Şimdi Ara

Karaağaç fizikten çalışanlara öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bununla ilgili çok fazla soru görünce böyle bir konu açma gereği duydum.Öncelikle belirteyim bunlar şahsi fikirlerim.Kesinlikle böyle olmalı diye savunmuyorum,sadece kendimde faydalı olduğunu düşündüğüm şeyi sizlerle paylaşıyorum
    Bu fasikülleri çözmek için en azından bir temel olması gerektiğini düşünüyorum.Yani konuya biraz hakim olup uğraşılacak şeyler.Diğer türlü çözemeyince hem moraliniz bozulur,hem derse olan ilginiz azalır hem de zamanınız boşa gider
    Konuyu direk bu fasikülden çalışmayı pek mantıklı bulmuyorum.Çünkü kısa yollar,püf noktalar yok.Çoğu şey uzun yoldan formüllerle çözülmüş.Ben önce Umut Öncül'den dinliyorum.Yine bu kısım kişiden kişiye değişir.Ben Umut hocadan iyi anlıyorum.Ondan öğrendiğim püf noktalarla soruları çözmeyi çalışıyorum.Şöyle diyeyim 30 örnek soru varsa 15 tanesini farklı ve daha bir kısa yoldan çözüyorum.Bunu da şu yüzden belirttim bir sürü konu var,bir noktadan sonra sadece formüllerle gitmek sizi yorar
    Son olarak sorularla fazla inatlaşmayın.Fasikülde yanlış basım soru sayısı fazla.Biraz uğraştıktan sonra baktınız çıkmıyor,çözüme bakın.Mesela 3F yazması gereken yerde F yazıyor siz de boşuna uğraşıp didinmiş oluyorsunuz
    Bu kadar fazla ve sağlam örnek soru olan kaynak bulmak biraz zor.Tüm testlerin çözümlü olması da avantaj.Çözümler çok harika değil ama yine de size çok şey katıyor.Zaman ayırıp sınava kadar çözerim diyen arkadaşlara öneririm
    Umarım aklında soru işareti olan arkadaşlar için yararlı olmuştur,iyi çalışmalar herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 15 Kasım 2017; 1:53:27 >

• öneriniz dikkate alınmıştır
  • ben de çok övülüyor diye aldım ama yanlışlara şaşırdım doğrusu. umut öncülü de papatya hocayı da dinledim papatya hoca daha iyi geldi şahsen. izleyen var mı papatya hocayı?
  • Arkadaşın her harfine katılıyorum. Bazı yerler uzun çözümlü o noktalarda umut öncül hızır gibi yetişiyor. Gerçekten çok iyi geliyor. Ayrıca;

"Son olarak sorularla fazla inatlaşmayın.Fasikülde yanlış basım soru sayısı fazla.Biraz uğraştıktan sonra baktınız çıkmıyor,çözüme bakın.Mesela 3F yazması gereken yerde F yazıyor siz de boşuna uğraşıp didinmiş oluyorsunuz"

bu cümlede de eklemek istediğim bir şey var. Şuan 6-7 fasikülü bitirmiş durumdayım ve sadece ilk 3 fasikülde çok hata gördüm. Hatta ne biçim fasikül lan bunlar diye sinir olduğum da oldu. Diğer fasiküllerde hata çok nadir görürsünüz.

Edit: Hatta 3f f sorusu vektörlerdeydi sanırım bir de basit bir soru ulan sağdan bakıyorum yok soldan bakıyorum yine yok çıkmıyor en son çözüme baktım hatalıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litation -- 15 Kasım 2017; 11:53:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hemoglobinz

ben de çok övülüyor diye aldım ama yanlışlara şaşırdım doğrusu. umut öncülü de papatya hocayı da dinledim papatya hoca daha iyi geldi şahsen. izleyen var mı papatya hocayı?

Bilgili birine benziyor yengemiz.
  • karaagacın testleri yerine 3 kaynaktan test çözmek nasıl fikir ? konu anlatımını beğeniyoruö testler uçuk ve gereksiz geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Belle

quote:

Orijinalden alıntı: hemoglobinz

ben de çok övülüyor diye aldım ama yanlışlara şaşırdım doğrusu. umut öncülü de papatya hocayı da dinledim papatya hoca daha iyi geldi şahsen. izleyen var mı papatya hocayı?

Bilgili birine benziyor yengemiz.

dershanede 9.yılıymış ve meb kazanımlardan bahsediyor sürekli, bence güzel anlatıyor.kendimi dershanede ders dinliyor gibi hissediyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen vektörlerdeydi.Ben de baya uğraştım sorunun yanlış olduğunu görünce sinir olmuştum baya o yüzden unutmuyorum
  • dr.orange kullanıcısına yanıt
    Siz nasıl daha verimli buluyorsanız.Kişiden kişiye değişen şeyler bunlar.O testleri sevmediyseniz çözmek eziyet olacak zaten.Dediğiniz gibi başka kaynaklardan çözmek sizin için daha mantıklı olur
  • hocam gerçekten yöntem gerektiren konuları çözersin eyv ama gereksiz gereksiz tüm konularını bundan götürmek kadar saçma bir şey yok
  • marmaradishastası kullanıcısına yanıt
    Bu da bir görüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.