Şimdi Ara

Kara Balta mı Son Fısıltı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk item olarak Kara Balta mı Son Fısıltı mı daha iyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi hero için soruyorsun. Adc için last whisper bazı jungle herolari için brutalizer sonrası last whisper çıkıp BC â tamamlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk eşya olarak ikisi de iyi değil. İlla ilk eşya olarak alacaksan hırpalayan al. Latede karabaltaya çevirirsin.

Son fısıltı oyunun sonlarında iş yapan bir eşya. Karşıda çok zırh varsa alınmalı. Eğer adc oynuyorsan mutlaka alınmalı.
  • Rengar için soruyorum.

• Hangi hero bilmiyorum ama adcler için Son fısıltı al sadece , diğer herolara gelirsek (wukong, riven , kha , renekton vb.) earlyde alt itemi olan hırpalayanı al sonlara doğru tamamlarsın.

Rengar için , Youmu - Black cleaver - Last whisper - Hydra - Trinity buildini öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolm.X -- 4 Haziran 2014; 23:28:04 >
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    Rengar için kenks

• Son Balta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rengar için son fısıltı, hırpalıyanı da kara baltaya değil yoomu'ya çevir eğer alacaksan.

Edit: İlk item demişsin, ilk item ikisi de alınmaz ne son fısıltı ne de kara balta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanth -- 4 Haziran 2014; 23:30:36 >
  • M.Cosan kullanıcısına yanıt
    Rengar için youmu daha iyi şuan. Fakat önce Brutalizer a.pen ve cdr özellikleri bayağı işine yarıyor. Brutalizer yapıp last whisper yaparsan daha sonra brutalizer ı youmu ya tamamlarsan güzel olur. Fakat nerf yedikten sonramı oynayasın geldi şu heroyu be arkadaşım :)
  • rengar q crit vurmuyor diye biliyorum artık 4.9'la. youmu asla kasma öyleyse.
  • aoe skilli olmayan heroya bc almayın yazık oluyor...

• Son fısıltıda neymiş BC yanında

• quote:

Orijinalden alıntı: ata341

rengar q crit vurmuyor diye biliyorum artık 4.9'la. youmu asla kasma öyleyse.

Vuruyor, sadece Skilin base damage i crit vurmuyor. Ad bonus hasar crit vuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear666

Son Balta

Beynim yandı.

• Kara Fısıltı

• geçen solo platta rengarın 14 rune lardan gelen armor pen. vardı seri 2 q ile çok can yakmıştı ayrıca ilk cıktığı item last whisper dı. j4 la 150 armor la direnememiştim oyun başı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Rengar için youmu daha iyi şuan. Fakat önce Brutalizer a.pen ve cdr özellikleri bayağı işine yarıyor. Brutalizer yapıp last whisper yaparsan daha sonra brutalizer ı youmu ya tamamlarsan güzel olur. Fakat nerf yedikten sonramı oynayasın geldi şu heroyu be arkadaşım :)

Yav sen beni mi takip ediyorsun. -,- Hafızanda kuvvetli hea.
    Birde Jax için hangisini çıkmalıyım acaba? 300 armor gezen adamlar oluyor AP mi çıksam öyle olunca?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırbaccı

Kara Fısıltı

Gülmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Cosan

quote:

Birde Jax için hangisini çıkmalıyım acaba? 300 armor gezen adamlar oluyor AP mi çıksam öyle olunca?

300 armorun %35 ini yok sayan (kabiliyetle birlikte %39) last whisper mi yoksa 5 vuruş sonucunda %25 ini yok sayan ( kabiliyetle birlikte %31 ) + 10 armor pen. özelliği veren Black cleaver mı 300 armor lu adama daha fazla hasar verir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.Cosan

quote:

300 armorun %35 ini yok sayan (kabiliyetle birlikte %39) last whisper mi yoksa 5 vuruş sonucunda %25 ini yok sayan ( kabiliyetle birlikte %31 ) + 10 armor pen. özelliği veren Black cleaver mı 300 armor lu adama daha fazla hasar verir?

Ama oyun başı Kara Balta daha viable gibi oyun sonu Son Fısıltı daha iyi oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.