmış oldukça memnun kalmıştık.Bu yıl ailecek tekrarlayıp yeni yerlere gidelim dedik.Geçen yıl Samsun,Ordu,Giresun,Sinop,Karabük ve Sümela Manastırı'nıgezdik. Bu yıl Trabzon'da konaklıyacağız.Planımız Trabzon,Rize,Artvin ve Gürcistan'ı gezmek.

Kaçkar yaylasina mutlaka gidin hocam, gideceginiz yerler üstünde tahminim,
    öyle güzel ki, insanın oömrün uuzatır yahu

Not alıyorum Kaçkar'ı.Geçen sene Sümela'ya tırmanıp o havayı içime çekince yetmişti bana zaten Doğulu bi insan olmama rağmen bizim oralardansa Karadeniz bölgesini seviyorum yaşanılacak yer.

• quote:

quote:

quote:

türkiyenin her yerinde tarihi turistik ne varsa görelim derseniz oralarda bişey yok yani

İstanbul'da yaşıyoruz her yer tarih zaten amaç kafa dinleyip açılmak hocam.

• Pazarlik yaptik. 35 tlcik

• Nigahdar kullanıcısına yanıt
    arabayla gitcekseniz ordu fatsadan sonra tünel yolu var orda bolaman kalesi var orda pide yeyyin hocam denize karşı çok güzel bide zaten oto yoldan cıkıyosunuz geri döneblirsiniz ama dönmeyin sahil yolundan gidin çok güzel o yl yoros bburnu diye bi e var kilee falan var neyse anlaırsm roman olur tam bilgi itersen pm at orduluym trabzonda 12 yıl kaldım güzel bir liste yaparım
  • Giresun görele gidin benim için de gezin orayı
  • Hocam Trabzonluyum gerçekten harika bir yer doğayla iç içe olursunuz mutlaka yazmışsınız ama uzungöl gibi yer bulamassınız başka bir yerde sürmenede bişey köşkü vardı unuttum ismini oraya gidebilirsiniz Sümele manastırınada uğrayın
  • trabzon atatürk köşküne de uğrayın tavsiye ederim.

• Haberdar et butonunu ilk kez kullanıyorum umarım bi sakarlık yapmam. Tavsiyeler teşekkür ederim.

@
    mistır mamus

Saolun hocam.

@domuzdürten

Geçen sene Giresun Bulancak'da kalmıştık.Yol kenarında deniz manzaralı bi pideci vardı orada yemiştik yumurtalının halen tadı damağımda. Ayrıca aile dostlarımız vardı Giresun'da orada arka taraflarda kalan bi pideciye götürmüşlerdi merkezden uzak sokak bahçeli bi ev şeklindeydi iyice tadına vardık Çotanak Pidenin. Tavsiyelerin için teşekkür ederim atıyorum PM.

@Dmx in Bmx Bisikleti

Geçen yıl epey gezdik Giresun'u Kaledeki sabah kahvaltısı şahaneydi.Ayrıca şehir merkezi olarak diğer illere göre pek de bozulmamış en azından şirinliğini koruyor.

@sanae0

Uzungöl'ü bende çok merak ediyorum her duyan git gör hayran kalıcaksın diyor.Sümela Manastırı'na yürüyerek tırmandık şahaneydi bir kez daha gidermiyiz bilmiyorum ama orada sütlaç yapıyorlarmış tatmak için gideceğiz.Sürmene'den sadece bıçak almıştık akşam saatleri olduğu için gezmedik Sürmene Köşk'ünü not alıyorum teşekkür ederim.

@
    yu8suf

Not aldım hocam.

• quote:

Haberdar et butonunu ilk kez kullanıyorum umarım bi sakarlık yapmam. Tavsiyeler teşekkür ederim.

@
    mistır mamus

Saolun hocam.

@domuzdürten

Geçen sene Giresun Bulancak'da kalmıştık.Yol kenarında deniz manzaralı bi pideci vardı orada yemiştik yumurtalının halen tadı damağımda. Ayrıca aile dostlarımız vardı Giresun'da orada arka taraflarda kalan bi pideciye götürmüşlerdi merkezden uzak sokak bahçeli bi ev şeklindeydi iyice tadına vardık Çotanak Pidenin. Tavsiyelerin için teşekkür ederim atıyorum PM.

@Dmx in Bmx Bisikleti

Geçen yıl epey gezdik Giresun'u Kaledeki sabah kahvaltısı şahaneydi.Ayrıca şehir merkezi olarak diğer illere göre pek de bozulmamış en azından şirinliğini koruyor.

@sanae0

Uzungöl'ü bende çok merak ediyorum her duyan git gör hayran kalıcaksın diyor.Sümela Manastırı'na yürüyerek tırmandık şahaneydi bir kez daha gidermiyiz bilmiyorum ama orada sütlaç yapıyorlarmış tatmak için gideceğiz.Sürmene'den sadece bıçak almıştık akşam saatleri olduğu için gezmedik Sürmene Köşk'ünü not alıyorum teşekkür ederim.

@
    yu8suf

Not aldım hocam.

Trabzon da olsaydım yardımcı olurdum size bende senelerdir gitmiyorum özledim valla hocam mümkünse akçaabat köftesini doysanız bile yiyin bazı köylere girip sohbet edin gerçekten zevk alırsınız sohbetten bol bol anılarını anlatır Trabzon insanı size

dediğim köşk Atatürk köşkü olabilir tam hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fawkess_ -- 31 Temmuz 2013; 5:01:06 >

• @sanae0

Hocam köfte sever biri olarak akçaabat köftesini tekrar tekrar yiyebileceğime emin olabilirsin.Hatta lokanta tavsiyeni bile alabilirim biz şu akçaabattan çıkmadan sahil kenarındaki lüks lokantada yemiştik.

Not alıyorum köşkün adını Trabzonlu aile dostlarımız var oralarda yardımcı olurlar zaten.Bitlis'li bir insan olarak kendi memleketimin insanındansa Karadeniz insanının samimiyetine inanırım gerçekten sıcak kanlı insanlar.
  • quote:

@sanae0

Hocam köfte sever biri olarak akçaabat köftesini tekrar tekrar yiyebileceğime emin olabilirsin.Hatta lokanta tavsiyeni bile alabilirim biz şu akçaabattan çıkmadan sahil kenarındaki lüks lokantada yemiştik.

Not alıyorum köşkün adını Trabzonlu aile dostlarımız var oralarda yardımcı olurlar zaten.Bitlis'li bir insan olarak kendi memleketimin insanındansa Karadeniz insanının samimiyetine inanırım gerçekten sıcak kanlı insanlar.

Hocam memişağa konağıymış ismi baştımar köyünde zaten yolun sağında denizin karşısında kalıyor mutlaka farkedersin valla restorant küçükken gittim pek hatırlamıyorum bizim gittiğimiz bir yer vardı canlı müzik filan vardı güzeldi köftesi ama 5-6 senedir gitmiyorum ne desem yalan yani bende en kısa zamanda gidicem inşallah ev boş boş duruyo ne zamandır

http://mehmetakifbal.net/2013/04/16/trabzon-surmene%E2%80%99de-bir-turkmen-koyu-bastimar/ baştımarla ile ilgili güzel bir yazı bu kadar iyi biryer olacağını tahmin etmiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fawkess_ -- 31 Temmuz 2013; 5:12:15 >

• @
    sanae0

Anladım hocam teşekkür ettim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.